Пол Робъртс: Единствената надежда за България е да напусне ЕС, да затвори американското посолство и стане съюзник на Русия (ВИДЕО-БГ СУБ)

/

Пол Крейг Робъртс – баща на Рейгъномиката, републиканец, бивш заместник финансов министър при Рейгън, старши научен сътрудник в института Хувър към Станфордския университет, редактор на Уолстрийт джърнъл. Кавалер на Ордена на Почетния легион.

“Единствената надежда за България е да напусне ЕС, да затвори американското посолство и да стане съюзник на Русия. Богатството на Западния свят е основано на плячкосване на други страни. Разграбвайки ресурсите на страните от Третия свят, Западът сега плячкосва собствените си – Латвия, Гърция, Ирландия, България, като следващите на ред са Украйна, Италия, Испания и Португалия.”


„Финансовата система е най-голямата форма на тероризъм. Тя е най-голямата измама на американския империализъм и работи, за да експлоатира другите държави. Американските банки вкарват дадена страна в дълг. След това държавата не може да плати. Идва МВФ и казва на държавата „Ние ще платим вместо вас, а вие ще платите на нас. И ще плащате, като продадете всичките си активи на западните корпорации. Продавате земите си, природните си богатства. Гласувате с американците в ООН, може да се наложи да имате американска военна база. Трябва да намалите пенсиите и да дадете парите на нас.“ По този начин държавата е експлоатирана, това е начинът, по който американската финансова система работи. Частните интереси са по-силни и САЩ не са демокрация, те са олигархия. Безработицата в САЩ е 23%. Младите хора не могат да намерят работа. Трябва да се върнат в къщи и да живеят при родителите си. Нямат перспектива и не могат да изплатят студентските си заеми.
Путин е най-добрият, който в момента съществува. Няма друг лидер така способен, както е Путин.“

Пълно видео с български превод, част 1:

Пълно видео с български превод, част 2:

Олег Костадинов, Яндекс 

ПО ТЕМАТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Лисабонският договор е държавен преврат с отнемане на суверенитет. Скритите факти от Лисабонския договор (ВИДЕО)

Последно от БЪЛГАРИЯ

Костадинов: Когато едно правителство тръгне срещу интересите на своя народ, то вече не представлява своя народ! То представлява някого другиго, който дава нареждания, някой, който дава инструкции! Няма правителство и парламент, който да е спечелил войната срещу своя народ! Току-що България обяви война на Русия. Ние, българският народ, на свой ред обявяваме война на това престъпно правителство! Оставка! (ВИДЕА НА ЖИВО ОТ БЕЗРОДНОТО СЪБРАНИЕ)

ВИДЕО   ВИДЕО1   ВИДЕО2   СВЪРЗАНА ПУБЛИКАЦИЯ АНКЕТА: Трябва ли България да даде оръжие на

Фейсбук страница

The Bulgarian Times