Психотронното оръжие е най-голямата нова опасност, твърди британски агент

Психотронното оръжие е най-голямата нова опасност, твърди британски агент. В момента по света активно се разработват методи за програмиране на съзнанието на човека с цел неговото управление. Според Д-р Бари Трауер супероръжието е изработено на базата на микровълнова технология. Тя позволява „влизането“ в мозъка на човека и се осъществява контрол над ума му.

Д-р Трауер е британски физик, специализирал микровълнова технология. Работил е за британската военна флота и е бил член на прочутата тайна служба МИ6, позната от филмите за Джеймс Бонд.

Участвал е в създаването на това оръжие и от първа ръка говори за ужасите, които могат да причинят правителствата по света върху хората.

В свое интервю ученият споделя, че в момента се намираме в нова студена война и това е причината, поради която много държави развиват микровълновата технология.

Навсякъде се поставят микровълнови предаватели, защото, ако някой пожелае, може да ги използва за плашещи цели.

Факт е, че тази система е пусната в експлоатация. Има разработени университетски програми, при които е тестван начин за предаване на микровълните до ушите на конкретни хора.

Те могат да произведат звук в главата, който никой друг не чува, достъпен само за личността,“настроена“ на съответната вълна, пишат от mkd-news.com.

Истината е, че правителствата влагат огромни средства именно заради усъвършенстване на технологията, която ще им помогне да създадат психотронно оръжие и да контролират мозъка на хората.

«Хората, които държат в ръцете си правителствата, ще използват тази микровълнова технология и ще имат възможността за осъществяване на най – големия геноцид, какъвто тази планета някога е виждала и който може да бъде използван не само върху хората, но и върху животните и растенията. И който ще доведе до унищожаване в глобален мащаб, като ще оцелеят само тези, които ще бъдат подбрани от хората, дърпащи конците на правителствата на Земята», твърди още Бари Трауер.

  • в. Стандарт

ПО ТЕМАТА

Секретните психотронни оръжия. Настъпва ли тяхната ера?

Психотронни оръжия държат българина в покорно робство, или го убиват

Последно от ЛЮБОПИТНО

Не е шега: ваксинации чрез салати, ГМО-комари, наночастици и шипови протеини чрез химтрасета! Неудобните новини и взаимовръзки между привидно несвързаните събития — гответе се за повече терор (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Неудобните новини от последното денонощие и взаимовръзки между привидно несвързаните събития ВИДЕО По-долу в източниците дори

ВИДЕО: Лекари от цял свят излизат с потресаваща информация за съдържанието и въздействието на експерименталната течност в инжекциите! Как да спасим народа си от фарма-геноцида в момента? Сигнал до Главния прокурор на Република България

ВИДЕО   ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ СИГНАЛ от ………………. УВАЖАЕМИ ГЛАВЕН ПРОКУРОР, Настоявам Прокуратурата

Истината за експерименталките лъсна! Сигнал към правителството на САЩ от медицинска сестра, която показва със скрита камера разкриваща масова смърт и застрашаващи живота странични ефекти след фъксиниране (ВИДЕО)

ИСТИНАТА ЗА ЖИГОСВАНЕТО ЛЪСНА! СИГНАЛ КЪМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА САЩ ОТ МЕДИЦИНСКА СЕСТРА, КОЯТО ПОКАЗВА ЗАПИСИ СЪС

error:
The Bulgarian Times