Останки на нечовешки същества са извадени от катастрофирал извънземен космически кораб! НОВИНАТА НА ХИЛЯДОЛЕТИЕТО: Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани от правителството на САЩ (ВИДЕО)

/

 

Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани от правителството на САЩ

https://oversight.house.gov/hearing/unidentified-anomalous-phenomena-implications-on-national-security-public-safety-and-government-transparency/

НОВИНАТА НА ХИЛЯДОЛЕТИЕТО

Като човек официално организирал Световни конференции за Извънземния разум в София заедно с проф. Лъчезар Филипов, се радвам да споделя новината от последните часове: двама бойни пилоти и майор от разузнаването казаха ясно на изслушване пред конгреса на САЩ:

  • Военните докладчици пред конгреса знаят точните разположения на ЮАП/НЛО обекти, притежавани от правителството на САЩ.
  • В САЩ са налице нечовешки останки намерени на местата на катастрофата на НЛО, както и извънземна биология възстановена от очевидните места на катастрофи на ЮАП/НЛО.
  • Правителството на САЩ и военните са наясно с нечовешка/извънземна дейност в космоса, небето, океаните и на земята от почти век.
  • Технологията и науката зад НЛО обектите е много по-напреднала от всичко, което човечеството знае и притежава, и военните технологии на САЩ не могат да осигурят Националната сигурност на Америка и безопасността на полетите над САЩ.
  • Много хора са били пострадали и физически ранени (вероятно убити) в резултат на репресивните дейности на правителството на САЩ след проявата на НЛО/ЮАП.

ФУНДАМЕНТАЛЕН ОБЕКТИВЕН ИЗВОД ПРОМЕНЯШ ЗАВИНАГИ НАУКАТА, ФИЛОСОФИЯТА И ДУХОВНОСТТА: ИЗВЪНЗЕМНИ ЦИВИЛИЗАЦИИ С ТЕХНИТЕ КОСМИЧЕСКИ АПАРАТИ СА ПОСЕЩАВАЛИ И ПОСЕЩАВАТ И В НАСТОЯЩЕТО ЗЕМЯТА И ЧОВЕЧЕСТВОТО!

  • Филип Филипов

ВИДЕО

Същественото в официалното изслушване започва след 40-та минута

 

Дейвид Груш под клетва пред американския Конгрес заяви, че Пентагонът има останки от пришълци

По време на изслушване в Конгреса на САЩ бившият агент на ЦРУ и ветеран от войната Дейвид Груш заяви, че Пентагонът е открил извънземен биоматериал в унищожени космически кораби.

 

🇺🇸 👽🛸 Останки на нечовешки същества са извадени от катастрофирал извънземен космически кораб

Офицер от военновъздушните сили на САЩ и бивш служител на разузнаването даде показания под клетва в сряда за възстановяването на „нечовешки“ биологични продукти от катастрофирал самолет.

Бившият офицер Дейвид Груш беше сред трима, които дадоха показания и отговориха на въпроси по време на изслушването на тема „Неидентифицирани аномални явления“.

Последици върху националната сигурност, обществената безопасност и прозрачността на правителството пред подкомисията за надзор на Камарата на представителите в сряда бе темата на изслушването.

Райън Грейвс, изпълнителен директор на Americans for Safe Aerospace, и Дейвид Фейвър, бивш командващ офицер от ВМС на САЩ, също свидетелстваха пред комисията.

„Както вече казах публично в моето интервю за NewsNation, биологичните продукти бяха открити с някои от тези тела открити при катастрофи на НЛО“, каза Груш, когато го питат за тела, за които се твърди, че са били извадени след катастрофата.

Груш се появи по NewsNation през юни, твърдейки, че на правителствена работна група, фокусирана върху проблема с НЛО, в миналото е бил отказан достъп до работа с открити останки от неземни обекти.

На изслушването в сряда Груш беше помолен да уточни дали тези биологични продукти са човешки или „нечовешки“, което го подтикна да потвърди, че са вторите.

„Нечовек и това беше оценката на хора с пряко участие в програмата, с които говорих, и които в момента все още са в програмата“, каза той.

За дългогодишните изследователи на проблема UAP/UFO е невъзможно да не се вълнуват от ключови аспекти на изслушването в сряда.

А именно, както беше широко изтъквано, струва си да се отбележи фактът, че „нечовешките“ тела, за които става дума са факт.

 

ПО ТЕМАТА

Проектът „Синият Лъч“ на НАСА (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Израелски генерал: Президентът на САЩ Доналд Тръмп подписа споразумение с извънземни за експерименти с хора

ИИ: Извънземни в човешка форма са сред нас на Земята

Д-р Стивън Гриър: Светът се управлява от таен комитет, владеещ силата на свободната енергия (ВИДЕО – БГ СУБ)

Последно от ВИДЕО