Проф. Иван Неумивакин: „Когато официалната медицина каже на човека, че е болен, той вече не може да бъде излекуван…“

/

 

„Онова, което вършат днес лекарите, е унищожаване на народа. В началото те превръщат човека в хронично болен, хронично болния превръщат в неизлечимо хронично болен, след това той „благополучно“ умира … Ето какво е постижението на днешната медицина…“ – твърди докторът на медицинските науки, професор, лекар по космическа медицина и заслужил изобретател Иван Неумивакин. Той разработил специална система, която позволява на покоряващите Космоса никога да не боледуват.

Д-р Неумивакин е роден на 7 юли 1928 г. в Киргизия.

Макар че е на 86 години, д-р Неумивакин е цъфтящ, енергичен и не използва лекарства.

„Падна ми се честта 30 години да отговарям за състоянието на космонавтите по времето на полети. В резултат от тази работа създадох система, която ми позволява да твърдя, че болестите като такива не съществуват, съществуват състояния… А създадох оздравителна система, която ми позволява да заявя, че рак и СПИН не съществуват. Засега никой още не ме е дал под съд, защото съм прав. Създадената от нас система позволява само за сметка на промененото съзнание да се излекува човек.

Когато официалната медицина каже на човека, че е болен, той вече не може да бъде излекуван. Променя се съзнанието му. Той започва да зацикля, смята се за увреден и не може да се излекува. Но най-важното е, че ако човек акцентира върху резервните механизми, които са заложени у нас, а те са повече, отколкото всякакви увреждащи фактори, човекът може да се излекува само за сметка на тях. Само човекът сам да се занимава с онова, от което зависи здравето му.

Днес е разработена методика на официално ниво, клинично потвърдена, че с помощта на променено съзнание, т.нар. ясновидство, може да се възстанови органът, който е бил отстранен при човека. При това има клинични потвърждения. Официалната медицина знае за това. Във Франция, Германия, САЩ, Швеция и Украйна тази методика работи.

Ние правим онова, което не може да свърши официалната медицина. Аз пиша за това в книгите си, които са написани елементарно просто… Книгата се нарича „Резервните възможности на организма“ и в нея посочвам как чрез дишането и съзнанието може да се излекува човек без лекарства…“

Професор Неумивакин твърди, че всеки човек може да бъде здрав като космонавт.

Най-добрите стават космонавти, но всеки може да има крепко здраве!

Неговите изследвания са пълни с новини, необикновени разработки и се отличават от методите, които използва традиционната медицина.

Съветите на Иван Неумивакин

1. Яжте по-малко. Намаляването на обичайната порция храна е крачка към оздравяването на организма, отстраняване на шлаките и подобряване на храносмилането. Излишната храна е причината за болестите! Идеалният баланс на храните за един ден според Неумивакин: белтъчини – най-добре растителни, постно месо и риба, 15-20%; растителна храна – 50-60% – колкото може повече пресни плодове и зеленчуци; и въглехидрати – основно пълнозърнест хляб, 30-35%.

Гладуването регенерира стволови клетки и обръща имуносупресията след три дни

2. Колкото по-дълго дъвчеш храната, толкова по-добре се усвоява тя. Дъвчете, докато изчезне характерният вкус на храната. Никога не яж и не готви, когато си гневен; превърни храненето в специален ритуал. Не смесвай въглехидратна с белтъчна храна. Старай се да разделиш въглехидратите и белтъчините на две отделни хранения.

3. Почивайте след нахранване. 20 минути са напълно достатъчни, за да може организмът напълно да се отдаде на процента на храносмилането и да поеме всичките ценни вещества в състояние н покой. Помни, че храносмилането е трудоемък процес.

4. Вечеряй не по-късно от 18-19 часа. Когато изчезне късната вечеря, ще изчезнат всякакви проблеми с теглото, а организмът ще се самоочиства сам.

5. Пий вода 10-15 минути преди хранене. След хранене не пий в продължение на два часа – това важи за водата, кафето, чая, компотите и др.

6. Не яж гореща храна, а само топла. Това се отнася и до напитките.

7. Веднъж седмично провеждай разтоварващ ден. Той може да бъде плодов, соков, млечен или зеленчуков. Такива разтоварващи дни мобилизират защитните сили на организма.

8 . Извършвай упражнения с приклякане. Сърцето е мотор с повече от 500 мускула и това упражнение ги стимулира. Застани до опора и я хвани на нивото на пъпа. Краката са събрани. Наклони се назад, при това ръцете и краката са изправени. Приклякай, сгъвайки коленете. Започни внимателно с леки приклякания по 10-15 сантиметра. Това упражнение предпазва от инфаркт, инсулт, проблеми с краката; кръвното налягане се нормализира.

Всички хора имат естествен ресурс за живот от 1400 години

9. Не яж, ако не си гладен.

10. Не прави на хората онова, което не искаш да правят на тебе. Според д-р Неумивакин духовното падение води неизбежно до преждевременна смърт. Когато човек е слаб духом, неговото тяло също отслабва.

Само една дума може да предизвика нелечима болест! Думи, които имат чудовищен мутагенен ефект

11. Ако имаш висока температура по времето на болест, е желателно да погладуваш.

12. Пий на гладно вода с щипка сол. Това ще те избави от застойните явления в жлъчния мехур и ще помогне на организма да работи активно целия ден.

„Основата на изцелението е възстановяването на целостта на човека, на връзката му с естествената природна среда…“

„Човекът е единна цялостна система и лечението му включва всичките съставки на тази система: Духа, Душата и Телесната същност. Духът е истинското АЗ на човека, изходна програма на съдбата му на Земята. Духът управлява човека в желанието му за познание и необходимост да твори; Душата е проводник на силата на Духа, неограничен запас от енергийни сили на човека. Душата има програма за развитие на вътрешните сили на човека. Глобалната цел на Душата е да въплъти енергията си в нещо. Телесната същност носи в себе си програма за развитието на материалното тяло и използването на неговите възможности в живота, в генетичната или родовата памет. Главната задача на телесната същност е човекът да оцелее, да се приспособи и се реализира в социума на основата на чувствата, инстинктите, желанията, възможностите и чертите на характера му…“

„За съжаление в съвременния свят Телесната същност заема доминиращо положение в човека и потиска Духа и Душата…

Човекът е зает само с удовлетворяване на потребностите на тялото и реализира програмата за оцеляване в социалната среда и се ръководи от житейския разум. В резултат се губи целостта: Духът не може да въплъти програмата си в реалността, у човека липсват цел и смисъл на живота, Душата страда, нещо я вика – гласът на съвестта, който постоянно се потиска от човека. Човекът губи връзката с естествената природна среда, живее в свят с изкуствени социални конструкции. Всичкото това води до вътрешен конфликт и се проявява с различни болести…“

Издателство PACПEP

 

Химик: Всички лекарства са за намаляване на населението (ВИДЕО)

 

Д-р Питър Глидън: Лекарите ви убиват (ВИДЕО – БГ субтитри)

 

Последно от БЪЛГАРИЯ

• Движението на непартийните кандидати ще се яви на предстоящите избори • Добруджанци продължават борбата си за чиста вода • Пчеларите се вдигат на бунт срещу властта • Хиляди опасни кабели продължават да застрашават живота ни • Крадци тероризират българските села • Каква е равносметката от протестите? • Гост: Ренета Инджова (ПРЕМЪЛЧАНИ ИСТИНИ, 27.02.2021 – ВИДЕО)

• Движението на непартийните кандидати ще се яви на предстоящите избори • Добруджанци продължават борбата си

The Bulgarian Times