Оръжие за сърдечни удари на ЦРУ, разсекретено през 1975 г. (ВИДЕО)

/

Тайно оръжие на ЦРУ използвано за убийства, изстрелва малка отровна стрела причиняваща сърдечен удар, както е обяснено от свидетелските показания на конгресното изслушване в това видео

Стрелата от това оръжие на ЦРУ може да проникне през дрехите и не оставя нищо, освен малка червена точица на кожата. При проникването на смъртоносната стрела, жертвата може да се почувства като ухапан от комар, но може и да не усети нищо. Отровната стрела се разлага напълно, след като навлезе в мишената. След това смъртоносната отрова бързо навлиза в кръвообращението причинявайки сърдечен удар. Веднъж след като щетите са нанесени, отровата изчезва(се денатурира) бързо, така че при аутопсия е много малко вероятно да се разбере, че сърдечният удар е в резултат на нещо различно от естествени причини. Звучи като перфектното Джеймс Бонд оръжие, не е ли така? И всичко това е потвърдено в показания пред Конгреса. Удивителната информация за това тайно оръжие на ЦРУ идва от изслушване пред американския сенат през 1975 относно подривните дейности на ЦРУ. Това оръжие е само едно от многото Джеймс Бонд-подобни разкрития на изслушванията пред църковния комитет, официално известен като the United States Senate Select Committee to Study Governmental Operations with Respect to Intelligence Activities. Възможно ли е това или подобно тайно оръжие да е било използвано, например, при скорошната смърт на 52-годишният Марк Питман, репортер, който предсказа финансовата криза и изобличи злодеянията на Федералния резерв? Питман, чиято борба да постави федералния резерв на отворено разследване, доведе до това Блуумбърг Нюз да съдят централната банка и да спечелят, умря от сърдечен удар на 25-ти ноември. Това видео е откъс от 45 минутен документален филм наречен „Тайните на ЦРУ“ (Secrets of the CIA). В него, петима бивши агенти на ЦРУ описват как тяхната първоначална гордост и ентусиазъм да служат на тяхната нация са се е превърнали в терзание и угризения, когато са осъзнали, че те всъщност подкопават демокрацията и избиват невинни граждани, все в името на „националната сигурност“. Гореспоменатите свидетелски показания са от 1975 г., преди повече от 30 години. С последвалия напредък на технологическите възможности, само си представете какви тайни оръжия за убийства са разработени от тогава. Дори има данни, че е създадена технология, която може да причинява самоубийствени чувства в определен човек.

ВИДЕО

ПО ТЕМАТА

Дистанционно електромагнитно оръжие за промяна на поведението, контрол на ума и манипулиране съзнанието

Психотронното оръжие е най-голямата нова опасност, твърди британски агент

Секретните психотронни оръжия. Настъпва ли тяхната ера?

Психотронни оръжия държат българина в покорно робство, или го убиват

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Тайните войни на ЦРУ (ФИЛМ-БГ СУБ)

Тайните експерименти на ЦРУ (ФИЛМ)

Последно от ВИДЕО

Америка я чака голям скандал! Руските въоръжени сили край Мариупол заловиха генерал-лейтенант Роджър Клутие от армията на Съединените щати (ВИДЕО ОТ ЗАДЪРЖАНЕТО) ОБНОВЕНА Канадският генерал-лейтенант Тревър Кадийо беше арестуван при опит да избяга от „Азовстал“ (ОБНОВЕНА) Арестуваха Адмирал Ерик Олсън!

Руските въоръжени сили край Мариупол заловиха командващия на НАТО генерал Клутие Америка я чака голям скандал

ПРЕВЕДЕНО ВИДЕО: Снайперисти от „Евромайданът“ си признават, че са били наети от ЦРУ, за да стрелят по мирните граждани на площада и да се извърши държавен преврат в Украйна през 2014 г. | Истината, за която осем години медиите мълчаха (ФИЛМ – БГ СУБ) | Десен сектор на Евромайдана (ФИЛМ – БГ СУБ)

Снайперисти от „Евромайданът“ си признават, че са били наети от ЦРУ, за да стрелят по мирните

Фейсбук страница

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times