Официално от суперспециалист, политик, съветник на немското правителство, директор на специализиран в тази област институт: “Много опасна чума!“

Започнаха да оповестяват онова, което съобщих в моя пост преди повече от седмица, на 26 януари, когато информирах за Националния вирусно-бактериологичен център в град Ухан и случилото се там, довело до трагедията с изпусната генно-модифицирана чума с преносител създаден за целта коронавирус


„Wir haben es hier mit einer sehr gefährlichen Seuche zu tun“
„ИМАМЕ РАБОТА С МНОГО ОПАСНА ЧУМА“


Преди часове редица немски медии, вкл. и „тежката артилерия“ на немския политически и бизнеселит – вестник „Ди Велт“ дадоха гласност на изявлението на Карл Лаутербах.

Кой е той?

Лаутербах е здравен експерт и депутат в Бундестага, професор по здравна икономика и епидемиология в Кьолнския университет, възпитаник на университетите в Дюселдорф, Сан Антонио и Харвард (САЩ), виден медик и д-р на науките. Директор е на Института по клинична епидемиология и здравна икономика. Член е на Експертния съвет по здравеопазване на немското правителство.


„ИМАМЕ РАБОТА С МНОГО ОПАСНА ЧУМА“
е неговото изявление.


„Причинителят е по-заразен от очакваното. Не е ясно и доколко можете да разчитате на китайската информация.“ – предупреждава той.

„За засегнатото лице вероятността да умре или сериозно да се разболее е дори по-голяма, отколкото при различните опасни грипове“, тревожи се професорът.

В свое интервю също днес президентът Тръмп заяви, че е затворил границите, защото не може да допусне огромен наплив от заразата да нахлуе в САЩ, увери, че се взимат и ще се взимат всякакви мерки и изрази увереност, че въпреки огромното предизвикателство Америка ще се справи със заболяването.

Моя бележка: Както вече отбелязах в мой коментар под един от предишните ми постове по тази тема, истината ще ви се поднася на час по лъжичка.

Григор Лилов

 

Новата Чума – Коронавируса | Официално вече и в Европа. Сценарият – 60 млн. мъртви! Първи биологичен „Чернобил“? Коя е лабораторията изпуснала „Коронавируса“? Господ да ни е на помощ! (ВИДЕО)

 

Как Бил Гейтс спонсорира разработката на коронавируса

 

Ситуацията в Китай: Блокада вече за над 100 млн. души, за един ден борсите в Китай отчетоха 420 млрд. долара загуби

 

Короначумата – Как да се предпазим (ОБНОВЕНА)

 


Интерактивна карта показваща заразата от коронавируса в реално време: Онлайн


 

Бел.ред. нали не сте забравили че през през февруари 2017 Гейтс ни обеща пандемия? А през април 2018 Бил Гейтс, който обожава евгениката (не пак, а отново) този път ни обеща глобална пандемия и смъртта на 30 милиона души?

Бел.ред1. Бил Гейтс и ваксините – евгеника в действие; Бил Гейтс:

„В света днес има 6,5 милиарда хора и броят им върви към 9 милиарда. И ако ние свършим наистина добра работа с НОВИТЕ ВАКСИНИ, ЗДРАВНИТЕ ГРИЖИ, репродуктивното здравно обслужване, вероятно бихме могли да намалим този брой с 15%…“ (ВИДЕО)

 

Всичко, което НЕ трябваше да знаете за ваксините

 

https://thebulgariantimes.com/%d0%b8%d0%b7%d0%bb%d0%b8%d1%88%d0%bd%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d1%85%d0%be%d1%80%d0%b0/

Последно от СВЯТ

222 години от рождението на Александър Сергеевич Пушкин, – първата си поема написал на 10 години, неговият възпитател му се присмял: Зловещите предсказания на Александра Киргхоф за гибелта на Пушкин

222 ГОДИНИ ОТ РОЖДЕНИЕТО НА АЛЕКСАНДЪР СЕРГЕЕВИЧ ПУШКИН ПЪРВАТА СИ ПОЕМА ПУШКИН НАПИСАЛ НА 10 ГОДИНИ.

Фейсбук група

Страница във Фейсбук

Страница във ВКонтакте

ПОДКРЕПА ЗА САЙТА

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

The Bulgarian Times