Преди смъртта си американски учен записал видео за извънземните на Земята (ВИДЕО)

 

Преди смъртта си американски учен разказа за извънземните на Земята

 

На 7 август 2014 г. почина Бойд Бушман, който в продължение на много години е служил като старши изследовател в компанията Lockheed Martin.

Преди смъртта си  той е записал видео,  в което говори за работата в „Зона 51″, както и за извънземните и НЛО.

Освен това Boyd показа и снимки на извънземни, които, според него, са били направени във военна база в Невада, пише  МЕТРО.

Според Бушман, американската армия разполага не само с  тела на извънземни, но също така и с летателни апарати, с които те са пристигнали тук.

Освен това  определена група от специалисти  24 часа на ден се занимава с  проучването на извънземните технологии.

Бойд Бушман казва, че чужденците имат дълги пръсти, ципести крака и  живеят на планетата Quintumnia.

Той отбелязва също, че има две групи чужденци. Между другото, сътрудникът на  Lockheed Martin Бен Рич, под чието ръководство е разработен първият в света самолет стелт, също говори за това, че те имат технология, чрез която междузвездното пътуване може да се превърне в реалност днес, но се крие от обществеността.

“Ние вече имаме средства за междузвездно пътуване, но тези технологии не могат да бъдат използвани в масови проекти … Всичко, което може да си представите, ние можем да създадем,“казва Бен Рич.

Направеното от Бойд изявление  преди смъртта му звучи със сигурност убедително, но за скептиците  това не е достатъчно, така че цялата полемика около НЛО още дълго ще продължи, пише вестникът.

 

Зона 51: затвор за извънземни от други планети, ВИДЕО:

 

В края на 90-те години Скот Рейн, който твърди, че е бивш служители в Зона 51, говорейки по американска телевизия заяви, че в един от подземните хангари на тази база са затворени извънземни същества. . . .

Американските чиновници бързо реагират на това изявление, и започват да твърдят трескаво, че тази информацията не е вярна и че Скот Рейн просто е луд.

Скоро с опровержение на изявленията, направени от Скот Рейн, се включва и президентът на САЩ Бил Клинтън, който, признавайки съществуването на полигона в пустинята Невада, отрича всички твърдения за наличието в нея на НЛО в тайна лаборатория, и следователно всичко, свързано с това.

Което, известният ядрен физик Боб Лазар коментира, че „е малко вероятно президентът на Америка да тръгне да отрича твърденията на някой ненормален“.

„Разбира се, самата реч на президента повече свидетелства в полза на думите на Рейн, отколкото всякакви други доказателства“, – каза Лазар в интервю за „Ню Йорк Таймс“.