Подпишете се за мир и суверенитет

Референдум за мир и суверенитет

Как да съберете подписи:

Ако събирате сред близки и познати, теглите бланката оттук👇

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Разпечатвате я лице и гръб – таблицата с въпросите отпред и насоките за попълване отзад. Събирате подписи и периодично изпращате на адреса, посочен на гърба.
Можете да ги предадете и лично на най-близкия координатор👇

Ако събирате подписи на обществено място – пазар, площад, магазин, офис, заведение, поискайте от най-близкия координатор пълномощно. От координаторите можете да получите и готови разпечатани бланки. Действаме в името на България!

П.П. Критично важно е да бъдат попълвани пълните имена, адрес и ЕГН по лична карта. Една сгрешена буква или цифра и подписът отпада. Най-честата причина за отпадане на подписи е сгрешено ЕГН – около 15% от невалидните подписи. Молим ви да обръщате внимание на хората на този момент. Ако наистина искат да помогнат на каузата, нека попълват правилно всичко – етаж и апартамент, включително, както е по лична карта.

Последно от БЪЛГАРИЯ

Мислехте го за конспирация? Ах, тези конспирации, все се оказват истина!! Честито, планът за намаляване на човечеството продължава с пълна сила!!! Следващата точка от плана на глобалистите е в ход – обвързване на парите на хората с въглеродните емисии: Централна Кооперативна Банка въвежда въглероден калкулатор

    Следващата точка от плана на глобалистите е в ход – обвързване на парите на