«Падането на Кабала» | «The Fall of the Cabal» (ФИЛМ – СЪС СУБТИТРИ НА БЪЛГАРСКИ)

//

Филмът е посветен на илюминатите, т.е., на кабала и кои са те. Скритата малка група хора, които управляват човечеството зад сцената

THE END OF THE WORLD AS WE KNOW IT… The Fall of the Cabal
„Краят на света, който познаваме… Падането на Кабала

Превод и субтитри: bgprevedi.com и приятели.

Във филма, който ви представям са вложени стотици часове работа и проучвания. Той е труд на холандката Джанет Осебаард. Документите, с които ще се запознаете са уникални заради две основни причини:

Първата от тях е, че макар и достъпни (повечето), те не се откриват лесно. Потънали в огромното информационно море, чиято повърхност е покрита с дезинформация, на всеки изследовател са нужни – смелост, търпение и умения за дълбоко проучване, което те оставя без дъх.

 

Втората причина, която свързвам с уникалността на материала е изобилието на тези свидетелства и най-вече подреждането им заедно, в един цялостен логичен архив. Извадени от информационното море те представляват плашеща планина, не само с обема си, но и със съдържанието, което изисква истинско усилие от страна на зрителя.

 

Предупреждавам ви! Колкото добре да владеете емоциите и нервите си, видяното ще ви извади от равновесие. Колкото добре да сте проучвали темата, тук ще намерите допълнителни сведения и доказателства. А тези, които за пръв път виждат паралелния свят, скриван от широката публика с АБСОЛЮТНО всички средства, вие ще трябва да се въоръжите с истинско търпение, което ще бъде изложено на немислимо досега изпитание.

 

Точно в това отношение авторката на филма е направила на всички нас огромна услуга, като се е постарала и е успяла да притъпи шока за зрителя с отличното си чувство за хумор и плавността, с която ни превежда през темите и събитията. Последвайте нейната молба и изгледайте филма докрай. Там има светлина, но само с търпение и усилие на волята ще я достигнете. Моята препоръка е да се запознаете с две понятия – „Когнитивен дисонанс”, „Прозорец на Овертон” и се съобразите с тяхното въздействие върху вас.

 

Когато ни кажат, че историята е манипулирана по начина описан от Оруел в „1984”, ние си казваме: „Знаем за това – изкривяват историческите факти в полза на победителите”. Тук нещата не стоят точно така, защото това не е още история, това е нашето настояще, за което дори не си даваме сметка, колко перверзно ни се пробутва една голяма лъжа. Едни (всякакви други, но не и хора) информационни вампири се опитват да отнемат от нас човешкото и да ни принудят да им служим. А перверзното се крие във факта, че искат ние сами да се разчовечим, т.е. да се откажем от човешкото в себе си.

Подготвихме превода и субтитрите на първите пет части от филма с помощта на много доброволци, на които искам да изразя личната си благодарност. Благодаря ви, приятели! Засега ви предоставяме тях и работим по останалите. Това има и добрата си страна, защото наистина смятам, че филма не трябва да се гледа „на един дъх”.“

Зрителят ще се запознае с глобалната педофилия в САЩ и други държави! Документалният филм е крайно шокиращ (става въпрос за т.нар. когнитивен дисонанс) и хората се предполага, че ще направят своето собствено разследване. Много хора могат просто да отрекат всичко това поради невероятния характер на представената информация. Авторката умело ни води по следите на нейното детективно разследване, в резултат на което ние стигаме до фактите! Филмът е репресиран в Ютюб! Това е за хора, които вече са се събудили от дълбок сън и търсят обяснение за развитието на събитията по света и у нас! СМИ не биха публикували този филм, и дори биха го отрекли изцяло!

 

ПАДАНЕТО НА КАБАЛА, ПЪРВА ЧАСТ

Част 1 от 10

Част 2 от 10

Част 3 от 10

Част 4 от 10

Част 5 от 10

Част 6 от 10

Част 7 от 10

Част 8 от 10

Част 9 от 10

Част 10 от 10

Продължението на Падането на Кабала

ПАДАНЕТО НА КАБАЛА, ВТОРА ЧАСТ

Част 1 

 

Част 2 

 

Част 3

 

Част 4 

 

Част 5 

 

Част 6

 

Част 7

 

Част 8

 

Част 9

 

Част 10

 

Част 11

 

Част 12

 

Част 13

 

Част 14

 

Част 15

 

Част 16 

 

Част 17 

 

Част 18 

 

Част 19 

 

Част 20 

 

Част 21

 

Част 22

 

Част 23

 

Част 24

 

Част 25

 

Част 26

 

Част 27

Проблемът не е, че нямаме достъп до истината. Проблемът е, че повечето хора не искат да я чуят!

 

Последно от ВИДЕО

Останки на нечовешки същества са извадени от катастрофирал извънземен космически кораб! НОВИНАТА НА ХИЛЯДОЛЕТИЕТО: Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани от правителството на САЩ (ВИДЕО)

  Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани