Ритуал с човешко жертвоприношение бе заснет тайно в ЦЕРН пред статуята на бог Шива (ВИДЕО)

/

Шокиращи новини дойдоха от CERN – група неидентифицирани с черни наметала, проведоха  ритуал с  жертвоприношение на човек пред  статуята на хиндуисткия бог Шива, официално  установена на територията на центъра през 2004 г.

Европейският център за ядрени изследвания, в който е построен Големия адронен колайдер, е разположен близо до Женева, на границата на Швейцария и Франция. Ускорителят е най-голямото изследователско съоръжение в света.

Как група от 8 човека  не само са успели да влязат  на територията на центъра, но също така и безнаказано да проведат подобен  зловещ ритуал, не  е ясно. Ръководство ЦЕРН обяви, че разследва инцидента и начина, по който всичко това се е случило в добре  охранявания район.

Инцидентът стана известен след като неизвестен свидетел на инцидента публикува видео с ритуала в мрежата.

8 човека с  черни наметала, провеждат  пред статуята на хиндуисткия бог Шива, разрушителя на Вселената – мистичен ритуал, по време на който се вижда убийството на жена в бели дрехи с нож.

Ако се съди по отражението на снимащия  от  прозореца на стаята, в която е снимано, това е  9-ият член на групата, тъй като по отражението му в стъклото ясно се вижда, че той също е облечен с черно наметало.

Ръкводството на Европейския център за ядрени изследвания (CERN) заяви, че  смята инцидента за инсценировка на  човешко жертвоприношение на територията на организацията и провежда разследване за определяне на участниците в инцидента.

Говорител на CERN заяви, че  организацията не е давала  разрешение да се снима  и няма да толерира такъв  вид шеги, които могат да навредят на репутацията на изследователския център.

Според представителя на  CERN, допускането до  територията на центъра е строго ограничено. Денонощно  действа строг пропускателен режим и ще се проведе вътрешно разследване на инцидента, но без участието на полицията в Женева.

ВИДЕО

 

ЦЕРН планира да отвори Врати към Паралелен свят

Адронният колайдер е опасен за Земята

Резонансът на Шуман или наричан още пулсът на Земята се манипулира от CERN, HAARP, GWEN

Последно от ВИДЕО

Америка я чака голям скандал! Руските въоръжени сили край Мариупол заловиха генерал-лейтенант Роджър Клутие от армията на Съединените щати (ВИДЕО ОТ ЗАДЪРЖАНЕТО) ОБНОВЕНА Канадският генерал-лейтенант Тревър Кадийо беше арестуван при опит да избяга от „Азовстал“ (ОБНОВЕНА) Арестуваха Адмирал Ерик Олсън!

Руските въоръжени сили край Мариупол заловиха командващия на НАТО генерал Клутие Америка я чака голям скандал

ПРЕВЕДЕНО ВИДЕО: Снайперисти от „Евромайданът“ си признават, че са били наети от ЦРУ, за да стрелят по мирните граждани на площада и да се извърши държавен преврат в Украйна през 2014 г. | Истината, за която осем години медиите мълчаха (ФИЛМ – БГ СУБ) | Десен сектор на Евромайдана (ФИЛМ – БГ СУБ)

Снайперисти от „Евромайданът“ си признават, че са били наети от ЦРУ, за да стрелят по мирните

Фейсбук страница

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times