Пландемията е организирана от финансовите кланове, за да не се допусне Трета световна война

Едно субективно мнение

Нека да предположим, че днешната пандемия е предизвикана специално с изкуствения ковид-19.

В полза на това твърдение има няколко факта.

Още през 2005 г. в британското научно списание NATURE беше публикуван материал, в който директно се заявява, че биолозите са създали вирус, който може бързо да зарази човек и да предизвика смъртта му. Изследователите успешно експериментирали със създаването на хибрид на прилепов коронавирус.

Вторият факт – САЩ са създали над 200 военни лаборатории, които нямат нищо общо с мирната наука.

Третият – фондът на Бил Гейтс, който финансира Световната здравна организация, в началото на 2019 г. проведе учения с цел да се види как ще реагира човечеството при пандемия, т.е. това беше подготовка за онова, което се случва днес.

Много хора смятат, че изкуственият коронавирус е създаден от „собствениците на парите“.

Но кои са те и защо стовариха върху нашата планета тази беда?

Доларът е основната валута в света; другите валути са негови производни, включително и руската рубла. Затова може да се предположи, че собственик на парите е американското правителство, но само Федералният резерв – частна организация, който се състои от 12 банки в САЩ, има монополното право да емитира долара.

Федералният резерв на практика е световната власт. Неговите собственици са императори в англо-саксонската империя начело със САЩ и те предават властта по наследство.

На Федералния резерв са подконтролни и други банки в света. Като руската Централна банка.

С една дума, Федералният резерв е централна банка, която стои над централните банки в света. В сайта му е посочено, че ФР не е на никого, че е подотчетен на Конгреса на САЩ. Там не са посочени собствениците му. Но е известно, че тези хора могат да напечатат колкото пари искат и главната им цел не са парите, а задържането на властта.

Федералният резерв дава пари на кредит на американското правителство, купувайки държавни облигации.

До 1975 г. доларът е твърдо свързан със златото. Днес той е хартийка, но обезпечена от армията на САЩ. Ако някой лидер не го признае, към страната му политат ракети или „избухва“ революция…

Джон Кенеди публично заявява, че иска да се откаже от хегемонията на Федералния резерв. През 1963 г. той издава указ №11110, който дава правото на американското правителство да печата пари, заобикаляйки Резерва. На 22 ноември Кенеди е разстрелян. Следващият президент Л. Джонсън отменя указа му и повече в САЩ не се връщат към този въпрос.

Но по проблема се намеси Доналд Тръмп. Той критикува текущата система и посочи, че тя фактически е вкарала Америка в дългова яма. След което по странен начин избухна световната епидемия от коронавирус, която много силно удари САЩ. Борейки се с последиците от епидемията, на президента не му беше до война с Федералния резерв. Именно по тази причина не биваше Тръмп да бъде президент втори мандат. Новият президент Байдън, подобно на Джонсън, няма да допусне да се засегне проблемът Федерален резерв.

Но да се върнем към собствениците на парите

Ключов момент в промяната на финансовата система в света е 1913 г., когато се появява Федералният резерв. Преди това, в страната се провеждат много специални мероприятия, които предизвикват кризите в началото на ХХ век, което довежда до създаването на единния Федерален резерв. Една година след това избухва Първата световна война, а войната е най-доброто за банкерите.

„Големите банки бяха сериозно заинтересувани от световна война, тъй като тя дава големи възможности за печалби…“ – пише Уилям Джинингс, американски държавен секретар.

Войната решава маса проблеми. Един от тях е обогатяването. Много страни вземат кредити от Федералния резерв. Дали е съвпадение, че след създаването му на различни места в света избухват войни и революции – Мексико, Турция, Русия, Иран… След тази касапница освен англо-саксите оцеля само Русия, в лицето на Съветския съюз.

На въпроса, кои са собствениците на парите, отговаря доларовата банкнота. Има данни, че Федералният резерв частично принадлежи на масоните. Съществуват и данни, че светът се управлява от илюминати, масони и евреи и тези тайни общества от средата на 19 век започнали да използват за целите си буржоата капиталисти.

Каква е връзката на собствениците на парите с коронавируса?

През 2011 г. за пръв път е проведен одит на Федералния резерв, причината за който е кризата през 2008 г., предизвикана, колкото и странно да е, от Централната банка. Става ясно, че Резервът е напечатал и раздал на централните банки в света 16 трилиона долара – от 2007 до 2010 г. Това са банки в САЩ, Германия, Франция, Белгия и др.

Собствениците на парите са група едри банкери, и то не само в САЩ, които печатат пари и владеят света – това са клановете Ротшилд, Рокфелер, Шиф, Варбург, Леман, Морган, Лоеб, Лазар и др. Собствениците на парите са хора от различни националности, капиталисти, които използват тайни закрити структури от типа на масонството за управление на света. Те са най-влиятелните хора на Земята. Техните цели и амбиции невинаги съвпадат. Световно правителство засега няма, но еднополярният свят се руши заедно с доларовата система. И пандемията е организирана, за да:

  1. Не се допусне трета световна война;

  2. Да се съкрати населението на планетата, да бъдат унищожени възрастни и хронично болни;

  3. Да се отпечатат трилиони долари за борба с вируса.

Три „пандемии“ от коронавирус през ХХ век

Ковид-19 е третата пандемия от коронавирус през 21-ви век, но най-мащабната по разпространение и количество заболели, но по-малко смъртоносна. Т.е. през последните 20 години е имало поне още две „пандемии“, които потенциално можеха да повторят сегашната „истерия“ на земята. Те обаче преминаха съвсем делнично, никой нищо не забраняваше и не се затваряха държави. Хората заболяваха и оздравяваха както при грип. И умираха, но такова чудо като днес нямаше.

През януари 2020 г. в семейството на коронавирусите влизат 40 вида, повечето от които предизвикват респираторни, стомашно-чревни, чернодробни и неврологични заболявания при животни. Седем от тях предизвикват болести при човека, които се проявяват със симптоми на простуда и обикновена респираторна инфекция.

С какво е по-страшен текущият вирус в сравнение с другите, десетки известни вируси?

Отговорът е – с нищо! Просто така трябва.

На кого е нужна днешната „пандемия?

През изминалия ХХ век човечеството неведнъж променя световния ред и това е добре. Но има един проблем – всеки нов световен ред се ражда с война, която е нужна като шокова терапия. След нея хората започват да живеят отново, поновому.

Между третия и четвъртия световен ред имаше две световни войни, между четвъртия и петия – студена война.

В момента се извършва промяна на световния ред – от петия към шестия.

Убийството на средната класа

Както във всяка война, жертви са обикновените хора, които принасят в жертва живота си в интерес на управляващата класа.

Какво ни очаква сега?

Сега под ножа попада средната класа. Бедните ще останат бедни и на тях ще помогне правителството. А средната класа ще се превърне в бедна.

Увеличавайки експлоатацията, светът върви към двукласово общество, т.е. към нов робовладелски строй.

Богатите отново искат да властват, а не да управляват. Убивайки средната класа, това може да им се получи. Действително, защо е нужна война и да се харчат толкова много пари, след като с едно щракване на пръстите – и средната класа я няма!

Пандемията е изход от ситуацията. Дребният бизнес сам ще се погребе, като не му дадат нормално да работи.

Високоплатените специалисти няма да мигрират „където е по-добре“, а ще се държат за текущите работни места и ще свикнат. А богатите ще продължат да трупат пари и никой няма да им пречи. Поробеният с кредити народ с радост ще се признае за роб, както се пороби, като сложи маските и позволи да отнемат правата му.

  • Издателство PACПEP

Банкери организират всички войни заради печалби и световно господство

Нещо умопомрачително от официалния сайт на Световната банда: COVID-19, – план отпреди 30 години! (ДОКУМЕНТИ)

ДОКУМЕНТ: COVID-19 е проект на Световната банда. Ще приключи на 31-ви март 2025 г.

Ротшилд патентова метод за тестване на COVID-19 още през 2015 г. (ДОКУМЕНТИ)

ПО ТЕМАТА

Какво представлява Световната Здравна Организация (СЗО) и кой я издържа / финансира? Психологичната операция “Коронавирус“ е поръчана от акционерите на Федералния резерв на САЩ

Планът от 2010 г. на Фондацията Рокфелер разработен в сътрудничество с Бил Гейтс за КОВИД-19 (ДОКУМЕНТ)

План за тотален контрол: Планът на Рокфелер за глобална пандемия от 2010 г. (ВИДЕО – БГ СУБ)

Играта на Кукловодите: Голямото зануляване на 2021 (ВИДЕО – БГ СУБТИТРИ)

Да си дойдем на думата! Ватиканът влиза в „Глобален алианс“ с Ротшилд, Фондация Рокфелер и големи банки, за създаване на Големия рестарт (ВИДЕО)

“Събитие 201“ – Симулация на световната ПЛАНдемия (ВИДЕА-БГ СУБ)

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

“Playbook” на ПЛАНдемията

Канадски политик оповести шокиращ и строго цензуриран план за COVID-21 (ИЗТРИТО ВИДЕО + ПЛАНЪТ)

UN Agenda 21/2030 Mission Goals – Програма на ООН 21/2030 (ЦЕЛИ НА МИСИЯТА)

Равин Амнон Ицхак разкрива плана на ООН за Нов Световен Ред 2021 – 2030 (ВИДЕО – БГ СУБ)

Не е заради парите. Заради контрол е. Тотален контрол над нас и децата ни (ВИДЕО – БГ СУБ)

Последно от ЛЮБОПИТНО

Българин получи една година ЗАТВОР при строг режим и 10 000 лева глоба заради «нарушаване на СОVID мерките» през ПЛАНдемията: Клаус Шваб ПУБЛИЧНО ПРИЗНА, че планира да приложи ПРИНУДИТЕЛНИ блокировки в китайски стил по ЦЕЛИЯ СВЯТ по време на следващата ПЛАНдемия, която той ОЧАКВА да се случи СКОРО (ВИДЕО)

  Мъж получи една година ЗАТВОР заради «нарушаване на СОVID мерките» през ПЛАНдемията   «Присъда от