Печелете Биткойн докато резервирате хотел за вашата почивка

Hotels.com вече позволява на онлайн купувачите да печелят награди в биткойн. Като един от най-добрите туристически сайтове в света, Hotels.com си партнира с Lolli, услуга за отстъпки, която възнаграждава клиентите с BTC за пазаруване на партньорски уебсайтове.

Според съобщението, потребителите на Lolli могат да спечелят до 3,5% от своите покупки обратно в биткойн при резервация на един от предлаганите 325,000 хотела, разположени на приблизително 19 000 локации.

Lolli вече си партнира с Priceline, Booking.com, Hotwire, Hilton, Marriott и VRBO, предоставяйки на клиентите широка гама от възможности за пътуване. Изпълнителният директор на Lolli, Алекс Аделман, каза:

Според SimilarWeb сега работим с два от трите най-популярни туристически сайта в света  – Booking.com и Hotels.com, които осигуряват почти пълно покритие на повечето големи хотели по света.

Airbnb са в партньорство с Lolli, но техният най-голям конкурент VRBO.com (11-ия най-голям туристически сайт) е един от най-добрите в сферата, давайки на хората възможност лесно да печелят BTC когато наемат апартаменти, стаи и много други. VRBO може да се похвали с имоти в 190 страни по света.

Хотелски брандове като Marriott и Hilton също се представят невероятно добре на Lolli.com.

Lolli работи чрез разширение за браузър. Компанията е създала партньорства с най-добрите търговци на дребно, обединени в мисия за разпространение на биткойн, която може да доведе до масовото приемане. Всеки път, когато купувач на Lolli прави продажба от член-търговец, Lolli получава процент от сделката. Вместо да запази пълната сума, Lolli я споделя, като изпраща безплатно биткойн на потребителския портфейл на платформата.

Клиентите могат да задържат криптовалутите си или да ги извадят на банкова сметка в щатски долари, след като са достигнали наличен баланс от $15.

Според екипа на Lilli, местните и международните туристи са похарчили близо 1,1 трилиона долара само в САЩ през 2018 година.

Представете си за момент, че само 5% от американските пътници са използвали Lolli, за да печелят биткойн. Това са 55 милиарда долара разходи за 16,2 милиона души. При около 3,5% такса, това са около $ 1,925,000,000 (~ 170,354 BTC), които се трупат годишно. Всичко това с няколко натискания на клавиатурата.

Hotels.com стана част от Expedia през 2001 година. Мейнстрийм бранда променя начина на живот и забавления като същевременно предлага промоции, насочени към туристи, мобилни милениали и 104 000 последователи в Twitter.

Компанията наскоро обяви, че планира да плаща по $10,000 на човек за това да пътува и да разглежда басейни.

Cryptodnes. bg

Последно от СВЯТ

Калифорния фалира!

Калифорния фалира! Щатът е един от първите в Америка, който официално декларира, че отказва да плати