Ритуал с човешко жертвоприношение бе заснет тайно в ЦЕРН пред статуята на бог Шива (ВИДЕО) ОБНОВЕНА: Откриването на тунела в Готард, Церн!

/

Ритуал с човешко жертвоприношение бе заснет тайно в ЦЕРН пред статуята на бог Шива

Шокиращи новини дойдоха от CERN – група неидентифицирани с черни наметала, проведоха  ритуал с  жертвоприношение на човек пред  статуята на хиндуисткия бог Шива, официално  установена на територията на центъра през 2004 г.

 

Европейският център за ядрени изследвания, в който е построен Големия адронен колайдер, е разположен близо до Женева, на границата на Швейцария и Франция. Ускорителят е най-голямото изследователско съоръжение в света.

Как група от 8 човека  не само са успели да влязат  на територията на центъра, но също така и безнаказано да проведат подобен  зловещ ритуал, не  е ясно. Ръководство ЦЕРН обяви, че разследва инцидента и начина, по който всичко това се е случило в добре  охранявания район.

Инцидентът стана известен след като неизвестен свидетел на инцидента публикува видео с ритуала в мрежата.

8 човека с  черни наметала, провеждат  пред статуята на хиндуисткия бог Шива, разрушителя на Вселената – мистичен ритуал, по време на който се вижда убийството на жена в бели дрехи с нож.

Ако се съди по отражението на снимащия  от  прозореца на стаята, в която е снимано, това е  9-ият член на групата, тъй като по отражението му в стъклото ясно се вижда, че той също е облечен с черно наметало.

Ръкводството на Европейския център за ядрени изследвания (CERN) заяви, че  смята инцидента за инсценировка на  човешко жертвоприношение на територията на организацията и провежда разследване за определяне на участниците в инцидента.

Говорител на CERN заяви, че  организацията не е давала  разрешение да се снима  и няма да толерира такъв  вид шеги, които могат да навредят на репутацията на изследователския център.

Според представителя на  CERN, допускането до  територията на центъра е строго ограничено. Денонощно  действа строг пропускателен режим и ще се проведе вътрешно разследване на инцидента, но без участието на полицията в Женева.

ВИДЕО

 

ДОПЪЛНЕНИЕ/ОКУЛТЕН РИТУАЛ
Откриването на тунела в Готард, Церн!

Странна церемония се разигра при откриването на тунела в Готард близо до Церн.
Гости на представлението бяха германският канцлер Ангела Меркел, френският президент Франсоа Оланд и италианският премиер Матео Ренци… Които можеха да се насладят и ръкопляскат от метри на Илюминати ритуал разигран пред милиони зрители.
Демонична церемония по откриването на тунела Готард, Сатанински, Нов световен ред, Ритуал на илюминатите..👇

ВИДЕО

 

СВЪРЗАНА ПУБЛИКАЦИЯ

СОVID-19 – прогнозно програмиране на олимпийските игри (ГАЛЕРИЯ + ВИДЕА)

 

ПО ТЕМАТА

Безумен руски учен от ЦЕРН се опита да отвори „Вратите на ада“

 

За скептици: Големият адронен колайдер наистина ще отвори врата в петото измерение

 

ЦЕРН планира да отвори Врати към Паралелен свят

 

Адронният колайдер е опасен за Земята

 

Резонансът на Шуман или наричан още пулсът на Земята се манипулира от CERN, HAARP, GWEN

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

https://thebulgariantimes.com/%d0%92%d0%b0%d1%82%d0%b8%d0%ba%d0%b0%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d0%be%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%b2%d1%8f-%d0%b3%d0%b8%d0%b3%d0%b0%d0%bd%d1%82%d1%81%d0%ba%d0%b0-%d1%81%d1%82%d0%b0%d1%82%d1%83%d1%8f-%d0%bd%d0%b0/

Последно от ВИДЕО

Останки на нечовешки същества са извадени от катастрофирал извънземен космически кораб! НОВИНАТА НА ХИЛЯДОЛЕТИЕТО: Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани от правителството на САЩ (ВИДЕО)

  Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани