Производство на Голямото жури от Народния съд по обществено мнение (ВИДЕО – БГ СУБ)

/

прессъобщение

Овластяване на обществената съвест чрез естественото право „Несправедливостта към един е несправедливост към всички“.

Загрижени адвокати от нации по целия свят, работещи с уважавани учени и медицински експерти, се събраха, за да представят правните, научни и медицински причини, поради които населението трябва да спре мерките за COVID-19 и да откаже базираните на иРНК инжекции, които им налагат. Това разследване на Голямото жури служи за представяне на жури (състоящо се от гражданите на света) всички налични доказателства за престъпленията срещу човечеството, извършени до момента.

Разбира се, ние осъзнаваме, че съдилищата в настоящите системи, точно като системите на здравеопазване, нашите образователни системи и (глобалния) икономически ред са компрометирани и доминирани от тези, които са отговорни за мерките, които трябва да бъдат спрени. Избрахме разследването на Голямото жури като процесуална основа, върху която се провежда това производство. Но самото производство ще се проведе извън сегашната система, която според нас е непоправимо корумпирана. Ето защо ние не завеждаме това дело в едно от системните съдилища, които включват Международния наказателен съд или Европейския съд по правата на човека.

По-скоро вярваме, че е от изключителна важност самите хора да осъзнаят, че те, техните семейства, общности и региони, са единственият легитимен източник на наистина „отдолу нагоре“ демократично управление. Следователно ние, хората, трябва да вземем обратно нашия суверенитет от онези, които са ни го отнели и са го делегирали на анонимно и „отгоре надолу“ управляващи глобални корпорации и институции като Световната здравна организация, Световният икономически форум и техните слуги, т. нар. клика в Давос, или г-н Глобален.

За тази цел създадохме нашия, тоест: собствен съд на хората, Народен съд за обществено мнение, за да проведем това разследване на Голямото жури. Това гарантира, че този случай за престъпления срещу човечеството ще получи справедливо изслушване и няма да бъде изхвърлен от съдилищата на системата на съмнителни процедурни основания или че съдия, който е готов да приложи закона както трябва и по този начин се противопоставя на интересите на кликата в Давос няма да бъде преследван от марионетките на системата, както се случи във Ваймар, Германия с двама такива съдии.

Основната цел на това производство (освен да демонстрира действителни доказателства пред света и да служи като модел на производство за бъдещи съдебни дела, които ще бъдат заведени) е да покаже пълна картина на това, което считаме за масови престъпления срещу човечеството, а не просто да обсъжда части от пъзел. Подкрепящите доказателства ще бъдат представени от истински адвокати и реални вещи лица, за да се разгледат доказателствата под егидата на истински съдия точно и вярно.

Съдът е напълно независим и работи само за хората за защита и възстановяване на върховенството на закона, демокрацията и нашите конституции.

Важно е да се отбележи обаче, че всеки един от участващите адвокати е завеждал и ще продължи да завежда подобни дела в съществуващата съдебна система на своята страна и че тези дела ще бъдат подкрепени от нашите съвместни усилия в световен мащаб.

Първоначалната цел на Голямото жури на Съда на общественото мнение е да хвърли светлина върху всички детайли и действия, извършени под маската на пандемия и представляващи престъпления срещу човечеството. Надяваме се, че тази процедура ще мотивира хората по целия свят да образуват наказателни и граждански производства (за обезщетения, включително наказателни вреди) срещу всички, които са наказателно и граждански отговорни за зверствата, извършени в техните общности и региони. Някои съдебни органи (например в Индия) може все още да функционират и да желаят да служат на хората, в чието име трябва да въздадат правосъдие. Но в много страни, особено в Европа, където съдебната система (точно като политическата система, включително системата на здравеопазването, образователната система и икономическата система) е инфилтрирана и компрометирана от онези, които са извършили престъпленията срещу човечеството, правната система е непоправимо разбита. Когато случаят е такъв, ние, хората, трябва да преинсталираме върховенството на закона и демокрацията, въз основа на нашите конституции, като създадем собствена система на съдилищата и правосъдието.

По този начин разследванията на „Народния съд на общественото мнение“ трябва да предоставят насоки и да мотивират национални и международни действия за преходно и трансформиращо правосъдие. Това ще послужи като начало на разследване, което ще бъде последвано от множество национални наказателни и граждански производства, както е посочено по-горе.

Който и път да е подходящ при условията във вашата страна, той трябва да бъде мирен и ръководен от демократични процедури, които представляват одобрена от гражданите „съдебна“ система, която се стреми към прозрачност, справедливост и морален напредък. По този начин, тези производства имат за цел да помогнат на тези сегрегирани общества да избягат от настоящата тиранична система и за справяне с нечовешките недостатъци, възникнали при социално конструирано, но всъщност изфабрикувано извънредно положение в здравеопазването. По същество това е глобален призив за действие и тези процедури ще станат основата на социалните реформи, които ще помогнат на общностите да се излекуват, но и ще държат отговорни всички извършители на тези престъпления срещу човечеството.

Спешността на настоящия въпрос не може да бъде подценена. Всички сме отговорни за възобновяването на мандата на гражданите за управление в нашите страни, и като глобална общност от човешки същества с уважение един към друг и други култури, сме призовани да гарантираме, че правата на човека са запазени СЕГА и в бъдеще.

Адвокатите, изброени по-долу, със съдействието на много уважавани медицински и научни учени от цял свят и под егидата на съдия от Португалия, ще проведат това разследване на Голямото жури, чрез което ще предостави на Народния съд на общественото мнение пълна и изчерпателна картина на тези престъпления, извършени срещу човечеството.

Народният съд на общественото мнение работи независимо от което и да е правителство и неправителствена организация. Логистичната поддръжка се осигурява от Берлинския разследващ комитет по короната (www.corona-ausschuss.de).

Официална страница: www.grand-jury.net
Имейл адрес за контакт: contact@grand-jury.net

Адвокат Виржини де Араужо Рекия, Франция
Съдия Руи Фонсека Е. Кастро, Португалия
Адвокат Клер Дийкс, Нова Зеландия
Адвокат Вивиан Фишер, Германия
Адвокат д-р Райнер Фюлмих, Германия
Адвокат Н. Ана Гарнър, САЩ
Адвокат д-р Ренате Холцайзен, Италия
Адвокат Тони Николич, Австралия
Адвокат Дипали Оджха, Индия
Адвокат Декстър Ел-Дж. Райнвелт, Южна Африка
Адвокат Диана Сакс, САЩ
Адвокат Майкъл Суинууд, Канада
Сътрудничество на защитници на човешките права и юридически активисти:
Тяша Вузем, Словения
Джина Клауд, САЩ
Д-р Кристиан Гриб, Канада
Лесли Манукиан, САЩ

Превод на български – Страничката „Монтагю Кийн“

Източник:

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.


Очакваният процес с независим съдебен състав е започнал

Народният съд на общественото мнение (The Peoples’ Court of Public Opinion) работи независимо от всяко правителство и всяка неправителствена организация
Логистичната подкрепа се осигурява от Берлинския комитет за разследване на Корона. Заседанията са налични на два езика – английски и немски.
Официалният сайт: https://www.grand-jury.net/
Следващи заседания:
12/02/2022 – Общият исторически и геополитически контекст на всичко това
13/02/2022 – ПСР теста
19/02/2022 – Инжекциите
20/02/2022 – Финансово унищожение
26/02/2022 – Евгеника
05/02/2022 Ден 1: Встъпителното изявление на Райнер Фюлмих ⬇️

ВСИЧКО ЗА ИЗМАМАТА НА 21 ВЕК ТУК

Последно от ВИДЕО

Останки на нечовешки същества са извадени от катастрофирал извънземен космически кораб! НОВИНАТА НА ХИЛЯДОЛЕТИЕТО: Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани от правителството на САЩ (ВИДЕО)

  Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани