Важно за тези, които искат да знаят истината за ковид и инжекциите: Робърт Кенеди-младши се кандидатира за президент

Робърт Ф. Кенеди-младши се кандидатира за президент

Племенникът на 35-ия президент на САЩ Джон Ф. Кенеди, Робърт Кенеди-младши подаде заявление за участие в президентските избори през 2024 г.

Адвокатът и активист срещу ваксинациите Робърт Кенеди-младши е подал документи във Федералната избирателна комисия, за да се кандидатира за президент през 2024 г. от Демократическата партия.

69-годишният Кенеди-младши е син на бившия сенатор от Ню Йорк и главен прокурор на САЩ Робърт Кенеди и племенник на 35-ия президент Джон Ф. Кенеди.

Важно за тези, които искат да знаят истината за ковид и инжекциите👇

Робърт Ф. Кенеди-младши описва подробно как NSA – Национална Агенция за Сигурност на САЩ е отговаряла за мРНК ваксините срещу COVID-19 в Operation Warp speed, историята на програмата на Съединените щати за биооръжия и защо Антъни Фаучи е най-добре платеният държавен служител в историята:
«Странното в пандемията беше тази постоянна намеса на ЦРУ, разузнавателните агенции и военните. Когато операция Warp Speed направи представянето си пред комисията на FDA, наречена VRBPAC, когато предаде организационните диаграми, които бяха класифицирани, това шокира всички, защото не беше HHS, CDC, NIH, FDA или агенция за обществено здраве. Беше NSA, шпионска агенция, която беше на върха и ръководеше операция Warp Speed. Ваксините не са разработени от Moderna и Pfizer. Те са разработени от NIH (Националният институт по здравеопазване), техните патенти са собственост на NIH 50%. Ваксините НЕ са произведени от Pfizer или Moderna. Те бяха произведени от военни изпълнители и на практика на Pfizer и Moderna беше платено да поставят своите печати върху тези ваксини, сякаш идват от фармацевтичната индустрия. Това беше военен проект от самото начало. Едно от нещата, които разкрих в моята книга, са 20 различни симулации на коронавирус и пандемии. Това започна през 2001 г. Първата беше точно преди атаките с антракс и ЦРУ ги спонсорира. Последното беше Събитие 201, което беше през октомври 2019 г. И един от участниците беше Аврил Хейнс, бившият заместник-директор на ЦРУ, която цял живот се занимава с прикриване. Тя направи операцията в залива Гуантанамо и други. Сега тя е директор на Националното разузнаване, което я прави най-високопоставеният офицер в NSA, управлявала пандемията.»

Последно от СВЯТ

Медведев нарече Байдън рептил

  Медведев нарече Байдън, Зеленски и още четирима западни политици рептилоиди Дмитрий Медведев е бивш президент и министър-председател, а