Папа Франциск ще разкрие истина за извънземните ?

Различни високопоставени представители Ватикана намекнаха, че  Римо – Католическата църква се  готви да  разкрие за обществеността  информация за извънземните и  НЛО в течение на няколко месеца.

Папа  Франциск намеква вече няколко пъти, че в миналото Земята е била посещавана от  извънземни и обеща пълно публично разкритие в близко  бъдеще.

Допълнение от Disclose.tv:

Хосе Габриел Фунес,   директор на обсерваторията на Ватикана, заяви без никакво заобикаляне, че религията не вижда никакво противоречие между вярата в Бог и съществуването на извънземен живот. Свещеникът твърди,  че както „има голямо разнообразие от същества на Земята, така и Вселената гъмжи от   най-различни форми на живот, като  някои са по-интелигентни от нас.“ Хората трябва да се подготвят за среща с нашите извънземни приятели.

Това запазва свободата на творчеството и, разбира се, Бог е разбрал,  че различните форми на живот на различни планети във Вселената, това е добре.

Друг представител на Ватикана, свещеникът Гай Консолмано  твърди, че извънземните съществуват и че те всъщност  са спасители на човечеството. Когато те официално пристигнат  на Земята, нещата ще се променят драстично, и всичко ще претърпи значителни промени, включително и  възгледите за живота, но това е от Бога.“

Тези възгледи са направо шокиращи, тъй като според слуховете, Ватикана знае повече за извънземния живот, но крие информацията. С началото на една нова ера, тази информация трябва да бъде направена публично достояние, за да се подготви общественото мнение, когато истината  бъде разкрита. Въпреки че тази информация може да унищожи не само съществуващите религии, но и цялата идея за Бог.

Кампанията за подготовка на хората за истината за извънземния живот трае вече  няколко месеца, Ватикана подготвя нова конференция, на която ще бъде оповестена нова информация.

Последно от ЕКЗОПОЛИТИКА

Атлантида (ВТОРА ЧАСТ)

ПЪРВА ЧАСТ С ПРЕДИСЛОВИЕ ВИЖТЕ ТУК 👇 Атлантида (ПЪРВА ЧАСТ) Атлантида (ВТОРА ЧАСТ) От Крис Томас

«Какво се случва?» ДОКЛАДЪТ UAP | Пентагонът ще отвори официален офис за изследване на НЛО (доклади). След доклад от юни, в който правителството на САЩ призна, че не може да обясни повечето неидентифицирани въздушни явления, Министерството на отбраната заяви, че ще увеличи усилията си, създавайки официален офис за изучаване на подобни събития. В памет на Проф. Лъчезар Филипов (ОСМА ЧАСТ-ВИДЕО)

  ВИДЕО   СПОДЕЛЕТЕ

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times

Фейсбук страница