Новият световен ред във възход: Пандемичното споразумение на СЗО и какво означава то за световното население (ОБНОВЕНА)

///

Поредна много добра статия на Таня Тодорова, в която се описва начинът, по който ще ни поробят 👇

Идва ли Новият световен ред през задната врата на Световната здравна организация?

Между 5 и 7 декември 2022 г. (WHO Director-General’s opening remarks at 3rd meeting of the  Intergovernmental Negotiating Body (INB3) – 5 December 2022 (WHO Director-General’s opening remarks at 3rd meeting of the Intergovernmental Negotiating Body (INB3) – 5 December 2022) представители на държавите-членки се срещнаха, за да изработят глобално пандемично споразумение, което освен всичко друго предвижда задължителна ваксинация срещу коронавируса.

Очаква се споразумението да бъде подписано през май 2024 г. Критиците подозират, че това споразумение е първата стъпка към новия световен ред.

Понякога си струва да погледнем назад, за да разберем по-добре какви са плановете за бъдещето. Психиатърът и първият директор на СЗО, Брок Чизхолм, е цитиран в книгата „ Why So Many Are Going Home to School“ от Луелин Б. Дейвис, който казва:

„За постигане на световно правителство е необходимо хората да извадят от главите си индивидуализма, лоялността към семейната традиция, националния патриотизъм и религиозните догми.“

Ако е така, то новият световен ред е всичко друго, но не и теория на конспирацията, както обичат да твърдят търсачите на факти.

„Теоретиците на конспирацията“ твърдяха още в началото на СОVID П(л)андемията, че Корона е ключът към новия световен ред и  са прави. Генералният директор на СЗО Тедрос Адханом Гебрейесус каза на конференцията на Пандемичното споразумение:

„Пандемията СОVID-19 показа, че глобалната здравна сигурност не може да бъде оставена на доброволни механизми или добра воля. Според нас нов инструмент може да бъде ефективен за защита на бъдещите поколения от пандемии само ако е обвързващо споразумение, което премахва  индивидуалните свободи и националния суверенитет.

Това означава, че в обозримо бъдеще ще има глобално задължение за ваксиниране под синия флаг на СЗО. Гебрейесус подчерта, че „идеята, че пандемията е приключила, е погрешна“.

Ако всичко върви по план, споразумението трябва да бъде подписано най-късно до май 2024 г. и по този начин да бъде задължително. Всеки може да си представи какво означава това в детайли. Светът е под управлението на Световната здравна организация след подписването на договора. (Вътрешен човек предупреждава: Дълбоката държава иска да пусне ново биологично оръжие – 2025 г., за да може отново да пороби света )

От този критичен момент СЗО има правомощието да налага подходящи или неподходящи ограничения на държавите-членки, когато е обявена пандемия. По този начин СЗО има ролята на световен управляващ орган, т.е. на световно правителство.

Вместо да се занимава със здравни въпроси, световната политика скоро може да се определя в Женева. Какво означава това става наистина ясно едва когато вземете предвид, че СЗО не е независима организация, а се финансира от частни спонсори като Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс. Фондацията на Джордж Сорос също участва активно в оформянето на СЗО.

Едва ли обаче е разбираемо защо СЗО продължава да настоява за задължителна ваксинация срещу корона, когато вече трябва да е ясно на всеки здравен орган, че ваксините не предлагат никаква безопасност нито външна защита.

Може само да се спекулира за истинската предистория на споразумението за пандемията. Или е по-добре да кажем конспиративни теории в случая? Наблюдателите подозират, че истинската причина за задължителната ваксинация е въвеждането на електронната ваксинационна карта, базирана на QR код, без която след това свободният живот вече няма да е възможен.

Световната здравна организация от доста време работи върху този вид електронен етикет, който ще бъде задължителен при пътувания, концерти, опит да изтегляте пари от банка, да пазарувате и всякакви други събития.

След като бъде подписано от всичките 194 страни-членки на СЗО, споразумението ще предостави правната основа за създаването на някакъв вид наднационален орган, който да замени националните правителства в случай на пандемия в бъдеще. Това означава, че вече не са валидни техните конституции и не управляват съответните правителства а, СЗО.

Споразумението, наречено WHO CA+, включва превенция на пандемия, готовност за пандемия и отговор на пандемия. Дори всичко това на пръв поглед да звучи доста сериозно и за доброто на всички, с оглед на най-важните спонсори на СЗО, това означава, че всеки един гражданин на страните членки трябва да се откаже от суверенитета си, за да стане крепостни селяни на глобалисткия елит.

Пандемичното споразумение е система за пълен електронен контрол върху хората от всички страни-членки на СЗО под крехкото прикритие на здравеопазването.

СЗО вече обяви нови пандемии предварително, включително основният й спонсор Бил Гейтс. Трябва ли наистина да подпише това споразумение?

Заплашват цензура и сурови наказания

Ако се стигне до споразумение, това ще доведе не само до задължителни ваксинации, но и, ако се стигне до най-лошото, до глобална карантина по китайски модел.

Това доказва, че е много вероятно СОVID да е бил просто един вид генерална репетиция, за да видим какво може да се направи по-добре за поробването ви в бъдеще.

Това доказва, че член 16 от споразумението, който се отнася до обработката на информация, е особено важен. В него се посочва: „да се подобри научната грамотност и достъпът до информация относно пандемиите и последиците от тях и да се бори с невярната, подвеждаща информация и дезинформация, включително чрез насърчаване на международното сътрудничество“.

Това означава, че в бъдеще вече не лекарите и учените ще определят коя информация е вярна или не, а СЗО или по-скоро нейните най-важни донори от редиците на неправителствените организации.

По-нататък се казва: „Извършвайте редовен анализ на социалните мрежи, за да идентифицирате и разберете дезинформацията и да разработите комуникации и съобщения за обществеността, за да противодействате на дезинформацията и фалшивите доклади.“

И много важно: „Всички съмнения относно правилността на решенията на Управляващото тяло ще бъдат обявени за наказуеми от закона.“ Тази клауза ще позволи на всеки учен и медицински специалист, който изрази съмнения относно ваксините и мерките, като носенето на маски, да отиде в затвор в бъдещето, което вече беше успешно приложено под Corona.

За по-добро разбиране трябва да се подчертае още веднъж, че страхът винаги ще бъде първият избор за СЗО и свързаните с нея здравни органи, защото това е единственият начин да се гарантира, че поне мнозинството от гражданите ще играят заедно.

Координиран проект на споразумението за пандемията трябва да бъде на масата на генералния директор на СЗО още през май 2023 г., за да може да бъде приет на Световната здравна асамблея точно една година по-късно.

Въпреки това, много критици вече се опасяват, че подписването ще стане още през май 2023 г., което в най-лошия случай може да означава, че скоро ще има нова епидемия от корона или друга потенциално смъртоносна болест.

Corona като тест за споразумението за пандемията

Ако наистина се случи така, че СЗО ще финализира споразумението си в обозримо бъдеще, за да обяви в същото време нова пандемия, това означава, че от една страна готова ваксина вече е складирана на рафтовете на Big Pharma и от друга, че дигиталната ваксинационна карта също вече е готова.

Важно е да се подчертае, че няма да има страна, която да избегне споразумението. Какво ще се случи със страните, които не могат да подпишат документа поради морално задължение към своите граждани, може да си представите с малко въображение: тези страни ще бъдат обявени за държави измамници, които в крайна сметка ще бъдат нападнати от орда платени наемници.

Така че времето изтича, за да се измъкнем от хватката на новото световно правителство под егидата на СЗО. Повече от две години корона правило следователно трябва да се разглежда като сериозен предупредителен сигнал.

Вече никой не може да твърди, че Корона е била абсолютно смъртоносна болест, по-скоро е обявена за такава от СЗО и нейните политически и медийни поддръжници, за да демонстрира сила и господство и да покаже на човечеството, че е по-добре да „следва инструкциите, които да следва“ ( О-Тон Лотар Вилер).

В нито един момент никой не е бил в сериозна опасност, за да се оправдае масовото затварянето на хората като добитък, соченето с пръст на критиците и несъгласните и третирането им като еретици.

Днес отговорните за всички тези престъпления  се държат така, сякаш нямат нищо общо с това, защото много добре знаят, че отговорните за щетите се намират  в СЗО в Женева и в неправителствени организации по целия свят.

Но дотогава се подгответе за следващата голяма битка  – която ще е  многократно по-лоша, защото СЗО  се поучи от грешките, направени с Corona и сега окончателно иска да пороби света и унищожи човешката раса.

За любознателните прилагам линкове от официални институции, които потвърждават написаното. Fuck-чекърите ще го отричат, но нека не забравяме, че те са платени паразити.

1. Международен договор за превенция и готовност при пандемии
https://www.consilium.europa.eu/bg/policies/coronavirus/pandemic-treaty

2. Съветът даде зелена светлина за започване на преговори по международен договор за пандемиите
https://www.consilium.europa.eu/bg/press/press-releases/2022/03/03/council-gives-green-light-to-start-negotiations-on-international-pandemic-treaty/

3. Какво трябва да включва глобалният пакт срещу пандемията 
https://bnr.bg/post/101570943/kakvo-trabva-da-vkluchva-globalniat-pakt-sreshtu-pandemiata

4. Intergovernmental Negotiating Body 18-21 July 2022
https://apps.who.int/gb/inb/e/e_inb-2.html

ДОПЪЛНЕНИЕ

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

🛑 СЗО не само иска да получи правомощията да налага задължителни ваксини и локдауни, но му се позволи да използва „наличието на вируси“ при животните и заплахата от „пандемия“, за да получи пълно влияние върху добитък и хранителните доставки.

📌СЗО вече ни уведомява, че ще започнат с домашните птици – и вие или ще позволите на стадата ви да бъдат контролирани, наблюдавани и ваксинирани, или ще бъдат убити, така че вирусите, които не са имали, да не се разпространяват върху хората (или да навредят на околната среда). Те вече полагат основите за това и авторитетът, от който ще извлекат тази власт, е споразумението за пандемията.

📌Като се има предвид, че Бил Гейтс е вторият по големина донор на СЗО и иска „богатите нации“ да ядат „100% синтетично говеждо месо“ и генетично модифицирани бургери с токсин на растителна основа, това трябва да ви накара да сте нащрек. Това пандемично споразумение е средството, с което ще бъдат проведени всички нелепи инициативи, разпространявани от елита на Световния икономически форум.

📌Това споразумение, ако бъде сключено, ще узурпира суверенитета на всяка нация член на СЗО, ще наруши личния ни живот, ще ограничи нашата независимост и ще наруши правото ни да отглеждаме собствената си храна и да отглеждаме собствените си животни. Всичко ще бъде направено в името на „пандемия“, а ние ще бъдем безсилни да го спрем.

ДОПЪЛНЕНИЕ

 Да чете вожда на “Възраждане“ за «безобидната му организацийка» СЗО все по-близо до изземване на правата на държавите-членки (ДОКУМЕНТИ)

 

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

ПЛАНдемично съглашение прикрива установяването на Нов световен ред

«ПЛАНдемично споразумение» – Нов световен ред чрез медицински фашизъм (ОБНОВЕНА) ⚠ ВЕЧЕ ПОДПИСАНО ОТ БЪЛГАРСКА СТРАНА❗

Това са хората от българска страна участвали на 29.11.21 до 01.12.21 в подписването на „Пандемично споразумение“ на СЗО делегиращо им власт над всички нас и национални държави. Ние дори не знаем кои са, но те вече са решили нашата съдба. СЗО няма нищо общо със здравеопазване! СЗО е част от световното правителство. Тази частна организация трябва да бъде публично закрита и съдена за СОVID геноцид срещу човечеството!

«Пандемичното споразумение» и влиянието му върху човешките права (ВИДЕО)

Заплахата е реална, спасението е в нашите ръце (СИГНАЛ – БЪЛГАРИ, ПОДПИШЕТЕ СЕ ПРОТИВ ПЛАНДЕМИЧНОТО СПОРАЗУМЕНИЕ) ОБНОВЕНА

Прекратяване на членството на Република България в Световната здравна организация (ПОДПИСКА) ОБНОВЕНА

30 000 българи готови да защитят достойнството, живота и здравето на народа ни казаха не на СЗО в България! Нито един журналист от БНТ, bTV или Nova не дойде да отрази това революционно събитие касаещо здравето на всеки един българин и бъдещите поколения

Войната срещу хората – СЗО, политически проститутки в ролята на обслужващ персонал на психопатите (ДОКУМЕНТИ+ВИДЕА)

ПО ТЕМАТА

Договорът за вечна пандемия и трансхуманизъм на СЗО и извънредното положение като новото нормално (ВИДЕА – БГ СУБ)

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Костадинов: Няма Chemtrails, няма страшно и от СЗО (ВИДЕО)

 

На специалното вниманието на Костадин Костадинов от  „Възраждане“ и всички, смятащи, че СЗО е неправителствена организация, чието присъствие в политическия, икономически и социален живот е минимално и че всяка препоръка има нужда от изрична ратификация (ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК)

 

 

Контролирана опозиция ли са „Възраждане“? (ДОКУМЕНТИ)

ВСИЧКО ЗА ИЗМАМАТА НА 21 ВЕК ТУК

План от 1979 за въвеждане на тоталитарно общество чрез медицина (ВИДЕА-БГ СУБ)

Марсула фон дер Лайнен ни купи по десет инжекции на човек❗️  Леко припомняне за феновете на 5-та игла👇

Министерството на здравеопазването на Беларус официално призна COVID-19 като психично заболяване

Готови ли сте? Този път се готвят да избият 50% от човечеството! Следващата човешка ПЛАНдемия: Как Фаучи и Гейтс финансираха и превърнаха птичият грип H5N1 в биологично оръжие (ВИДЕА)

Спомнете си този 19-секунден видеоклип, в който Бил Гейтс каза: «Ще привлечем внимание СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ»! 👇

Гейтс: Следващата пландемия ще бъде десет пъти по-страшна (+ВИДЕО)

 👇👇👇

«Катастрофална зараза 2025» подготвят ни нова ПЛАНдемия («SEERS 2025» ВИДЕО – БГ СУБ) ОБНОВЕНА

Хенри Кисинджър на Съвета по Евгеника на Световната здравна организация, проведен на 25-ти февруари 2009 г.

«След като веднъж стадото приеме задължителната ваксинация, това е краят на играта. Те ще приемат всичко – принудително даряване на кръв и органи заради «всеобщото добро». Ние ще можем генетически да модифицираме децата и да ги стерилизираме … заради «всеобщото добро». Контролирайте съзнанието на овцете и вие ще контролирате стадото. Производителите на ваксини ще печелят милиони. Много от вас в тази зала сте инвеститори. Това е ситуация, в която във всеки случай печелите. Вие редуцирате стадото и стадото ви плаща за това.»👇

Депопулацията чрез ПРИНУДИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ бе обявена от главния антихрист на планетата още през 2011 година! (+ВИДЕА)

Научно потвърдено: експерименталните инжекционни течности убиват (НАУЧЕН ДОКЛАД + ВИДЕО – БГ СУБ)

Публикувано в Лансет проучване върху аутопсиите на ваксинирани за СОVID установява, че смъртта на 74% от тях е причинена от ваксината

217 научни институции и лаборатории от целия свят потвърждават, че СОVID-19 наистина НЕ съществува (ДОКУМЕНТИ)

Това трябва да е новината на годината! Къде по дяволите са медиите? (ВИДЕО: CDC ПРИЗНА, ЧЕ СА СЪЗДАЛИ БИООРЪЖИЕТО СОVID-19)

 

Последно от БЪЛГАРИЯ

Мислехте го за конспирация? Ах, тези конспирации, все се оказват истина!! Честито, планът за намаляване на човечеството продължава с пълна сила!!! Следващата точка от плана на глобалистите е в ход – обвързване на парите на хората с въглеродните емисии: Централна Кооперативна Банка въвежда въглероден калкулатор

    Следващата точка от плана на глобалистите е в ход – обвързване на парите на