Папа Франциск ще разкрие истина за извънземните ?

Различни високопоставени представители Ватикана намекнаха, че  Римо – Католическата църква се  готви да  разкрие за обществеността  информация за извънземните и  НЛО в течение на няколко месеца.

Папа  Франциск намеква вече няколко пъти, че в миналото Земята е била посещавана от  извънземни и обеща пълно публично разкритие в близко  бъдеще.

Допълнение от Disclose.tv:

Хосе Габриел Фунес,   директор на обсерваторията на Ватикана, заяви без никакво заобикаляне, че религията не вижда никакво противоречие между вярата в Бог и съществуването на извънземен живот. Свещеникът твърди,  че както „има голямо разнообразие от същества на Земята, така и Вселената гъмжи от   най-различни форми на живот, като  някои са по-интелигентни от нас.“ Хората трябва да се подготвят за среща с нашите извънземни приятели.

Това запазва свободата на творчеството и, разбира се, Бог е разбрал,  че различните форми на живот на различни планети във Вселената, това е добре.

Друг представител на Ватикана, свещеникът Гай Консолмано  твърди, че извънземните съществуват и че те всъщност  са спасители на човечеството. Когато те официално пристигнат  на Земята, нещата ще се променят драстично, и всичко ще претърпи значителни промени, включително и  възгледите за живота, но това е от Бога.“

Тези възгледи са направо шокиращи, тъй като според слуховете, Ватикана знае повече за извънземния живот, но крие информацията. С началото на една нова ера, тази информация трябва да бъде направена публично достояние, за да се подготви общественото мнение, когато истината  бъде разкрита. Въпреки че тази информация може да унищожи не само съществуващите религии, но и цялата идея за Бог.

Кампанията за подготовка на хората за истината за извънземния живот трае вече  няколко месеца, Ватикана подготвя нова конференция, на която ще бъде оповестена нова информация.

Последно от ЕКЗОПОЛИТИКА

«Какво се случва?» Доклад за НЛО | Интервю на „Вашингтон Пост“ с Луис Елизондо. Луис Елизондо е отговарял за секретна програма, между 2007 и 2013 година за наблюдение и изследване на феномена UAP или Неидентифицирани Въздушни Феномени. Абревиатура за НЛО, използвана от Военното разузнаване на САЩ. Програмата е била финансирана с бюджет от 22 милиона долара (СЕДМА ЧАСТ-ВИДЕО)

• «Какво се случва?» Подземни бази (ПЪРВА ЧАСТ-ВИДЕО) • «Какво се случва?» Подземни бази (ВТОРА ЧАСТ-ВИДЕО) • «Какво се

«Какво се случва?» Ватикана за НЛО | Една религия, която променя кожата си като змия, не е религия на духовността, а на властта! Организирана религия. Приобщаването на остарели догми към нови факти и доказателства за присъствието на извънземен интелигентен разум с цел оцеляване е обречено на сигурен провал. Ето защо истината се схваща по-добре от периферията, а не от центъра й! (ПЕТА ЧАСТ-ВИДЕО)

• «Какво се случва?» Подземни бази (ПЪРВА ЧАСТ-ВИДЕО) • «Какво се случва?» Подземни бази (ВТОРА ЧАСТ-ВИДЕО) • «Какво се

«Какво се случва?» Министерство на отбраната на САЩ за НЛО: Извънреден епизод във връзка с бъдещия доклад на Пентагона по темата за НЛО на територията на САЩ (ПЕТА ЧАСТ-ВИДЕО)

• «Какво се случва?» Подземни бази (ПЪРВА ЧАСТ-ВИДЕО) • «Какво се случва?» Подземни бази (ВТОРА ЧАСТ-ВИДЕО) • «Какво се

Фейсбук страница

Фейсбук група

The Bulgarian Times