Предстоят чистки, както при Сталин: 3 милиона колониални слуги и 90% от хилядата първи лица в държавата ще минат през затворите (ВИДЕО)

/

Предстоят чистки на над 3 милиона колониални слуги.
Както при Сталин, но по-хуманно.
Сталин и чистки бяха споменати над 10 пъти.
90% от хилядата първи лица в държавата ще минат през затворите.


 

Евгений Фьодоров, неофициален говорител на Путин, член и бивш Заместник Председател на Комитета по бюджет към Думата; Член на Централния Политически съвет на Единная Россия; Действителен държавен съветник на РФ; Кандидат на икономическите науки; Воювал в Афганистан; Полковник от запаса; Координатор на НОД – Национално – освободително движение с лидер Путин.

 


Тия, които се занимават с чистки, ще попаднат под чистки и тия които ще ги чистят също ще попаднат в чистки, това е правило. Единственото, което може да направи Владимир Владимирович е да вложи елемент на хуманизъм – година и половина.

Те са предатели на Отечеството. Служат на чуждестранния окупант. Под команда от Вашингтон ограбиха цялата страна. Източват от нашата страна всички сокове със своите малки ръчички. Те ни установиха тия подаяния по 500 евро месечно. Това не са глупаци, просто поставени на това място. Те унищожаваха нашия народ. 99% считат, че не са нарушавали закона, без да са видели в себе си 5-та колона и врагове на Отечеството. Осъдиха Ви, не защото сте мошеник, а защото предадохте Отечеството.

В Сталинските времена осъждаха за „японски шпионин“. От 1000 души, може би един е бил шпионин. И считали, че са осъдени несправедливо. Ребята, вас ви осъдиха не, защото сте японски шпиони. Просто да се напише „японски шпионин“ е било най-простото действие, което е могъл да направи следователя. Вместо да се ровят във вашето мръсно бельо, за което трябва 100 пъти повече персонал, просто написал „шпион“ и изчезвай от тука.

Докато всичките врагове на Отечеството не бъдат прекарани през механизма на чистките, чистките няма да свършат.

ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТ:

1. ЩЕ СЕ ИЗЧИСТЯТ 3 МИЛИОНА СРЕДНИ КОЛОНИАЛНИ ЕКСПЛОАТАТОРИ, РАБОТЕЩИ ПОД ВЪНШНО УПРАВЛЕНИЕ.
Те трябва да се махнат, защото са голяма сила и не са склонни към договаряне. СРЕДНИЯТ БИЗНЕС е системата на икономиката. У тях са работните места, у тях са финансовите потоци. Ако не се сломи хребета на бизнеса, няма да може да се контролира страната в преходния период на възстановяването на суверенитета. Защото те са началниците на страната. Те вземат решенията на средно ниво – кой да не/работи, да не/доставят стоки в магазините, уволняване, закриване на предприятия. Следователите няма да разследват престъпления, а ще работят по план, защото това са чистки. Целта е тия 3 милиона среден бизнес да бъдат изведени от оборот за година и половина, да са подследствени, за да си включат мозъците, който не превключи – още 5 години.

2. После по-горния елит – ГОЛЕМИЯ БИЗНЕС. ЗА НЕГО СА СЪЗДАДЕНИ ОТДЕЛНИ ПОДРАЗДЕЛЕНИЯ В СПЕЦСЛУЖБИТЕ. Следственият комитет няма да се занимава с олигарсите и губернаторите.

3. След това ЧИНОВНИЦИ, губернатори, кметове, депутати, средствата за масова информация, редактори и цялата им компания. ВЗЕМЕТЕ ХИЛЯДАТА ПЪРВИ ЛИЦА В ДЪРЖАВАТА – 90% ОТ ТЯХ ЩЕ МИНАТ ПРЕЗ ЗАТВОРИТЕ. Това е системно-планова работа, квотна.

4. Навални и професионалните ПРОТЕСТЪРИ, финансирани от чужди посолства – в затворите и психиатриите, психиатрии са създадени.

Т.е. ще мине цялата система и 90% от изброените категории ще са в затвора. Както Конгресът на победителите при Сталин. Присъствала цялата върхушка на СССР и 90% от нея се оказаха в лагерите или пратени на разстрел. Не редовите сътрудници, а делегатите на Конгреса. Това е механизмът на чистката. С какво тя се отличава от борбата с престъпността? Задачата на чистката не е борба с престъпления, а промяна политическата разстановка на силите. Т.е. да се унищожат едни сили и се подкрепят други, създаване условия за израстване на нови национално-ориентирани сили. Тази задача иска технология различна от борба с престъпност. За разкриване на престъпление се вика адвокат, пишат се томове, безумен труд. Следователят физически не може седмично да приключи толкова много дела. Никой няма да се занимава с разкриване на престъпления.

Затова ще се прилага квотен метод. Хващат човек – пиши, кои са мошеници. Американците не са подбирали най-коравите хора. Седи човекът една седмица в следственото и подава списък с 10 човека. От 10-те човека отделяме примерно 5, които са сред 3-те милиона за извеждане от оборот. Привикваме петимата – пиши, кои са мошеници, и т.н. При Сталин този метод кръстиха „японски шпионин“. Всички знаят, че човекът не е никакъв шпионин и че този метод не би имал успех в съда. Затова и 90% няма да стигнат до съда, в тази игра съд не е предвиден, той не е нужен. При Сталин е имало „тройка“, ние нямаме. Задачата е година и половина колониалните слуги да ги няма. За това време трябва да са разбрали, че са предали Отечеството. И като го питат накрая – разбра ли за какво седя – ще отговори да. Ако за година и половина не си разбрал, значи ти трябват още. Никой не се шегува. Става дума за Отечеството. Отечеството никога не се е шегувало, за цялата история. Това не е добра майка, която гали децата по главичките.

Ще успее ли Путин да изчисти всички предатели до 2024 г? Смятайте – 270 000 дела годишно сега, ще се удвоят догодина, а после още. Списъкът е съставен. 15 години те бяха уговаряни от Путин – деофшоризация, национален капитал, не се получи. В края на краищата трябва да се определи къде е Отечеството и къде са вашите тъпи, идиотски, меркантилни интереси – къде да отхапете, къде да откраднете, къде да изнесете награбеното от Русия и как да се заселите в Лондон. Завърши периода на уговаряне. Започна период на отговорност за вашите подли действия към Родината. За вашия избор да служите на страната на окупанта. Край! „Излезте през онази врата да ви подготвят за затвора.“

При Сталин не е било само година и половина и е било много по-твърдо. И къде отишла изчистената 5-та колона? Болшинството от тях осъзнаха подлото си поведение и след това вярно служеха на Отечеството. Само 10% от тях бяха в щрафбат. Останалите служеха вярно в редовите бойни подразделения. Много от тях стигнаха до Герой на Съветския Съюз. Това е възпитание – в лагерите ви пращат, за да избият от главите ви тази подлост и да станете човек.

Текстът е от последните 25 минути на видеото:

  • Олег Костадинов, Яндекс

Последно от ВИДЕО

Вербалният възпитателен пердах на един нагъл лъжец, съгласил се да бъде обслужващ персонал на тоталитарната власт и ваксибизнеса за милиарди: Професор под наем на фарма мафията и ГЕРБ (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

«За фалшивата пандемия, за възхода на диктатурата и… ваксините, които не са ваксини. Всичко, което няма

The Bulgarian Times