Ритуал с човешко жертвоприношение бе заснет тайно в ЦЕРН пред статуята на бог Шива (ВИДЕО)

/

Шокиращи новини дойдоха от CERN – група неидентифицирани с черни наметала, проведоха  ритуал с  жертвоприношение на човек пред  статуята на хиндуисткия бог Шива, официално  установена на територията на центъра през 2004 г.

Европейският център за ядрени изследвания, в който е построен Големия адронен колайдер, е разположен близо до Женева, на границата на Швейцария и Франция. Ускорителят е най-голямото изследователско съоръжение в света.

Как група от 8 човека  не само са успели да влязат  на територията на центъра, но също така и безнаказано да проведат подобен  зловещ ритуал, не  е ясно. Ръководство ЦЕРН обяви, че разследва инцидента и начина, по който всичко това се е случило в добре  охранявания район.

Инцидентът стана известен след като неизвестен свидетел на инцидента публикува видео с ритуала в мрежата.

8 човека с  черни наметала, провеждат  пред статуята на хиндуисткия бог Шива, разрушителя на Вселената – мистичен ритуал, по време на който се вижда убийството на жена в бели дрехи с нож.

Ако се съди по отражението на снимащия  от  прозореца на стаята, в която е снимано, това е  9-ият член на групата, тъй като по отражението му в стъклото ясно се вижда, че той също е облечен с черно наметало.

Ръкводството на Европейския център за ядрени изследвания (CERN) заяви, че  смята инцидента за инсценировка на  човешко жертвоприношение на територията на организацията и провежда разследване за определяне на участниците в инцидента.

Говорител на CERN заяви, че  организацията не е давала  разрешение да се снима  и няма да толерира такъв  вид шеги, които могат да навредят на репутацията на изследователския център.

Според представителя на  CERN, допускането до  територията на центъра е строго ограничено. Денонощно  действа строг пропускателен режим и ще се проведе вътрешно разследване на инцидента, но без участието на полицията в Женева.

ВИДЕО

Последно от ВИДЕО

Защо беше убит Пьотър Гаряев? Вълнова (квантова) генетика. Генетично оръжие. Генетични ваксини, РНК-убиец с квантово активиране. «СОVID-19» – квантов вирус. Квантова защита (ВИДЕА)

Вълнова (квантова) генетика Известният френски имунолог доктор Жак Бенвенист (1935-2004г.) изследвал електромагнитното излъчване на живата клетка.