Папа Йоан XXIII се е срещал с извънземен

Едно от най-удивителните откровения по отношение на  Ватикана, е било направено през настоящото хилядолетие. Лорис Каповила – бивш секретар на папа Йоан XXIII, който почина през 1963 г. – е заявил, че веднъж папата лично се е срещал и е разговарял с … извънземен.

В  това   неочаквано изявление, направено за пресата през 2005 г., кардиналът заявил пред репортери, че Йоан XXIII никога от никого не е скривал  факта за  изумителната си среща, а кардиналите , които са били в най-близкото обкръжение на  главата на Римокатолическата църква,  са били добре запознати с това и единодушно са вярвали на  папата. Според Лорис, Негово светейшество влязъл в контакт с представителя на разумна  извънземна цивилизация, до резиденцията си  в италианския град Кастел Гандолфо. Понтификът и неговият секретар се разхождали из градината, когато изведнъж до тях се  появила  златиста аура. След това във въздуха, се образувал портал с най-невероятни цветове, от който излязло  невероятно красиво създание,  не приличащо на  човек. Поразени  от тази невероятна сцена, Йоан XXIII и Kaповила паднали на колене и започнали да се молят, вярвайки, че пред тях се е появил  ангел  Божий. Независимо от това добронамереният извънземен помолил мъжете да се изправят и поискал да говори насаме с главата на Ватикана. Беседата на папата и пришълеца, дошъл или от друга звезда, или от паралелен свят, според спомените на кардинала, продължила около половин час. Когато всичко свършило, извънземният мигновено изчезнал, а  Негово светейшество се върнал при секретаря си и вдъхновено казал:

„Децата на Господа присъстват навсякъде, въпреки че не всички ни виждат нас като братя.“. 

Какво са означавали тези думи, Каповила не могъл да обясни точно на журналистите. Може би извънземният посетител е казал на  папата, че има разумен живот във всички краища на Вселената, но не всяка извънземна раса  ще се отнася с нас дружелюбно. Но това са предположения на съвременните уфолози …

Последно от ЕКЗОПОЛИТИКА

Атлантида (ВТОРА ЧАСТ)

ПЪРВА ЧАСТ С ПРЕДИСЛОВИЕ ВИЖТЕ ТУК 👇 Атлантида (ПЪРВА ЧАСТ) Атлантида (ВТОРА ЧАСТ) От Крис Томас

«Какво се случва?» ДОКЛАДЪТ UAP | Пентагонът ще отвори официален офис за изследване на НЛО (доклади). След доклад от юни, в който правителството на САЩ призна, че не може да обясни повечето неидентифицирани въздушни явления, Министерството на отбраната заяви, че ще увеличи усилията си, създавайки официален офис за изучаване на подобни събития. В памет на Проф. Лъчезар Филипов (ОСМА ЧАСТ-ВИДЕО)

  ВИДЕО   СПОДЕЛЕТЕ

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times

Фейсбук страница