Относно Гергьовден

Свети Георги е едно от имената на Енки, син на Ану, крал на Сириус и Нин (Нан) – Орионската кралица. Да наричаш светец някого, когото не познаваш, не си виждал и разговарял с него – това е сляпо поддържане на системата от вярвания – капан на съзнанието.

Не честитя именният ден на никого, но това не означава, че не обичам и не уважавам приятелите си. Като видим начина, по който ни е представен Свети Георги в иконите, можем да свържем мръсната ръка на църквата с всички наложени почитани празници-жертвоприношения. Всички те са създадени от тъмната сила, скрита в мил образ чрез религията, която е средството за умствен контрол на човечеството. Не подкрепям наложените празници, съпроводени с човешки и животински жертвоприношения. Всяко включване в ритуал удължава робството (господството на нечовешката цивилизация) на Земята.

На иконата на Свети Георги всъщност е изобразен киборга Енки, който е с рептилска кръв. Той обяви война на семейството си, тъй като не беше избран за принц на Орионската империя, заради психическите му проблеми – има раздвоение на личността, казано на земен език, което е причинено от навлизане в забранено място в нашата Вселена, заразено с паразити (негативна материя, негативно Черно Гуу), причиняващи киборгизъм. Това, което се вижда на иконите е битката му с брат му Енлил, изобразен като рептил (дракон). Статуи на битката на Свети Георги (Енки) и дракона (Енлил) има на много места в Европа – Берлин, Стокхолм, Лондон (има на няколко места), Нюкасъл, Манчестър…

В България Гергьовден е и Ден на армията. Във Финландия Деня на армията е на 6 декември, който в България се чества като Никулден. Св. Николай е също едно от имената на Енки.

Добре е да се има предвид, че църквата е инициатор и съучастник в дезинформирането и създаването на тотално погрешна представа за всичко в този физически свят.

Търсете истината за всичко и живейте съзнателно живота си. Този, който знае, че Анунаките са носили маски на животни и знае имената на маскираните поробители, ще направи връзка с популярните икони и религиозните втълпявани измислици.

Животът на Земята е ценен, не е игра, за каквато ни е представен. Ако толкова са ви необходими светци, вземете ги от своята реалност, а не от наложената система от вярвания, която е създадена чрез използване на човешкото въображение.

Източник: Милена ван Лиер

Последно от ЛАЙФСТАЙЛ

Военна полиция (БУКВАЛНО)

Военна полиция (буквално) Планът е световната армия да погълне всички национални полиции в една военно-полицейска структура

Световната армия НАТО

  Световната армия НАТО     Планира се волята на световната правителствена диктатура да бъде наложена