Публикувано в Лансет проучване върху аутопсиите на ваксинирани за СОVID установява, че смъртта на 74% от тях е причинена от ваксината

 

Публикувано в Лансет проучване върху аутопсиите на ваксинирани за СОVID установява, че смъртта на 74% от тях е причинена от ваксината – проучването е премахнато в рамките на 24 часа

 

 74% от смъртните случаи се дължат на ваксината, която е причина за смъртта и повечето от смъртните случаи са настъпили в рамките на 1 седмица след ваксинацията

Всички замесени в България на съд!

Лансет е най-престижното академично медицинско научно списание в света. Това не е някакъв уебсайт.

 

Предпубликацията, която очакваше рецензиране, е написана от водещия кардиолог д-р Питър Маккълоу, епидемиолога от Йейл д-р Харви Риш и колегите им от Wellness Company (https://www.twc.health/) и беше публикувана онлайн в сряда на сайта за препринт (https://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=4496137) на престижното британско медицинско списание.

 

По-малко от 24 часа по-късно обаче проучването е премахнато и се появява бележка, в която се казва: „Този препринт е премахнат от Preprints with the Lancet, тъй като заключенията на проучването не се подкрепят от методологията на проучването.“ Въпреки че проучването не е преминало през нито една част от процеса на рецензиране, в бележката се посочва, че то не отговаря на „критериите за проверка“.

 

Оригиналното резюме на изследването може да бъде намерено в Internet Archive (https://web.archive.org/web/20230706021406/https://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=4496137). То гласи:

 

„Контекст: Бързото разработване и широкото разпространение на ваксините за СОVID-19, съчетано с големия брой съобщения за нежелани събития, доведоха до опасения относно възможните механизми на увреждане, включително системно разпределение на липидните наночастици и иРНК, увреждане на тъканите, свързано със спайк протеина, тромбогенност, дисфункция на имунната система и канцерогенност. Целта на този систематичен преглед е да се проучат възможните причинно-следствени връзки между прилагането на ваксината за СОVID-19 и смъртта, като се използват аутопсии и постмортален анализ.

Методи: Потърсихме всички публикувани доклади за аутопсии и некропсии, свързани с ваксинацията за СОVID-19, до 18 май 2023 г. Първоначално идентифицирахме 678 проучвания и след проверка за спазване на критериите за включване включихме 44 статии, които съдържаха 325 случая на аутопсия и един случай на некропсия. Трима лекари независимо прегледаха всички смъртни случаи и определиха дали ваксинацията за СОVID-19 е била пряка причина или е допринесла значително за смъртта.

Констатации: Най-често замесената органна система в смъртните случаи, свързани с ваксината за СОVID-19, е сърдечносъдовата система (53%), следвана от хематологичната система (17%), дихателната система (8%) и множество органни системи (7%). В 21 случая са засегнати три или повече органни системи. Средното време от ваксинацията до смъртта е 14,3 дни. Повечето смъртни случаи са настъпили в рамките на една седмица след последното поставяне на ваксината. Общо 240 смъртни случая (73,9%) са независимо оценени като пряко дължащи се на ваксинацията за СОVID-19 или като такива, за които ваксинацията е допринесла в значителна степен.
 

Тълкуване: Съответствието, наблюдавано сред случаите в този преглед, с известните нежелани събития от ваксините за СОVID-19, техните механизми и свързаната с тях прекомерна смъртност, в съчетание с потвърждението от аутопсията и решението за смъртта, ръководено от лекар, предполага, че има голяма вероятност за причинно-следствена връзка между ваксините за СОVID-19 и смъртта в повечето случаи. За изясняване на нашите констатации е необходимо по-нататъшно спешно проучване.“

Пълният текст на изследването не е запазен в Internet Archive (https://archive.org), но може да бъде прочетен тук👇

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

 

 

Без допълнителни подробности от Preprints with Lancet, които са премахнали статията, е трудно да се разбере каква е същността на твърдението, че заключенията не се подкрепят от методологията. Някои от авторите на статията са топ специалисти в своята област, така че е трудно да си представим, че методологията на техния преглед е била наистина толкова лоша, че е оправдала отстраняването му при първоначалния преглед, вместо да бъде подложена на пълна критична оценка. По-скоро прилича на груба цензура на публикацията, която не е спазила официалната линия. Имайте предвид, че Центровете за контрол и превенция на заболяванията (CDC) в САЩ все още не са признали нито един смъртен случай, причинен от иРНК ваксините за СОVID. Доказателствата от аутопсиите, които показват обратното, очевидно не са това, което американската обществена здравна институция иска да чуе.

Д-р Клер Крейг, патолог и съпредседател на консултативната група за пандемията HART (https://www.hartgroup.org), казва, че според нея подходът, използван в проучването, е разумен. Тя казва пред Daily Sceptic:

„Системата VAERS [за съобщаване на нежелани събития, свързани с ваксини] е създадена, за да предупреждава за потенциални вреди, без непременно да е най-добрият начин за измерване на степента на тези вреди.
Количественото определяне на въздействието на смъртните случаи може да се извърши чрез разглеждане на общите нива на смъртност в дадена страна. Това обаче е несъвършено, тъй като след период на свръхсмъртност би се очаквал недостиг на смъртни случаи, което прави точността на всяка базова линия съмнителна.
Алтернативният подход за одит на такива смъртни случаи чрез аутопсия е разумен.
Възможно е да има пристрастие [в проучването] към докладване на аутопсиите на смъртни случаи, при които има доказателства за причинно-следствена връзка, и вероятността за причинно-следствена връзка може да бъде преувеличена от това пристрастие. Например 19 от 325-те смъртни случая се дължат на индуцирана от ваксина имунна тромбоцитопения и тромбоза (VITT), но тези доклади може да са свръхпредставени поради готовността на регулаторните органи да признаят такива смъртни случаи.
Независимо от това е важно да се правят опити за количествено определяне на риска от вреди и цензурирането на тези опити, вместо откритата научна критика, не допринася за успокояването на хората.“

Д-р Харви Риш, един от авторите на изследването, заяви пред Daily Sceptic, че го смята за „чиста цензура, насочена от правителството, дори след делото Мисури с/у Съдебна заповед на Байдън“.

„Междувременно моите колеги изучават така наречената „дълга ваксина“, която представлява увреждане, причинено от ваксина. Но, разбира се, това е рядък, рядък, рядък резултат, само че изглежда, че те нямат никакъв проблем с намирането на такива хора, които да се включат в тяхното проучване“, добави той.

Автор: Уил Джоунс, 06/07/2023
Източник: The Daily Sceptic
Превод на български – Страничката „Монтагю Кийн“

ЕК този месец сключи нова сделка с Pfizer за нови “ваксини“ за бъдеща пандемия. Според новия договор Pfizer и още няколко завода за ваксини в Европа ще произвеждат по 325 милиона ваксини годишно за срок до 8 г. Нито има нова пандемия, нито въпросните ваксини са създадени, но ЕК вече сключи договор за тях 👇

В скандално видео със скрита камера Pfizer потвърждава „че работи за създаване на нови мутации на „вируса“, за да може после да си продава „ваксини“те срещу тях (ВИДЕО – БГ СУБ)

«Катастрофална зараза 2025» подготвят ни нова ПЛАНдемия («SEERS 2025» ВИДЕО – БГ СУБ) ОБНОВЕНА

Джон Коулман: 4 милиарда „безполезни ядящи“ ще бъдат унищожени до 2050 г.

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Депопулацията чрез ПРИНУДИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ бе обявена от главния антихрист на планетата още през 2011 година! (+ВИДЕА)

Научно потвърдено: експерименталните инжекционни течности убиват (НАУЧЕН ДОКЛАД + ВИДЕО – БГ СУБ)

⚠💉 💉💉🧬 НА ВНИМАНИЕТО НА РОДИТЕЛИТЕ ⚠ Министерство на здравепогазването най-нагло лъже и започва да инжектира с научно доказано – убийствените експериментални инжекционни течности българчетата под 4 годишна възраст ❗

217 научни институции и лаборатории от целия свят потвърждават, че СОVID-19 наистина НЕ съществува (ДОКУМЕНТИ)

ПЛАНдемията е била дълго и старателно подготвяна: Цензурирано видео на Д-р Дейвид Мартин от Еврорайха (ВИДЕО – БГ СУБ)

Това трябва да е новината на годината! Къде по дяволите са медиите? (ВИДЕО: CDC ПРИЗНА, ЧЕ СА СЪЗДАЛИ БИООРЪЖИЕТО СОVID-19)

ПО ТЕМАТА

Истинската цел на Corona World Order ПЛАНдемията беше да се вземат ДНК проби от всеки,-самото тестиране беше чипиране 👇

Какво ли e мал предвид Ротшилд през далечната 1992 г. с тази снимка и заглавие: ”Променяме генните ви”?😉

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

ВСИЧКИ РНК (иРНК-mRNA) «ваксини» са базирани и разработени (като биологично оръжие) с ДНК нанотехнология от щатското Министерство на отбраната и неговата научна дивизия DARPA/Пентагона.
Моdеrnа: “Инжектираме ви с „операционна система“, помните, НАЛИ !?
Микрочипове, нанотехнологии и имплантирани биосензори: новото нормално! Инжекциите бяха троянският кон за глобалното възприемане на “нанотехнологиите“… Фармафията, големите технологични компании и правителството на САЩ прокарват трансхуманизма под прикритието на „здравеопазване“… “СОVID-19“ беше , началото на Новия Трансхуманистичен Световен Ред!
Нано-мрежа вътре в тялото: Ето как функционира инсталацията на нано-технологията, която се инокулира чрез експерименталните инжекционни течности под измамни претексти и заплахи 👇

Последно от ЛЮБОПИТНО

Българин получи една година ЗАТВОР при строг режим и 10 000 лева глоба заради «нарушаване на СОVID мерките» през ПЛАНдемията: Клаус Шваб ПУБЛИЧНО ПРИЗНА, че планира да приложи ПРИНУДИТЕЛНИ блокировки в китайски стил по ЦЕЛИЯ СВЯТ по време на следващата ПЛАНдемия, която той ОЧАКВА да се случи СКОРО (ВИДЕО)

  Мъж получи една година ЗАТВОР заради «нарушаване на СОVID мерките» през ПЛАНдемията   «Присъда от