Разследване: Трагедията с малайзийския Боинг – планирана операция на няколко страни ръководена от британските спецслужби (ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ)

През лятото на 2014 година авиолайнерът „Боинг 777“ се разби в Донбас, всички 298 души загинаха тогава в трагедията с малайзийския „Боинг“.

„Боингът на малайзийските авиолинии“ беше свален от украинска ракета от комплекса „Бук“, който беше на служба в 156-ти зенитноракетен полк на въоръжените сили, се казва в разследващия филм, публикуван от бившия подполковник на СБУ Василий Прозоров, който премина на страната на Русия.

Василий Прозоров-кой е той?

Василий Прозоров, бивш високопоставен служител на Службата за сигурност на Украйна, който от четири години сътрудничи с руските разузнавателни служби по идеологически причини, заяви, че украинската страна е участвала в катастрофата на малайзийския Боинг 777 „Малайзийски авиолинии“. Бившият висш офицер от СБУ (служба за сигурност на Украйна) продължава серия от публикации на страниците на своя център за разследвания, който той нарече (подобно на WikiLeaks) UkrLeaks. Този път, Прозоров представи документален филм със сензационни разкрития относно трагедията.

Документалният филм – разследване „MN-17: В търсене на истината“ разкрива нови, неизвестни досега подробности за катастрофата на самолета и се фокусира върху несъответствия в официалното разследване.

Филмът е базиран на автентични документи на украинските специални служби, които не са публикувани по-рано, както и на ексклузивни интервюта с очевидци.

Доказателствата, събрани по време на журналистическото разследване, позволяват да се направи извод за предварително планирана провокация, която систематично се е осъществявала от специалните служби на няколко държави.

Изброявайки тези, които са виновни за катастрофата на малайзийския „Боинг“ пряко или косвено, Василий Прозоров посочва бившия президент на Украйна Петро Порошенко, ексшефа на Съвета за национална сигурност и отбрана Александър Турчинов, бившия шеф на Генералния щаб Виктор Муженко, експредседателят на СБУ Валентин Наливайченко.

„Британските разузнавателни служби ръководеха цялата операция“, обобщава експертът списъка на хора, участващи в извършването на катастрофата MH17.

Документален филм – разследване на Василий Прозоров
Линк към филма:

https://youtu.be/gVMbCTWRcSs

Последно от СВЯТ

ВИДЕО на деня

    Как Бил Гейтс спонсорира разработката на коронавируса   Кой е Бил Гейтс (ВИДЕА-БГ СУБ)

The Bulgarian Times

Фейсбук страница

Фейсбук група

The Bulgarian Times