Проф. д-р Ръсел Блейлок: Химтрасетата унищожават човечеството! Правителствата трябва да спрат отравянето на планетата (Шефът на ЦРУ Джон Бренън признава за Chemtrails – ВИДЕО)

/

Доклад на Д-р Ръсел Л. Блейлок 
Проф. биолог 
Университет Belhaven САЩ

Озаглавен: «CHEMTRAILS, NANOALUMINUM AND NEURODEGENERATIVE AND NEURODEVELOPMENTAL EFFECTS»

«Химическите следи в атмосферата – това е разпръскване на наноалуминий и невродегенеративни агенти, засягащи нервната система – продукти на гео-инженерството.»

«Особено недоумение предизвиква фактът, че тези следи се наблюдават всеки ден и навсякъде. Основният проблем е това, че има доказателства, че се разпръскват тонове наночастици с алуминиеви съединения. Това е описана в научната и медицинска литература – наноразмерните частици са по-реактивни и причиняват интензивно възпаление в редица тъкани. Особена тревога предизвика въздействието на тези наночастици върху мозъка и гръбначния мозък, а също така и растящият списък на невродегенеративни заболявания, включително деменцията на Алцхаймер, болестта на Паркинсон и болестта на Лу Гериг (ALS), които са тясно свързани с въздействието на намиращия се в околната среда алуминий. Наночастиците от алуминий са не само далеч по-възпалителни, те могат лесно да проникнат в мозъка и кръвта, да поразяват обонятелните нерви. Проучванията показват, че тези частици преминават през обонятелните невронни пътища, като се свързват директно към областите на мозъка, които причиняват болестта на Алцхаймер.Назалното въздействие прави огромното количество разпръснат в небето наноалуминий особено опасен, защото този прах се вдишва от хора от всички възрасти, включително бебета и малки деца в продължение на часове. Ние знаем, че възрастните хора реагират най-бързо на този алуминий във въздуха. Благодарение на много малките частици от алуминий, системите за филтриране по домовете и офисите не може да премахнат алуминия, така че хората биват поразявани навсякъде. В допълнение към инхалационните свойства на наноалуминия, той насища почвата, водата и растителността. Обикновено алуминият лошо се абсорбира от стомашно-чревния тракт, но наноалуминият се абсорбира в много по-големи количества. Алуминият се абсорбира от организма и се трупа в някои органи и тъкани, включително мозъка и гръбначния мозък. Вдишването му предизвиква възпалителни реакции в белите дробове, които представляват сериозна заплаха за деца и възрастни с астма и белодробни заболявания. Аз се моля тези пилоти, които пръскат с това опасно вещество да разберат, че те унищожават живота и здравето на техните семейства. Това важи и за нашите политически лидери. След като почвата, растенията и водните източници бъдат силно замърсени, няма да има връщане назад и да се компенсират вредите, причинени на природата ще е невъзможно. Хората трябва да разберат заплахата и да поискат от правителството да спре отравянето на планетата , иначе няма как да се попречи на задаващата се катастрофа от огромен размер, освен ако този проект не се спре незабавно. В противен случай ще гледаме експлозивен растеж на невродегенеративните заболявания, които засягат възрастните хора с безпрецедентни темпове, както и заболявания на нервната система на нашите деца. Вече сме свидетели на значително увеличение на тези неврологични нарушения, и това се случва при по-младите хора по-често от всякога.»

Russell L. Blaylock, M.D.
Visiting Professor Biology
Belhaven University
Theoretical Neurosciences Research, LLC
Dr. Russell Blaylock, Neurosurgeon

Д-р Ръсел Л. Блейлок (САЩ), професор по биология, Университет Belhaven

Оригиналът,тук: mpwhi/chemtrails/nanoaluminum/effects.htm


7 май 2018 г. ;

Доктор признава, че химтрасетата са в основата на широкоразпространените белодробни заболявания

Доктор предупреждава света за нова епидемия, болест, причиняваща проблеми на мозъка и белите дробове

Наличието на кемтрейлс е било тема на разискване, но сега те се признават по-широко от експерти като метеоролози и учени. Става все по-трудно да се отрече, че те съществуват, тъй като все повече и повече хора имат болести, свързани с кемтрейлс.

Когато телевизионната водеща Рейчъл Реенстра имала проблеми с кашлица, придружена от болки и треска, тя посетила лекар. След като рентгенова снимка разкрива наличието на бронхит, тя започва прием на антибиотици, които само я накарали да се почувства по-зле.

Лекарят й казал, че бактериалните инфекции са зачестили, и когато тя го попитала каква е причината, той й казал истината, която много лекари няма да се осмелят да разкрият на пациентите си: кемтрейлс са в основата на широкоразпространените белодробни проблеми. Изненадана от откровеността му, тя го попитала дали може да го заснеме как говори за феномена. Можете да видите видеоклипа по-долу. Лекарят се появява точно преди 8-мата минута.

Лекарят казва, че е ставал свидетел на стотици калифорнийци, страдащи от този проблем, който той нарича “кемтрейл бял дроб”. Той казва, че това е световен проблем, за който са виновни тежки метали, токсични газове и вируси, които се разпръскват в атмосферата, което води до проблемни нива на респираторни инфекции.

Той добавя, че  особено тежко е положението, където живее Реенстра в Калифорния заради близостта на района до летище Палмдейл. Той казва, че топографията на района прави този проблем още по-тежък, а фактът, че много от най-замърсените градове в страната се намират в Калифорния, не помага.

Интересното е, че симптомите на Реенстра първоначално сочат към грип. Когато съобщила на лекаря си, че не е получила грипна ваксина, той бил облекчен. Във видеото можете също да видите смелия доктор, който признава, че не препоръчва ваксинирането против грип. Той посочва, че учените основно предполагат какво да включват във ваксината всяка година, а в някои години е по-малко от 20% ефективно. Той смята, че те не са от полза за пациентите и е по-добре да бъдат проактивни по отношение на здравето и превенцията, отколкото да разчитат на ваксини.

Както лекарят, така и Реенстра рискуват кариерата си, като говорят публично за този спорен въпрос и човек може само да се надява, че тяхната смелост ще вдъхнови другите да говорят.

Почти всеки човек на Земята диша небезопасен въздух

Кемтрейлс не са единственото нещо, за което трябва се тревожите. Фините прахови частици, които идват от изгорелите газове, например, може да причинят възпаление в белите дробове и извън тях, което допринася за сърдечни заболявания и инсулинова резистентност.

Неотдавнашен доклад на Института по здравеопазване установи, че 95% от населението на нашата планета диша  небезопасен въздух, който идва от всичко, от изгарянето на твърди горива, като въглища или биомаса до емисии от транспорта. Миналата година повече от шест милиона смъртни случая са свързани със замърсяването на въздуха, като причините са хронични белодробни заболявания, рак на белия дроб, инсулт или инфаркт.

С толкова много токсини, които вече се носят във въздуха, който дишаме, последното нещо, от което се нуждаем, е кемтрейлс да вкарват още по-токсични вещества в нашия въздух. Как да се детоксикирате от кемтрейлс прочетете тук.

Автор: Isabelle Z, Natural News


На официалната страница за правителствени документи на американския Конгрес се намира ”Закон за защита на космическото пространство” – (Space Preservation Act of 2001, H.R. 2977)

На официалната страница за правителствени документи на американския Конгрес се намира “Закон за защита на космическото пространство“ – (Space Preservation Act of 2001, H.R. 2977).

Обърнете специално внимание върху ФАКТА, че в член 7-ми – “Дефиниции“, подточка (В) – “Екзотични оръжия“,- (II),пише: химически следи – (chemtrails).

Закона Тук:
govtrack.us/congress/bills/107/hr2977

/кликнете под снимката
на Dennis Kucinich на “Read Text » “/


Пълният текст Тук:
govtrack.us/congress/bills/107/hr2977/text

Следващата подточка (С) обяснява какво означава терминът “Екзотични оръжия“:


Терминът “екзотични оръжейни системи“ включва оръжия, предназначени да увреждат атмосферата и природните екосистеми (като йоносферата – горния слой на атмосферата) или климата и атмосферните условия, както и тектонични оръжия, имащи за цел да предизвикат повреждане или унищожение на определена група хора, регион на земята или атмосферата.“

Ето как назовават по име химическите следи – Chemtrails в началната преписка от октомври 2001 на проектозакона за запазване на космоса и забраняване на космическите оръжия в САЩ (Space preservation act 2001). Сложили са ги в графа “екзотични оръжия“.


Ето началната преписка на проектозакона.

През януари 2002 проектозакона е “без графа “екзотични оръжия“, защо ли …


ВИДЕО: в доклад на американския сенат пише, че ни пръскат като хлебарки и се трови почвата, животните и хората. Тъй като е доклад на сената, едва ли някой може да твърди, че е конспирация. НАЛИ!?

https://www.youtube.com/watch?v=f_xN7EtTp6E


Конспиративната теория за „CHEMTRAILS“ стана факт: Конгресът на САЩ провежда изслушвания по геоинженерството, ВИДЕО

Модификацията на климата изведнъж премина от категорията „Конспирацията «chemtrails» в реалността, тъй като Конгресът на САЩ започна официално да провежда изслушвания за геоинженерството.

Вашингтон, окръг Колумбия – В сряда под ръководството на подкомисията по околната среда и енергийната подкомисия се състояха първите изслушвания, проведени в САЩ Камарата на представителите, за геоинженерството, което досега се смяташе за конспиративна теория и беше изнесена в периферията на обществото чрез Преторианската гвардия за масова информация, контролирана от управляващата елитна олигархия.

Най-спорния въпрос за контрола на климата или модификация на времето, който бе популяризиран и опростен с термина «Chem-trails», за първи път излиза от сенките пред очите на обществеността.

В Конгреса на изслушванията по темата: „Гео-инженерство: иновации, научни изследвания и технологии“ взеха участие членовете на комитетите в камарата, както и представители на мозъчни тръстове, изследователи и учени, за да обсъдят бъдещето на геоинженерството.

На изслушването в сряда присъстваха председателят на комисията Lamar Smith (R-Texas), председателят на подкомисията по околна среда Andy Biggs (R-Ariz) и председателят на подкомисията по енергетика Randy Weber (R-Texas).

Свидетелства бяха представени от: Dr. Phil Rasch, главен специалист по климатология, научният сътрудник в Тихоокеанската Северо – Западна национална лаборатория; Dr. Joseph Majkut, директор по политиката по климата от Центъра Нисканен; Dr. Douglas MacMartin, старши научен сътрудник в университета Корнел; иMs. Kelly Wanser, директор на проекта по въпроса за морските облаци, Обединения институт за изследване на атмосферата и океана, Университета на Вашингтон.

Интересното е, че за «Chemtrails» отдавна се говори като за конспирация, с огромно количество дезинформация, специално тиражирана навсякъде в интернет, включително с „научни“ изследвания и фалшиви снимки. Независимо от това, реалните изследвания показват, че „засяването на облаците“ или геоинженерството, вече са се случили, и това показва, че тайните проекти за тестване, вече са проведени.

Едно изследване, публикувано в списанието International Journal of Environmental Research and Public Health разкрива, че геоинженерството вече е започнало и че най-малко едно от използваните вещества, е токсичен страничен продукт от изгарянето на въглища, наречено летлива пепел.

По време на изслушванията в сряда беше обсъдена потенциалната необходимост от създаване на регулаторна структура, в рамките която да се провеждат експерименти по тази тема.

Калифорнийският конгресмен Jerry McNerney заяви, че планира скоро да внесе законопроект за Департамента за енергетиката и други федерални агенции, за да подкрепят двата доклада на Националната академия на науките за геоинженерството.

Според доклада по журналистическо разследване на Дерик Броз, който пише за Activist Post:

„Тласъкът, даден от администрацията на Тръмп за обсъждане на геоинженерството, не трябва да изненадва. Още през януари 2017 г. Activist Post съобщи, че «Global Change Research Program спокойно препоръчва нови изследвания, изучаващи две конкретни области на научни изследвания, свързани с геоинженерството.“ С представянето на доклада си GCRP беше първата във федералното правителство, която препоръчва изследвания, свързани с геоинженерството. „

По-рано ви съобщихме за директора на Централното разузнавателно управление John O. Brennan, който говореше по време на среща със Съвета за международни отношения в края на юни 2016 г., по темата за геоинженерството, при обсъждането на нестабилността и глобалната безопасност пред лицето на транснационалните заплахи.

По време на продължителните разговори за заплахите за интересите на САЩ, Бренън повдигна въпроса за геоинженерството.

Друг пример е спектърът от технологии, често наричани геоинженерия, които потенциално могат да помогнат за елиминиране на последиците от глобалното изменение на климата. Едно от тези, които привлякоха личното ми внимание е, разпръскването на стратосферен аерозол, или SAI, метод на засяване на стратосферата с частици, които могат да помогнат да се отразява слънчевата топлина.

Всеки експерт, който е свидетелствал по време на изслушването в сряда, е заявил, че гео-инженерните методи не трябва да заменят усилията за намаляване на емисиите на парникови газове и на подготовката за последствията от въздействието на климатичните промени.

Беше отбелязано по време на заседанието на комисията, че геоинженерството „може да има положително въздействие върху атмосферата на Земята“, но имаше и предупреждение“, че „ние все още имаме много да учим.“

Вече не се обсъжда дали геоинженерството е факт или не. Въпреки че то се развива бавно и е било правено тайно, е ясно, че днес то може широко да се отразява в медиите, за да се подготви обществеността за неговото изпълнение и внедряване.

Изглежда, че обществеността е напълно изключена от дискусията.

Ще проговори ли обществеността и дали ще се чуе нейния глас, или отново ще и се подиграват с мълчание, като това пак бъде окачествено като конспирация при най-малкото споменаване на геоинженерството?


ЦРУ ясно съобщи: Използването на Chemtrails е факт, (ДОКЛАД)

Докладът  на ръководителя на ЦРУ  по тази тема  е публикуван на официалния сайт на ЦРУ

ЦРУ  на своя уебсайт публикува удивителен доклад, който потвърждава съществуването на програма на САЩ  за изменение климата, като за тези цели са  използвани  Chemtrails в небето.

Речта на   директора на ЦРУ Бренън на  Съвета за външни отношения, е дешифриран и качен на официалния сайт на ЦРУ на 29 юни 2016 г..

В речта си  Бренън признава, че геоинженерството с  помощта на кемтрейлс може да помогне за намаляване на глобалните температури в „борбата срещу глобалното затопляне.„

По-специално,  той казва:  „Друг пример са мащабните  технологии, често наричани геоинженерство, които потенциално биха могли да помогнат за спасяване от  затоплянето, вследствие на глобалното изменение на климата. Това, на което аз обръщам внимание, са аерозолните пръскания  в стратосферата, или SAI – метод за  посяване в стратосферата на специални частици, които помагат да се отразява слънчевата топлина. Това  до голяма степен се случва по същия начин, както и при  изригването на вулкани“- каза Бренън по време на заседанието на Съвета.

По-рано материали и информация за използването в  целия свят на специални аерозоли – chemtrails, се приписваха на болното  въображение на привържениците на  конспиративни теории.

Вижте  доклада – Cia.gov:
Director Brennan Speaks at the Council on Foreign Relations 


Шефът на ЦРУ Джон Бренън признава за Chemtrails, ВИДЕО:

CHEMTRAILS+HAARP+MONSANTO =ТОТАЛЕН БИОКОНТРОЛ! БИОТЕРОРИЗЪМ! ГЕНОЦИД НАД ЧОВЕЧЕСТВОТО ИЗВЪРШВАН ОТ БИОТЕХНОЛОГИЧНАТА И ГЕННО ИНЖЕНЕРНАТА ВОЕННА ИНДУСТРИЯ НА САЩ ПОД ШАПКАТА НА НАТО !

Бел.ред.,да знаете че ако изчезнат химтрасетата (Chemtrails) измисленото по-зловещо вече е в действие..;

U.S. Air Force планират да детонират плазмени бомби в горните слоеве на атмосферата

 Военновъздушните сили на САЩ планират да детонират плазмени бомби в горните слоеве на атмосферата, използвайки флот от микросателити. Това ще се прави  за да се подобри качеството на радиовръзката на големи  разстояния. Известно е, че през нощта радиосигналите  могат да се приемат на  много по-голямо разстояние, отколкото през деня. Поради промени в йоносферата,  плътността на заредените частици, която се увеличава нощем, се улеснява отразяването на сигналите. Манипулиране на йоносферата вече е правено: например, по време на действието на военната програма  HAARP. В Аляска антените „бомбардират“ тази обвивка с  радиация, създавайки отразяваща  радиовълните плазма. Военновъздушните сили на САЩ искат да въздействат на йоносферата по-ефективно – с помощта на ултрамалки CubeSat сателити, транспортиращи йонизиран газ директно във въздуха. Този проект не само ще увеличи обхвата на радиосигналите, но също така ще се намалят и  вредните ефекти на слънчевия вятър върху системата за GPS, както и да се блокира комуникацията между вражески сателити. Все още има два проблема: как да се построи плазмен генератор, който може да се побере в  куб с 10-сантиметрови стени и как да се изчисли плазмената дифузия. . .

ПО ТЕМАТА

ВНИМАНИЕ

Не е шега: ваксинации чрез салати, ГМО-комари, наночастици и шипови протеини чрез химтрасета! Неудобните новини и взаимовръзки между привидно несвързаните събития — гответе се за повече терор (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

 

Последно от ВИДЕО

Америка я чака голям скандал! Руските въоръжени сили край Мариупол заловиха генерал-лейтенант Роджър Клутие от армията на Съединените щати (ВИДЕО ОТ ЗАДЪРЖАНЕТО) ОБНОВЕНА Канадският генерал-лейтенант Тревър Кадийо беше арестуван при опит да избяга от „Азовстал“

Руските въоръжени сили край Мариупол заловиха командващия на НАТО генерал Клутие Америка я чака голям скандал

ПРЕВЕДЕНО ВИДЕО: Снайперисти от „Евромайданът“ си признават, че са били наети от ЦРУ, за да стрелят по мирните граждани на площада и да се извърши държавен преврат в Украйна през 2014 г. | Истината, за която осем години медиите мълчаха (ФИЛМ – БГ СУБ) | Десен сектор на Евромайдана (ФИЛМ – БГ СУБ)

Снайперисти от „Евромайданът“ си признават, че са били наети от ЦРУ, за да стрелят по мирните

Фейсбук страница

The Bulgarian Times