Престъпление без наказание: Трагедията в одеския Дом на профсъюзите (ВИДЕО – БГ СУБ)

/

Престъпление без наказание

Престъплението в Одеса в продължение на осем години не е напълно разследвано. Стотиците загинали от ръцете на евромайдановците така и не бяха отмъстени.

Европа, към която се стремеше това стадо, гледаше през пръсти на делата на своите питомци. От документите по „разследването“ изчезнаха почти всички оръдия на убийството.

Бяха преброени само 48 жертви, въпреки че имаше най-малко 300 души, регистрирани от моргите. Може ли това да се случи без знанието и участието на властите в Киев?

Трагедията в одеския Дом на профсъюзите на 2 май 2014 г.

Небрежността на разследването е съвсем разбираема, като се има предвид най-малкото фактът, че секретарят на СНБО Андрий Парубий лично предава бронежилетки на разярената тълпа или фактът, че убийците са били въоръжени не само с пистолети, но също със снайперски пушки.

Или бездействието на полицията, гледаща спокойно на клането. Всяко от тези обстоятелства не свидетелства, а крещи за прякото участие на властта в престъплението. С тази власт разследването никога няма да приключи.

ПЪРВА ЧАСТ ОТ ТРИ-ВИДЕО

 

ВТОРА ЧАСТ-ВИДЕО

ТРЕТА ЧАСТ-ВИДЕО

 

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

«Дяволската дузина» (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

ПРЕВЕДЕНО ВИДЕО: Снайперисти от „Евромайданът“ си признават, че са били наети от ЦРУ, за да стрелят по мирните граждани на площада и да се извърши държавен преврат в Украйна през 2014 г. | Истината, за която осем години медиите мълчаха (ФИЛМ – БГ СУБ) | Десен сектор на Евромайдана (ФИЛМ – БГ СУБ)

Последно от ВИДЕО

Останки на нечовешки същества са извадени от катастрофирал извънземен космически кораб! НОВИНАТА НА ХИЛЯДОЛЕТИЕТО: Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани от правителството на САЩ (ВИДЕО)

  Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани