Огромен НЛО бе заснет от камерите на SOHO (ВИДЕО)

/

Апаратурата на космическата обсерватория SOHO е заснела огромна сфера близо до Слънцето

Снимки на странния обект бяха публикувани на YouTube. Според Рlanet Today, на кадрите се вижда как светъл сферичен НЛО с тъмно кръгло петно на повърхността, се движи с висока скорост, оставяйки след себе си енергийна следа.  Авторът на видеото предполага, че неидентифицираният обект може да бъде космически кораб на представители на извънземна цивилизация. Уфологът също така смята, че това може да е и жив организъм, който се захранва със слънчева енергия.

Последно от ВИДЕО

Америка я чака голям скандал! Руските въоръжени сили край Мариупол заловиха генерал-лейтенант Роджър Клутие от армията на Съединените щати (ВИДЕО ОТ ЗАДЪРЖАНЕТО) ОБНОВЕНА Канадският генерал-лейтенант Тревър Кадийо беше арестуван при опит да избяга от „Азовстал“ (ОБНОВЕНА) Арестуваха Адмирал Ерик Олсън!

Руските въоръжени сили край Мариупол заловиха командващия на НАТО генерал Клутие Америка я чака голям скандал

ПРЕВЕДЕНО ВИДЕО: Снайперисти от „Евромайданът“ си признават, че са били наети от ЦРУ, за да стрелят по мирните граждани на площада и да се извърши държавен преврат в Украйна през 2014 г. | Истината, за която осем години медиите мълчаха (ФИЛМ – БГ СУБ) | Десен сектор на Евромайдана (ФИЛМ – БГ СУБ)

Снайперисти от „Евромайданът“ си признават, че са били наети от ЦРУ, за да стрелят по мирните

Фейсбук страница

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times