В официален правителствен сайт на САЩ “Chemtrails“ е в графа „Екзотични оръжия“! Проф. д-р Ръсел Блейлок: Химтрасетата унищожават човечеството! Правителствата трябва да спрат отравянето на планетата

/

В официален правителствен сайт на САЩ “Chemtrails“ е в графа „Екзотични оръжия“

Проф. д-р Ръсел Блейлок: Химтрасетата унищожават човечеството! Правителствата трябва да спрат отравянето на планетата

Доклад на Д-р Ръсел Л. Блейлок 
Проф. биолог 
Университет Belhaven САЩ

Озаглавен: «CHEMTRAILS, NANOALUMINUM AND NEURODEGENERATIVE AND NEURODEVELOPMENTAL EFFECTS»

«Химическите следи в атмосферата – това е разпръскване на наноалуминий и невродегенеративни агенти, засягащи нервната система – продукти на гео-инженерството.»

«Особено недоумение предизвиква фактът, че тези следи се наблюдават всеки ден и навсякъде. Основният проблем е това, че има доказателства, че се разпръскват тонове наночастици с алуминиеви съединения. Това е описана в научната и медицинска литература – наноразмерните частици са по-реактивни и причиняват интензивно възпаление в редица тъкани. Особена тревога предизвика въздействието на тези наночастици върху мозъка и гръбначния мозък, а също така и растящият списък на невродегенеративни заболявания, включително деменцията на Алцхаймер, болестта на Паркинсон и болестта на Лу Гериг (ALS), които са тясно свързани с въздействието на намиращия се в околната среда алуминий. Наночастиците от алуминий са не само далеч по-възпалителни, те могат лесно да проникнат в мозъка и кръвта, да поразяват обонятелните нерви. Проучванията показват, че тези частици преминават през обонятелните невронни пътища, като се свързват директно към областите на мозъка, които причиняват болестта на Алцхаймер.Назалното въздействие прави огромното количество разпръснат в небето наноалуминий особено опасен, защото този прах се вдишва от хора от всички възрасти, включително бебета и малки деца в продължение на часове. Ние знаем, че възрастните хора реагират най-бързо на този алуминий във въздуха. Благодарение на много малките частици от алуминий, системите за филтриране по домовете и офисите не може да премахнат алуминия, така че хората биват поразявани навсякъде. В допълнение към инхалационните свойства на наноалуминия, той насища почвата, водата и растителността. Обикновено алуминият лошо се абсорбира от стомашно-чревния тракт, но наноалуминият се абсорбира в много по-големи количества. Алуминият се абсорбира от организма и се трупа в някои органи и тъкани, включително мозъка и гръбначния мозък. Вдишването му предизвиква възпалителни реакции в белите дробове, които представляват сериозна заплаха за деца и възрастни с астма и белодробни заболявания. Аз се моля тези пилоти, които пръскат с това опасно вещество да разберат, че те унищожават живота и здравето на техните семейства. Това важи и за нашите политически лидери. След като почвата, растенията и водните източници бъдат силно замърсени, няма да има връщане назад и да се компенсират вредите, причинени на природата ще е невъзможно. Хората трябва да разберат заплахата и да поискат от правителството да спре отравянето на планетата , иначе няма как да се попречи на задаващата се катастрофа от огромен размер, освен ако този проект не се спре незабавно. В противен случай ще гледаме експлозивен растеж на невродегенеративните заболявания, които засягат възрастните хора с безпрецедентни темпове, както и заболявания на нервната система на нашите деца. Вече сме свидетели на значително увеличение на тези неврологични нарушения, и това се случва при по-младите хора по-често от всякога.»

Russell L. Blaylock, M.D.
Visiting Professor Biology
Belhaven University
Theoretical Neurosciences Research, LLC
Dr. Russell Blaylock, Neurosurgeon

Д-р Ръсел Л. Блейлок (САЩ), професор по биология, Университет Belhaven

Оригиналът,тук: mpwhi/chemtrails/nanoaluminum/effects.htm


7 май 2018 г. ;

Доктор признава, че химтрасетата са в основата на широкоразпространените белодробни заболявания

Доктор предупреждава света за нова епидемия, болест, причиняваща проблеми на мозъка и белите дробове

Наличието на кемтрейлс е било тема на разискване, но сега те се признават по-широко от експерти като метеоролози и учени. Става все по-трудно да се отрече, че те съществуват, тъй като все повече и повече хора имат болести, свързани с кемтрейлс.

Когато телевизионната водеща Рейчъл Реенстра имала проблеми с кашлица, придружена от болки и треска, тя посетила лекар. След като рентгенова снимка разкрива наличието на бронхит, тя започва прием на антибиотици, които само я накарали да се почувства по-зле.

Лекарят й казал, че бактериалните инфекции са зачестили, и когато тя го попитала каква е причината, той й казал истината, която много лекари няма да се осмелят да разкрият на пациентите си: кемтрейлс са в основата на широкоразпространените белодробни проблеми. Изненадана от откровеността му, тя го попитала дали може да го заснеме как говори за феномена. Можете да видите видеоклипа по-долу. Лекарят се появява точно преди 8-мата минута.

Лекарят казва, че е ставал свидетел на стотици калифорнийци, страдащи от този проблем, който той нарича “кемтрейл бял дроб”. Той казва, че това е световен проблем, за който са виновни тежки метали, токсични газове и вируси, които се разпръскват в атмосферата, което води до проблемни нива на респираторни инфекции.

Той добавя, че  особено тежко е положението, където живее Реенстра в Калифорния заради близостта на района до летище Палмдейл. Той казва, че топографията на района прави този проблем още по-тежък, а фактът, че много от най-замърсените градове в страната се намират в Калифорния, не помага.

Интересното е, че симптомите на Реенстра първоначално сочат към грип. Когато съобщила на лекаря си, че не е получила грипна ваксина, той бил облекчен. Във видеото можете също да видите смелия доктор, който признава, че не препоръчва ваксинирането против грип. Той посочва, че учените основно предполагат какво да включват във ваксината всяка година, а в някои години е по-малко от 20% ефективно. Той смята, че те не са от полза за пациентите и е по-добре да бъдат проактивни по отношение на здравето и превенцията, отколкото да разчитат на ваксини.

Както лекарят, така и Реенстра рискуват кариерата си, като говорят публично за този спорен въпрос и човек може само да се надява, че тяхната смелост ще вдъхнови другите да говорят.

Почти всеки човек на Земята диша небезопасен въздух

Кемтрейлс не са единственото нещо, за което трябва се тревожите. Фините прахови частици, които идват от изгорелите газове, например, може да причинят възпаление в белите дробове и извън тях, което допринася за сърдечни заболявания и инсулинова резистентност.

Неотдавнашен доклад на Института по здравеопазване установи, че 95% от населението на нашата планета диша  небезопасен въздух, който идва от всичко, от изгарянето на твърди горива, като въглища или биомаса до емисии от транспорта. Миналата година повече от шест милиона смъртни случая са свързани със замърсяването на въздуха, като причините са хронични белодробни заболявания, рак на белия дроб, инсулт или инфаркт.

С толкова много токсини, които вече се носят във въздуха, който дишаме, последното нещо, от което се нуждаем, е кемтрейлс да вкарват още по-токсични вещества в нашия въздух. Как да се детоксикирате от кемтрейлс прочетете тук.

Автор: Isabelle Z, Natural News


На официалната страница за правителствени документи на американския Конгрес се намира ”Закон за защита на космическото пространство” – (Space Preservation Act of 2001, H.R. 2977)

На официалната страница за правителствени документи на американския Конгрес се намира “Закон за защита на космическото пространство“ – (Space Preservation Act of 2001, H.R. 2977).

Обърнете специално внимание върху ФАКТА, че в член 7-ми – “Дефиниции“, подточка (В) – “Екзотични оръжия“,- (II),пише: химически следи – (chemtrails).

Закона Тук:
govtrack.us/congress/bills/107/hr2977

/кликнете под снимката
на Dennis Kucinich на “Read Text » “/


Пълният текст Тук:
govtrack.us/congress/bills/107/hr2977/text

Следващата подточка (С) обяснява какво означава терминът “Екзотични оръжия“:


Терминът “екзотични оръжейни системи“ включва оръжия, предназначени да увреждат атмосферата и природните екосистеми (като йоносферата – горния слой на атмосферата) или климата и атмосферните условия, както и тектонични оръжия, имащи за цел да предизвикат повреждане или унищожение на определена група хора, регион на земята или атмосферата.“

Ето как назовават по име химическите следи – Chemtrails в началната преписка от октомври 2001 на проектозакона за запазване на космоса и забраняване на космическите оръжия в САЩ (Space preservation act 2001). Сложили са ги в графа “екзотични оръжия“.


Ето началната преписка на проектозакона.

През януари 2002 проектозакона е “без графа “екзотични оръжия“, защо ли …

ОЩЕ ПО ТЕМАТА ТУК

 

Последно от ВИДЕО

Останки на нечовешки същества са извадени от катастрофирал извънземен космически кораб! НОВИНАТА НА ХИЛЯДОЛЕТИЕТО: Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани от правителството на САЩ (ВИДЕО)

  Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани