Подкарването към кланицата става все по-брутално

/

Определено някои хора вече са забелязали жестоката закономерност – Властта приема все по-брутални закони и решения, които са насочени само към едно нещо. А това нещо е стягане на примката около шията на онези хора, които са имали неблагорзумието да останат тук, в България.

Идеята на тези мерки е да бъдат изгонени час по-скоро българите от България. Това и преди се виждаше, макар и с невъоръжено око, но сега вече е очевадно и се прави все по-нагло, брутално и жестоко.

Защото реалностите са такива:

  • Само след месеци турските граждани ще имат правото да влизат в ЕС без визи. Знаете ли какво значи това? Че сегашните дела, които водеше т.н. Главно мюфтийство да си “върне” имоти в цялата страна, ще са нищо, в сравнение на натиска, който ще бъдат оказан, и физически, за подобни мероприятия, които ще стават все по-интензивни.
  • Когато ЕС започне да “разселва” бежанци и мигранти, страната ще бъде буквално претъпкана с тях. Не случайно се провежда целенасочена политика на обезлюдяване – за да се освободи място за “новите български граждани”.
  • Едва ли е случайно, че от държавния амвон ТОЧНО сега се заговори за вредата от СЛАНИНАТА. Никак не е! Защото бежанците не бива да се цапат с такива продукти, които българите консумират от хилядолетия. Просто им се разчиства терена…
  • За налога върху българската домашна ракия няма какво да се коментира.
  • Едва ли е случайно и това, че след Нова година се очаква драстичен скок на цената на тока. И също как така изведнъж се пусна слух, че ДДС ще бъде вдигнат?

Подкарването към кланицата вече става с шутове и с бухалки. Нещо което беше немислимо досега.

Защо се бърза ли? Просто политическата клика няма време! Трябва да граби бързо , ама много бързо. Защото краят и идва. Но не такъв край, предизвикан от народното недоволство. А наложен от Новия световен ред.

Последно от БЪЛГАРИЯ