Производители на месо изпадат в паника заради новината за иРНК «ваксини»те

Производители на месо изпадат в паника заради новината за mRNA (иРНК) «ваксини»те

Миналата седмица съобщих, че производителите на свинско месо използват персонализирани „ваксини“ на базата на иРНК в стадата си от 2018 г. (ВИДЕО) – без да информират обществеността. Този въпрос наистина изплува на повърхността едва след като адвокат Том Ренц започна да популяризира ново законодателство в Мисури (законопроект HB1169 – ВИЖ ТУК за чието изготвяне е помогнал), което ще изисква етикетиране на продуктите с иРНК (ВИЖ ТУК). В Туитър от 1 април 2023 г. (и не, това не беше първоаприлска шега) Ренц заяви (ВИЖ ТУК):

„Лобистите на асоциациите на производителите на едър рогат добитък и свинско месо в няколко щата ПОТВЪРДИХА, че ще използват иРНК ваксини при прасета и крави още този месец. ТРЯБВА ДА ПОДКРЕПИМ MISSOURI HB1169. Това е буквално единственият шанс да предотвратим това… НИКОЙ не знае какви са последиците от това, но всички ние сме изправени пред риска да се превърнем в #DiedSuddenly, ако не спрем това.“

ТРАНСХУМАНИСТИЧНАТА АГЕНДА И НЕЙНИЯТ ФОКУС ВЪРХУ ХРАНАТА

В рамките на няколко дни алтернативните медии бяха развълнувани от тази история, а Ренц започна да обикаля и да споделя доказателства, които показват, че правителството на САЩ работи по интегрирането на ваксини в храни от поне две десетилетия. В интервю с д-р Наоми Улф от 2 април 2023 г. Ренц казва (ВИЖ ТУК):

„[Бил] Гейтс, СЗО [Световната здравна организация], множество университети: всички те говорят за включването на иРНК ваксини като част от храната. Те ще модифицират гените на тези храни, за да ги превърнат в иРНК ваксини.“

ИНДУСТРИЯТА НЕ ИСКА ДА ЗНАЕТЕ КАКВО ПРАВИ

Лобистите на големите земеделски производители се противопоставиха на този законопроект, който изисква прозрачност от страна на индустрията по този важен въпрос, и една от възможните причини за това е, че те ще трябва да признаят, че всички видове храни може да са били инжектирани с иРНК ваксини, да имат генетични модификации или да бъдат модифицирани, за да служат като ваксини за хора.

Това не само може да унищожи големите земеделски производители, но и ще окаже сериозно влияние върху всички тайни опити на големите фармацевтични компании да използват хранителните доставки като инструмент за разпространение на ваксини, без да знаят потребителите (ВИЖ ТУК). Накратко, Ренц подозира, че трансхуманистичната агенда на глобалистите тайно се прокарва чрез генна терапия в производството на храни.

Не мога да не се запитам дали индустрията просто не разбира как генната терапия с иРНК при добитъка може да повлияе на потребителите, или иска да скрие факта, че използва генна терапия, защото знае, че тя може да повлияе и на хората.

Глобалисти като основателя на Световния икономически форум Клаус Шваб открито признават, че възнамеряват да променят човечеството – както на генетично ниво, така и чрез внедряване на изкуствен интелект и нанотехнологии в човешкото тяло.

И използвайки СОVID-19 като прикритие, те успяват да превърнат цялото световно население в опитни обекти за тези опасни експерименти. Както беше отбелязано от Ренц в интервюто за „Гласът на истинската Америка“, ние знаем със сигурност, че иРНК инжекциите за СОVID нямат никакво благоприятно въздействие по отношение на предотвратяването на инфекцията с СОVID.

ИРНК „ВАКСИНИТЕ“ ПРИ СЕЛСКОСТОПАНСКИТЕ ЖИВОТНИ НЕ СА ТЕСТВАНИ

Ако инжекциите за СОVID с иРНК не предотвратяват инфекциите, защо бихме предположили, че инжекциите с иРНК за вирусни и бактериални инфекции при свинете работят по-добре? Един от най-тревожните аспекти на използването на иРНК „ваксини“ при свинете е фактът, че всички те по дефиниция не са тествани. Както обяснява Merck на своя уебсайт, нейната „персонализирана ваксина за свине“, Sequivity, не е ваксина, а по-скоро платформа, която позволява безкрайно персонализиране на „иРНК ваксини“. Персонализираните иРНК ваксини, които се създават с него, са напълно непроверени. Ето как се прави (ВИЖ ТУК):

1. Патогенът се събира и изпраща в диагностична лаборатория.

2. Генът, който представлява интерес, се секвенира и се изпраща по електронен път на анализаторите на Sequivity.

3. Синтетична версия на интересуващия ни ген се синтезира и се вмъква в платформата за производство на РНК.

4. РНК частиците, освободени от инкубираните производствени клетки, се събират и формулират в персонализирана „ваксина“.

Както отбелязва Zoetis, най-големият производител на ветеринарни лекарства и ваксини (ВИЖ ТУК): „Sequivity има проучвания за безопасност и ефикасност, базирани на платформата с исторически първоначален изолат, който вероятно не е изолатът, който клиентите биха поискали в своя продукт.“

Какъв е бил първоначалният изолат? Ще повлияе ли иРНК срещу бактериално заболяване на животните по същия начин, както иРНК срещу вирусна инфекция? Какви „гени от интерес“ се избират? Ако се изберат шипчести протеини, може ли те да са толкова патогенни, колкото шипчестия протеин на SARS-CoV-2?

В среда на концентрирано хранене на животни с висока популация на животни няма ли да се появят мутации, тъй като бактериите и вирусите са подложени на постоянен натиск от ваксинация, за да се адаптират и да станат по-опасни? Това са само някои от въпросите, които се нуждаят от отговор.

В крайна сметка фактът, че инжекциите с иРНК могат да бъдат безкрайно персонализирани, без да се провеждат тестове за безопасност, показва колко разбити са Департамента на земеделието на САЩ и Агенцията по храните и лекарствата.

Просто няма как да се гарантира, че персонализираните инжекции с иРНК са безопасни. Фактът, че самата платформа работи и позволява тази персонализация, НЕ доказва безопасността и ефективността на приготвяните ваксини. Одобрението на платформата също така не доказва, че храната е безопасна за консумация, след като е била третирана с иРНК.

КРАВЕ МЛЯКО СЕ ИЗПОЛЗВА ЗА ИМУНИЗИРАНЕ НА МИШКИ

Както съобщава д-р Питър Маккълоу (ВИЖ ТУК), китайски изследователи са доказали, че храната наистина може да се превърне във ваксина (ВИЖ ТУК):

„Хранителните доставки в страната могат да бъдат манипулирани от агенциите за обществено здраве, за да се повлияе на резултатите на населението… Сега се обмисля орален начин на приложение специално за ваксинация за СОVID-19, като се използва иРНК в краве мляко.

Джан и колегите му демонстрират, че съкратен код на иРНК от 675 базови двойки може да бъде зареден във фосфолипидни пакети, наречени екзозоми, получени от мляко, и след това със същото мляко да бъдат хранени мишки.

Стомашно-чревният тракт на мишките абсорбира екзозомите и иРНК трябва да е попаднала в кръвния поток и лимфната тъкан, тъй като при хранените мишки се образуват антитела за SARS-CoV-2 спайк протеин (рецепторен свързващ домейн)…

Като се имат предвид щетите, които иРНК ваксините са причинили по отношение на увреждания и смъртни случаи, тези данни повдигат значителни етични въпроси. Проектът СОVID States показа, че 25% от американците са успели да останат неваксинирани.

Тази група би имала сериозни възражения срещу иРНК в хранителните продукти, особено ако това се прави тайно или с минимално етикетиране/предупреждение…

За тези, които са приели една от ваксините за СОVID-19, предлагането на млечни ваксини като разрешение за спешна употреба би позволило още по-голямо натоварване на организма със синтетична иРНК, която е доказано устойчива на рибонуклеази и може да се съхранява постоянно в човешкия организъм.

Тези наблюдения ме карат да заключа, че технологията на иРНК току-що е навлязла в съвсем нова, много по-мрачна фаза на развитие. Очаквайте повече изследвания и резистентност към иРНК в хранителните ни доставки. Китайците току-що предприеха първата от тези стъпки, които вероятно ще бъдат много по-опасни за света.“

ЩЕ СЕ ТРЕТИРА ЛИ И ГОВЕЖДОТО МЕСО С ИРНК

Понастоящем няма данни, които да сочат, че говедата се третират с персонализирани иРНК „ваксини“ нито в Европа (ВИЖ ТУК), нито в САЩ. Националната асоциация на говедовъдите също го отрича, заявявайки, че „в момента в Съединените щати няма лицензирани ваксини с иРНК за употреба при говеда“ (ВИЖ ТУК иТУК).

Въпреки това Асоциацията на говедовъдите вече потвърди, че евентуално възнамерява да използва иРНК инжекции при говедата (ВИЖ ТУК и ТУК), което може да засегне както млечните, така и говеждите продукти. Времето ще покаже дали общественото възмущение ще спре тези планове. Ясно е, че Асоциацията на говедовъдите е обезпокоена от слуховете в интернет, че тя вече се използва.

На 3 април 2023 г. комисарят на Департамента на земеделието на Тексас Сид Милър направи изявление, в което обещава да извърши оценка на риска на технологията преди нейното приемане (ВИЖ ТУК):

„Откакто Департамента на земеделието на Тексас получи информация за разработването на ваксини с иРНК и свързани с иРНК лечения за добитъка, работим за изготвянето на научно обоснована оценка на рисковете, свързани с тази технология.
Нашият анализ ще включва клиничните изследвания, структурата на съществуващото законодателство на Тексас, както и въздействието върху обществената политика, икономиката и производството на различните политически предписания, които можем да приемем. Целта ми е да гарантирам, че селското стопанство в Тексас ще остане безопасно, надеждно, здравословно и напълно незасегнато от опасни или недоказани технологии.
Аз лично приемам този въпрос много сериозно. Без политически пристрастия. Просто едно добре обосновано и добре проучено предложение, основано на широк спектър от мнения на заинтересовани страни, учени, земеделски специалисти и други експерти. Ние разглеждаме този въпрос в Департамента на земеделието в Тексас и ще споделим вашите опасения. Моля, останете на линия…“

ОБЪРКВАНЕ, ПРЕДИЗВИКАНО ОТ ЛОБИСТ НА АСОЦИАЦИЯТА НА ГОВЕДОВЪДИТЕ

Това, което предизвиква значително объркване по този въпрос, е изказване на лобиста на Националната асоциация на говедовъдите Шанън Купър (ВИЖ ТУК) пред Камарата на представителите в щата Мисури (ВИЖ ТУК). Купър заяви пред членовете на Камарата, че наскоро е „двойно ваксинирал“ стадото си с „ваксини, които имат тази иРНК“. Според Купър дадената „ваксина“ с иРНК е била за респираторна болест по говедата.

Дали се е объркал? Дали погрешно е вярвал, че ваксината, която е поставил, е съдържала иРНК? Или Националната асоциация на говедовъдите не е права, като твърди, че в САЩ няма одобрени иРНК ваксини за говеда? Или пък експерименталните инжекции с иРНК се използват без одобрение? Кой знае в този момент?

Това, което знаем, е, че се разработват „ваксини“ с иРНК за респираторни заболявания по говедата. Държавният университет на Айова започна изпитания на иРНК „ваксина“ за респираторно-синцитиален вирус по говедата на 1 октомври 2021 г. (ВИЖ ТУК). Крайната дата на проекта е посочена като 30 септември 2026 г.

Според представената информация за изпитването за доказване на концепцията ще се използват мишки. Кравите ще бъдат използвани през втората половина на проучването. Ако приемем, че се движат по график, това означава, че с крави ще се експериментира някъде в края на 2023 г. и/или през 2024 г.

БЕЗОПАСНО ЛИ Е ДА СЕ КОНСУМИРАТ ЖИВОТНИ, НА КОИТО Е ИНЖЕКТИРАНА ИРНК

Като се има предвид, че здравните органи настояват, че инжекциите за СОVID са безопасни, не е чудно, че те също така настояват, че няма проблеми, свързани с консумацията на месо, обработено с иРНК. Но можем ли да им се доверим? А какво да кажем за клетките, които сега са завладени от чуждата иРНК, за да създават нови протеини? Безопасни ли са тези протеини за консумация? Колко дълго се запазват нанолипидните частици в тъканта?

Животните, като например свинете, се ваксинират рутинно за няколко болести (ВИЖ ТУК), а много от тези ваксини трябва да се прилагат в определено време, за да се гарантира, че в месото няма остатъци. И така, кога свинете ще получат тези персонализирани инжекции с иРНК? А може ли в свинското месо, което купувате, да има остатъци от иРНК ваксината?

Ваксините почти винаги се поставят в задната четвърт на животното и според разработчиците на иРНК „ваксини“, иРНК остава на мястото на инжектиране. Тази теория отдавна е доказана като невярна, тъй като е доказано, че иРНК във „ваксините“ за СОVID се разпространява в цялото човешко тяло.

Но е логично иРНК да е по-концентрирана на мястото на инжектиране. При добитъка това може да е лоша новина, тъй като задната част на тялото обикновено е мястото, откъдето се добиват най-добрите парчета месо.

Затова е важно да се знае дали в животното е останала някаква иРНК по време на клането. Понастоящем нямаме възможност да разберем това. Дори не знаем точно колко време синтетичната иРНК, обвита в липиди, остава в организма.

Също така не знаем колко дълго се задържа антигенът, произведен от клетките на животното в отговор на персонализираната „ваксина“ с иРНК, и дали поглъщането на този антиген може да има последици за човешкото здраве.

Изследователи от Станфорд са установили, че спайк протеинът, произведен в отговор на инжекцията за СОVID, остава в човешкия организъм поне 60 дни (ВИЖ ТУК и ТУК), и че именно този протеин е причината за повечето здравословни проблеми, свързани с инжекцията. Възможно ли е същото да важи и за тези с иРНК, използвани при животни? Свинете могат да бъдат умъртвени на възраст от 6 седмици до 10 месеца, което не дава много време за отмиване на иРНК и/или антигена (ВИЖ ТУК).

ИЗВЕСТНИЯТ ГОВОРИТЕЛ НА ИНДУСТРИЯТА ЗАЩИТАВА ИРНК ИНЖЕКЦИИТЕ ЗА ДОБИТЪКА

Освен многото отворени въпроси, фактът, че медиите цитират известни говорители на Биг Фарма, които ни уверяват, че животните, на които е инжектирана иРНК, са безопасни за консумация, е още един червен флаг. В този случай д-р Кевин Фолта настоява, че иРНК е безвредна.

Фолта, професор по градинарство в Университета на Флорида, е дългогодишен защитник на генетично модифицираните организми (ГМО). Той също така се застъпва за безопасността на глифозата, а през 2015 г. е хванат да лъже за финансовите си връзки с Монсанто. Сега той се застъпва за инжекциите с иРНК при добитъка. Както съобщава Cowboy State Daily (ВИЖ ТУК):

„Законодателите в Аризона, Айдахо и Мисури са внесли законопроекти, свързани с използването на иРНК ваксини в храните. Законопроектът от Аризона ограничава само етикетирането на такива храни като биологични. Законопроектът на Айдахо изменя щатския закон, за да забрани продажбата на такива храни, освен ако на видно място не е обозначено, че в храната има ваксина.

Законопроектът от Мисури изисква да се постави на видно място етикет „Продукт с генна терапия“. Кевин Фолта заяви пред Cowboy State Daily, че предложеният етикет „генна терапия“ е неточен.

Това означава, че „нямат представа какво се опитват да регулират“, казва Фолта, защото „няма интегриране в ДНК. Това е преходен набор от инструкции, като USB устройство. Не е твърд диск“… Информационната РНК се среща естествено като част от функциите на клетките в тялото. „ИРНК е навсякъде и не можете да живеете без иРНК“, казва Фолта.

Фолта каза, че ваксините не могат да попаднат в храната, която хората ядат. „ИРНК е изключително нестабилна молекула. Ето защо работи. Това е много временно. Така че, когато едно животно бъде заклано или когато едно растение умре, иРНК е първото нещо, което изчезва“, казва Фолта.“

Много от вас знаят какво точно не е наред с аргументите на Фолта, че иРНК е „навсякъде“ и следователно е безвредна, и че нейната активност е временна, защото е толкова нестабилна. ИРНК в инжекциите е синтетична и НЕ се разгражда по начина, по който се разгражда нормалната иРНК.

Той очевидно подвежда хората и е трудно да се повярва, че това не е умишлено, като се има предвид фактът, че всеки, който е запознат дори и с най-малката част от технологията за инжектиране на иРНК, знае, че синтетичната иРНК е проектирана така, че да предотвратява бързото разпадане и допълнително се стабилизира от нанолипида. Така че аргументите на Фолта са невалидни от самото начало.

ПОСЛЕДНИ МИСЛИ

Занапред ще бъде изключително важно да следим какво се случва с хранителните ни доставки. Много от нас бяха изненадани да разберат, че инжекциите с иРНК се използват при свинете вече няколко години. Скоро и говедата могат да получат тези персонализирани инжекции с иРНК, което може да засегне както говеждото месо, така и млечните продукти.

Засега силно препоръчвам да избягвате продукти от свинско месо [бел. прев. – да се вземе под внимание, че авторът живее в САЩ и препоръката е за територията на САЩ. Всеки трябва да провери за себе си дали споменатата в статията персонализирана „ваксина“ с иРНК за свине на Merck или друга такава с иРНК се използва в страната, в която живее]. В допълнение към несигурността, свързана с тези непроверени иРНК „ваксини“, свинското месо е с много високо съдържание на линолова киселина – вредна омега-6 мазнина, която стимулира хроничните заболявания (ВИЖ ТУК). Да се надяваме, че животновъдите ще осъзнаят опасността, която тази платформа за иРНК представлява за техните резултати, и ще я отхвърлят. Ако не го направят, намирането на говеждо и млечни продукти, които не са били „генно третирани“ може да се превърне в истинско предизвикателство.

Уил Харис от White Oak Pastures в Блъфтън, Джорджия, е животновъд, който вече се обяви срещу „ваксините“ с иРНК при говедата. В Туитър на White Oak Pastures от 10 април 2023 г. се казва (ВИЖ ТУК):

„Говори се, че скоро домашните животни за храна ще бъдат ваксинирани с иРНК. Искаме нашите клиенти да знаят, че няма да ваксинираме животните си с ваксини с иРНК. Вярваме, че има време и място за ваксинации, но те трябва да се използват пестеливо.
Ако животните се отглеждат в среда, в която могат да проявяват естествените си инстинкти, те вероятно няма да се нуждаят от много ваксини (ако изобщо се нуждаят). Надяваме се един ден да се откажем от всички ваксини в нашата ферма – близо сме, но все още не сме стигнали дотам.
Всеки трябва да знае, че над 80% от произвежданите днес антибиотици се консумират от домашните животни за храна… Логично е, че за да се превърнат компаниите за ваксини от „много печеливши“ в „неприлично печеливши“, те трябва да завладеят пазара на животновъдството.
Не съм сигурен, че това някога ще бъде прието като закон, но независимо дали е закон или не, големите земеделски производители са силно повлияни от големите фармацевтични производители. Многонационалните месопреработвателни компании със сигурност биха избрали да наложат това, ако има възможност за споделена печалба.
В заключение: ние не вярваме в универсалния подход към нашето здраве или към нашите животни. Няма да добавяме ваксинации за нашите животни – движим се в друга посока, надявайки се да даваме по-малко ваксини. (А ние вече даваме много малко).
Ако това бъде прието и настъпи „паника“ за животински продукти, които не са били ваксинирани с иРНК, ние ще изберем първо да удовлетворим искането на нашите лоялни членове и служители. Ако не сте част от тази група, не можем да гарантираме, че ще имаме продукт за вас.
Със сигурност не се опитваме да всяваме паника, но възнамеряваме да уведомим клиентите си за това как ще работим във времена на нарастващо търсене. По време на пандемията се провалихме – няма да го направим отново.“

Автор: Д-р Джоузеф Меркола
Източник: NOQ Report
Превод на български – Страничката „Монтагю Кийн“

СВЪРЗАНА ПУБЛИКАЦИЯ

Ваксинират ни чрез храна, без да знаем (ВАКСИНИ В ХРАНАТА – ВИДЕА-БГ СУБ)

ВСИЧКО ЗА ИЗМАМАТА НА 21 ВЕК ТУК

Последно от ЛЮБОПИТНО

Българин получи една година ЗАТВОР при строг режим и 10 000 лева глоба заради «нарушаване на СОVID мерките» през ПЛАНдемията: Клаус Шваб ПУБЛИЧНО ПРИЗНА, че планира да приложи ПРИНУДИТЕЛНИ блокировки в китайски стил по ЦЕЛИЯ СВЯТ по време на следващата ПЛАНдемия, която той ОЧАКВА да се случи СКОРО (ВИДЕО)

  Мъж получи една година ЗАТВОР заради «нарушаване на СОVID мерките» през ПЛАНдемията   «Присъда от