Признанията на македонистите

1. Стево Пендаровски – Президент на Рeпублика северна Македония, заявява:

Стево Пендаровски – Гоце Делчев се изjаснувал како бугарин„
… и аз може да изляза извън своите правомощия, понеже през изминалите няколко седмици имах интензивни консултации с хора, които разбират от този въпрос, защото съм сигурен, че това постепенно ще стане политически проблем. Твърдя, че това тепърва ще стане политически проблем, ако отношението от българска страна продължи да бъде такова. Значи не е спорна историческа истина е, че, всички, които имат малко познания за този исторически период, че Гоце Делчев се заявява като българин.”,

 

2. Димитар Ковачевски – Министър-председател на РСМ:

 

НАСЛЕДНИЦИТЕ НА ГОЦЕ ЌЕ ГИ ВМЕТНАТ СОНАРОДНИЦИТЕ НА РАДЕВ ВО УСТАВОТ
Ковачевски му одговори на бугарскиот претседател „наследниците на Гоце Делчев /бел.ред – Гоце Делчев/ ще впишат сънародниците на Радев /бел.ред – Президентът на Република България/ в Конституцията”.
Предвид, че Гоце Делчев е българин, и тези, които ще допълват и/или изменят на Конституцията на РСМ, така и наследници на българина могат да бъдат само българи, т.е. от двете изявления изводът е, че македонците са българи.

И двете следва да бъдат считани за официални изявления, които не са ограничени във времето, направени са публично и в съответните качества на посочените лица.

Един народ!
Един език!
Две държави!

 

Последно от БЪЛГАРИЯ

Мислехте го за конспирация? Ах, тези конспирации, все се оказват истина!! Честито, планът за намаляване на човечеството продължава с пълна сила!!! Следващата точка от плана на глобалистите е в ход – обвързване на парите на хората с въглеродните емисии: Централна Кооперативна Банка въвежда въглероден калкулатор

    Следващата точка от плана на глобалистите е в ход – обвързване на парите на