Предсказанията на Волф Месинг

Волф Месинг е не само уникален хипнотизатор и телепат, демонстриращ своите невероятни способности на психологически сеанси, а и както често е представян в медиите и в различни справочници, той е могъл да вижда бъдещето.

Самият той не се е смятал за велик пророк, но неведнъж е предупреждавал приятелите си за предстоящи опасности.

Тъй като Месинг никога (не е имало нито един случай!) не е грешал в своите прогнози, неговите пророчества са много интересни от научна гледна точка.

Пророчествата му се отнасят до три страни: САЩ, Русия и Япония.

Съединените щати, казва той, вече няма да са суперсила, и тяхното световно господство ще бъде отнето от страна, за която никой не мисли като за сериозен съперник на САЩ.

Въпреки че Месинг не казва коя е тази страна, можем да предположим, че това ще е Китай.

Изглежда, че именно Китай ще нанесе на САЩ най-мощния стоково-паричен удар, след което икономиката на САЩ просто ще се разпадне.

Втората страната в това пророчество е Русия, която според Месинг, ще бъде принудена да отстъпи част от територията си на Китай.

Това е логично, ако Китай наистина се превърне в икономическа суперсила след САЩ.

Всъщност Русия няма какво да загуби от гледна точка на своето могъщество, но ще придобие — със сигурност, статус на най-духовната и влиятелна нация в света. Но това ще е малко по-късно…

Япония, която заедно с Тайван я очаква мощен ядрен удар. За съжаление Месинг не уточнява кой ще опустоши Страната на изгряващото слънце и какви последствия ще има това за света. Ще изчакаме и ще видим, чакането няма да е много дълго…

Мит ли са ясновидските способности на Волф Месинг

Последно от ЛАЙФСТАЙЛ