Ново пророчество на Йона Одески (ВИДЕО)

Йона Одески, преди да почине 2013 г. казал, че година след смъртта му, ще започне война в Донбас (В две области на Югоизточна Украйна). И макар че обикновените хора тогава не обърнали особено внимание на това предсказание, понеже никой не повярвал, че ще има война, войната започна, точно, както казал отецът.

Одеският старец Йона се явил, след успението си, и предал, за всички православни, пророчества за 21-ва година. Той се явява три пъти, всяка година, на р.б. Мария, но този път й казал неща, които не се отнасят само за нея.

На Сретение Господне отецът отново й се явил и й се скарал, че до сега не е разказала на хората, какво ги чака. Отецът тъжно казал, че е останало много малко време.

За целя свят 20-та година се оказа доста сложна, и мнозина са загрижени, какво ще стане нататък. Скоро ли ще приключи „пандемията“ с корона-вируса и какво го чака човечеството, – разсъмване или мрачен залез.

„Тази пролет ще започне всичко, в деня на отричането на последния руски цар, от престола. (А това е 15 март, когато, тази година започват и Великите Пости.) Силата на руския народ е в православната вяра, и именно от това най-много се плашат нашите врагове. И плащат много пари, за да унищожат изконната руска Православна Църква, а и всички православни кръгове, около Русия. Ядосаха Всевишния и започва страшна разплата за страшните грехове. Враговете ни ще горят в огньове, в мътни води ще тънат, със струпеи отвън и отвътре ще се покрият. Жаба(?) и холера ще събарят, тези, които посегнаха на вярата в Единия Бог, Отца Вседържителя, Твореца на Небето и Земята, на всичко видимо и невидимо.

Океаните, моретата и реките ще се разбунтуват, ще излязат от бреговете си, високо, а от земята ще пламти огън. Навсякъде ще е вода и отровен дим. За час, водата ще залее всички, които се откажат от Господа, и домовете им ще предаде на поругание. За това, че са започнали война срещу Православието, ще бъдат наказани със силни земетресения и цунами. Всичките домове на тези, които посягат на вярата, ще разруши Архангел Михаил, с воинството си.

Сега Турция, Азърбейджан, Полша, Румъния, Молдова и Украйна, готвят война против Русия, но после ще молят за помощ.

Скоро ще отиде на съд пред Всевишния, президентът на САЩ, Байдън, и Тръмп пак ще се върне на власт. Православните (ще) бързат да намерят убежище в Русия.

Дай Боже, да не падна Америка, преди Светото Възкресение, (за да може да я напуснат?). Лятото, много европейски страни ще паднат (вероятно, пред Русия?). Господ отговори на молитвите на нашия президент и му изпрати силен помощник. Скоро ще има големи промени. И то такива, че враговете ще побелеят от страх, пред мощта и силата на Русия. Ще бъдат изгонени всички врагове от Русия и ще бъдат наказани, за делата им. Путин, по-жив от всички, на погребенията на враговете на Русия, ще хапва пирожки(?).

Душата ме боли за спящия народ Украински. Веднага щом посегнат наемниците – радикали украунски, на светините православни. Тогава и ще започне всичко. Тези, които смело защитят обителите си (манастирите), тях бедата ще ги отмине встрани.

Градове и села ще се възвишават като острови, над онези, които ще останат под вода, понеже са позволили (враговете) да поругават вярата Православна. Много силна, кална вода ще бъде.

Президентът на Украйна е болен и ще си отиде след (американския президент) Байдън. (Има и друго предсказание, че когато последният монах напусне Киево-Печорската Лавра, Тогава ще се срути главната язовирна стена (на Днепър) и водата, като каскада ще разруши следващите надолу по течението стени.) Мор ще тръгне по целия свят, но войната и буйствата на природата ще спрат човешкото зло (ваксинирането, чипирането, изкуствените зарази и т.н.) и ще принудят хората да възлюбят ближния.

Ще има голяма Благодат Божия над Великия православен народ, всички православни ще се обединят и много друговерци ще приемат Свето Кръщение. (Но за това ще продължим следващия път… р.б. Мария)

Превод от видеоклип, Григор Симов

ВИДЕО

Последно от СВЯТ

Медведев нарече Байдън рептил

  Медведев нарече Байдън, Зеленски и още четирима западни политици рептилоиди Дмитрий Медведев е бивш президент и министър-председател, а