Пророчеството на Ванга се сбъдва, Русия става житницата на света

Пророчеството на Ванга за обособяването на общество в Сибир, откъдето ще започне новия духовен живот, е на път да се сбъдне. Тя предсказала и климатични промени, след които районът щял да се превърне в житницата на света.  Това щяло да стане факт през 2030 г.

Изданието съобщава, че председателят на Движение „Развитие“ Юри Крупнов, който е и известен държавен деятел, предлага столицата на Руската федерация да не е вече Москва, а град в Сибир. Ако това се случи, там ще се създаде ново общество и предсказанието на българската пророчица ще се сбъдне.

Американският пророк Едгар Кейси също е казал, че Сибир ще е център на новата духовна държава. Според него там ще се формира съвършено различно общество, много по-светла и културна цивилизация.

Междувременно Далай-лама, който освен като духовен водач на тибетските будисти, е известен и като гадател, каза, че скоро Русия ще използва своя потенциал и руската нация щяла да стане водеща в света. Заради това изказване Далай-лама е изкаран за агент на Путин.

Защо Русия забрани със закон ГМО?

Путин: Човешката еволюция е под голяма заплаха от ГМО и ваксини

Wall Street Journal: Русия става най-големият износител на пшеница в света

Последно от СВЯТ

Фейсбук страница

Фейсбук група

The Bulgarian Times