Официално от суперспециалист, политик, съветник на немското правителство, директор на специализиран в тази област институт: “Много опасна чума!“

Започнаха да оповестяват онова, което съобщих в моя пост преди повече от седмица, на 26 януари, когато информирах за Националния вирусно-бактериологичен център в град Ухан и случилото се там, довело до трагедията с изпусната генно-модифицирана чума с преносител създаден за целта коронавирус


„Wir haben es hier mit einer sehr gefährlichen Seuche zu tun“
„ИМАМЕ РАБОТА С МНОГО ОПАСНА ЧУМА“


Преди часове редица немски медии, вкл. и „тежката артилерия“ на немския политически и бизнеселит – вестник „Ди Велт“ дадоха гласност на изявлението на Карл Лаутербах.

Кой е той?

Лаутербах е здравен експерт и депутат в Бундестага, професор по здравна икономика и епидемиология в Кьолнския университет, възпитаник на университетите в Дюселдорф, Сан Антонио и Харвард (САЩ), виден медик и д-р на науките. Директор е на Института по клинична епидемиология и здравна икономика. Член е на Експертния съвет по здравеопазване на немското правителство.


„ИМАМЕ РАБОТА С МНОГО ОПАСНА ЧУМА“
е неговото изявление.


„Причинителят е по-заразен от очакваното. Не е ясно и доколко можете да разчитате на китайската информация.“ – предупреждава той.

„За засегнатото лице вероятността да умре или сериозно да се разболее е дори по-голяма, отколкото при различните опасни грипове“, тревожи се професорът.

В свое интервю също днес президентът Тръмп заяви, че е затворил границите, защото не може да допусне огромен наплив от заразата да нахлуе в САЩ, увери, че се взимат и ще се взимат всякакви мерки и изрази увереност, че въпреки огромното предизвикателство Америка ще се справи със заболяването.

Моя бележка: Както вече отбелязах в мой коментар под един от предишните ми постове по тази тема, истината ще ви се поднася на час по лъжичка.

Григор Лилов

 

Новата Чума – Коронавируса | Официално вече и в Европа. Сценарият – 60 млн. мъртви! Първи биологичен „Чернобил“? Коя е лабораторията изпуснала „Коронавируса“? Господ да ни е на помощ! (ВИДЕО)

 

Как Бил Гейтс спонсорира разработката на коронавируса

 

Ситуацията в Китай: Блокада вече за над 100 млн. души, за един ден борсите в Китай отчетоха 420 млрд. долара загуби

 

Короначумата – Как да се предпазим (ОБНОВЕНА)

 


Интерактивна карта показваща заразата от коронавируса в реално време: Онлайн


 

Бел.ред. нали не сте забравили че през през февруари 2017 Гейтс ни обеща пандемия? А през април 2018 Бил Гейтс, който обожава евгениката (не пак, а отново) този път ни обеща глобална пандемия и смъртта на 30 милиона души?

Бел.ред1. Бил Гейтс и ваксините – евгеника в действие; Бил Гейтс:

„В света днес има 6,5 милиарда хора и броят им върви към 9 милиарда. И ако ние свършим наистина добра работа с НОВИТЕ ВАКСИНИ, ЗДРАВНИТЕ ГРИЖИ, репродуктивното здравно обслужване, вероятно бихме могли да намалим този брой с 15%…“ (ВИДЕО)

 

Всичко, което НЕ трябваше да знаете за ваксините

 

https://thebulgariantimes.com/%d0%b8%d0%b7%d0%bb%d0%b8%d1%88%d0%bd%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d1%85%d0%be%d1%80%d0%b0/

Последно от СВЯТ

Медведев нарече Байдън рептил

  Медведев нарече Байдън, Зеленски и още четирима западни политици рептилоиди Дмитрий Медведев е бивш президент и министър-председател, а