Робърт Ф. Кенеди-младши разобличава Антъни Фаучи, царя на медицинската мафия, отговарящ за реакцията към пандемията (ВИДЕО-ТРАНСКРИПТ)

Робърт Ф. Кенеди-младши решава да посвети книга на Антъни Фаучи, „експерт номер едно“ по COVID в САЩ и най-влиятелният човек в съвременния свят, който активно подпомага геополитическото завладяване на планетата. Директор на Националния институт по алергии и инфекциозни болести (NIAID), както и директор или член на управителния съвет на множество други важни институти, Фаучи е съветвал шестима президенти и е управлявал колосални бюджети от десетки и дори стотици милиарди долари. Лекарят и сенатор Ранд Пол сега обвинява този шеф на медицинската мафия и дългогодишен партньор на Бил Гейтс, че е подкрепял и субсидирал изследванията за придобиване на функции [бел. прев. – медицински изследвания, които генетично променят даден организъм] в САЩ, преди те да бъдат забранени. Между другото, неговият институт продължава да финансира тези спорни изследвания на коронавируси в чужбина, а именно в лабораторията в Ухан, Китай, до април 2020 г. чрез посредническата организация EcoHealth Alliance.

След официално искане чрез FOIA (Закон за свобода на информацията в САЩ), за да се направи кореспонденцията на Фаучи от началото на пандемията, достъпна за обществеността, неотдавнашното публикуване на тези имейли разкри упоритото нежелание на Фаучи да проучи възможностите за лечение, като например хидроксихолороквин, докато вместо това възхваляваше ремдесивира и игнорираше информация от учени, потвърждаваща възможността вирусът да е бил манипулиран в лаборатория.

В това интервю Кенеди обяснява как Фаучи за първи път поема контрола над общественото здравеопазване в САЩ и в други страни, като заедно с колегата си Робърт Гало се опитва да използва откриването на СПИН като начин да превърне общественото здравеопазване в „машина за пари“ за фармацевтичната индустрия. Според Кенеди Фаучи е престъпник. Той е отговорен за смъртта на хиляди хора и мястото му е зад решетките.

Сега се намираме в критичен момент от нашата история. Антъни Фаучи и Бил Гейтс не са единствените играчи, които са подложени на съмнение. Цялата мрежа от търговци на влияние, които се намират в националните комисии в Европа и по света, в здравните агенции и международните организации, ръководени от индустрията и финансите, сега трябва да бъде разбита и изправена пред съд.

Важно интервю, което да гледате, важна книга, която да си закупите (в момента е достъпна на английски език) и най-вече – много важно дело, което трябва да се изгради въз основа на твърди факти и което в крайна сметка трябва да доведе до знаково съдебно дело, за да може да се въздаде справедливост за човечеството. Моля, споделете тази информация! Благодаря ви!

ТРАНСКРИПТ

Сента Депуйт:

Здравейте, аз съм Сента Депуйт, представител на организацията Children’s Health Defense в Европа, а днес имам честта и привилегията да интервюирам нашия председател Робърт Ф. Кенеди-младши за новата му книга „Истинският Антъни Фаучи, Бил Гейтс, Голямата фармация в глобалната война срещу демокрацията и общественото здраве“ (The Real Anthony Fauci, Bill Gates, Big Pharma on the Global War on Democracy and Public Health). Г-н Кенеди, днес гледах в Амазон книгата Ви и видях, че тя е бестселър. И така, какво се случва? Няма я в наличност. Разкажете ни за нея.

Робърт Ф. Кенеди-младши:

Аз наистина написах книгата, започнах да я пиша в началото на миналото лято и наистина се опитвах да позволя на американците да го направят, защото това е много притеснително за мен. И Тони Фаучи, в тази много поляризираща фигура, е въплъщение на поляризацията, на племенния характер на случващото се в САЩ. Когато всички републиканци… толкова много от тях се впускат в племенна борба, следвайки президента Тръмп, а демократите – Антъни Фаучи. За човек като мен е притеснително, че Демократическата партия и либерализмът, в който съм израснал, имат много, много традиционни либерали, които са изоставили традиционните си ценности. Ценностите, с които всички сме израснали, либералните ценности на критичното мислене, конституционните права, свободата на словото, справедливия съдебен процес, справедливостта, толерантността, търпението и всички тези неща, както и интелектуалното любопитство, интелектуалната почтеност. Всички тези неща вече са изоставени. Вече няма критично мислене. Отново сме потопени в един вид племенен подход, според който ако Тони Фаучи каже нещо, то трябва да е вярно. Ако Доналд Тръмп каже нещо, то трябва да е невярно и обратното. И никой не се занимава с критично мислене. В Съединените щати видях как Либералната партия, която винаги е била защитник на конституционните права, се оттегли от всички наши конституционни права. Те се превърнаха в защитници на цензурата. А Първата поправка беше свещена за либералите и демократите. Когато израснах, се борехме нацистите, които маршируваха в Скоки, Илинойс, да имат право да говорят, въпреки че това беше отвратително, отблъскващо, антипатично. Но всеки има право да се изказва и трябва да вярваме, че идеите ще надделеят или ще загубят на пазара на идеи, а политиките и принципите трябва да бъдат излекувани в котела на дебата.
Това, което се случва сега, е, че това се превръща в религиозно начинание, а хората, които повдигат въпроси относно ортодоксалността, са еретици. Те трябва да бъдат унищожени. Те трябва да бъдат заглушени. Техните думи са опасни. И тъй като сега сме се отървали от Първата поправка, от свободата на словото в САЩ, където всеки, който иска да говори за тези неща като мен, е цензуриран. Щом се отървете от свободата на словото, всички останали конституционни права са на косъм. Така че религиозните свободи, които са част от закона за свободата, закона за правата, имахме заповед от правителството да затворим църквите за една година, дори когато магазините за алкохол бяха отворени като основни предприятия. В Конституцията няма нищо за магазините за алкохол. Става дума за свободата на вероизповеданието, религиозните и изключенията от ваксинацията са отменени. Правото на съдебен процес със съдебни заседатели вече не съществува в Съединените щати. Всяка корпорация, която може да каже, че се занимава с контрамерки, независимо колко безразсъдна е, независимо колко небрежна е, независимо дали създава лекарство, ваксина, маски или каквато и да е контрамярка, не можете да ги съдите, независимо колко тежка е вредата ви, независимо колко небрежно е поведението им, правото на собственост е отменено. Имаме държавни служители, медицински служители… А Бил Гейтс ще затвори всички предприятия в Америка основно за една година, ще доведе до фалит 60 000 бизнеса, включително 70% от бизнесите, притежавани от чернокожи, които никога повече няма да отворят врати.

Сента Депуйт:

Сега имаме същото. Сега същата катастрофа се случва и в Европа. Извинявай, че те прекъсвам. Много европейци не знаят кой е Антъни Фаучи.

Робърт Ф. Кенеди-младши:

Антъни Фаучи е най-влиятелният човек в областта на общественото здраве в света днес. И той е бил начело на Националния институт за алергични и инфекциозни болести, който наричаме NIAID, който е част от NIH, т. е. Националния институт по здравеопазване, който от своя страна е част от HHS, т. е. големия отдел с всички здравни, двадесет и пет различни здравни агенции в рамките на един федерален отдел. Антъни Фаучи работи там от 50 години. Той е най-продължилия жив в историята на общественото здраве и здравеопазването, но дотук най-могъщият. Работата му в тази агенция е да изучава идеологията на хроничните и инфекциозните болести. С други думи, Конгресът му възлага да отговори на въпроса защо аутизмът е зачестил от 1:10 000 души до едно на всеки двадесет и две момчета в САЩ; защо алергията към фъстъци се появява внезапно през 1989 г.; хранителни алергии и екзема; защо всички тези автоимунни заболявания изведнъж станаха епидемични – ревматоиден артрит, ювенилен диабет, лупус и др.; защо изведнъж се стигна до епидемия от затлъстяване… Неговата работа е да ни каже, че за да отговорим на тези въпроси, трябва да има експозиция на околната среда. Знаем, че гените не причиняват епидемии. Гените могат да допринесат за уязвимостта. Нужен е токсин от околната среда, а неговата задача е да открие какъв токсин от околната среда причинява тази огромна епидемия. Когато той идва през 1968 г., само 6% от американците страдат от хронични заболявания. Днес са 54%. Защо се случва това? Същото важи и за Европа, не е толкова лошо, колкото е в САЩ, но същото важи и за Европа. Никой от нашите медицински служители не прави проучвания, за да намери отговор на този въпрос.
И разбира се, отговорът на този въпрос е, че химикалите, които причиняват тези увреждания, се произвеждат от много мощни организации – петролни компании, химически компании, големи хранителни компании и най-вече от фармацевтични компании. Регулаторните органи са завладени от тези индустрии и работата им не е да защитават общественото здраве, а да защитават индустрията, която трябва да регулират. Тони Фаучи е издържал 50 години на тази работа, защото е бил добър защитник на фармацевтичната индустрия и е поел регулаторната агенция, която някога е била най-добрата регулаторна агенция, здравен регулатор в света. Той я превърна в дъщерно дружество на фармацевтичната индустрия. В отговор на въпроса ти двама президенти – Тръмп и Байдън – вече го назначиха за ръководител на реакцията срещу коронавируса или на всички тези контрамерки, които имахме в САЩ и които се разпространиха по света. Всички те идват от Тони Фаучи, блокиране, социално дистанциране, маски, потискане на терапевтичните лекарства, на ранното лечение, на ивермектина, хидроксида, хлорохина, цялото популяризиране на безполезни терапевтични лекарства като ремдезивир. Всички тези неща идват директно от Тони Фаучи. Защо? Какъв е източникът на неговата сила? Ето го – Тони Фаучи разполага с бюджет от 6.1 млрд. долара годишно. Освен това той получава още 1.6 млрд. от военните, тъй като в голяма част от дейностите си използва технологии, с други думи, разработва биологични оръжия. Това е, което той правеше с изследванията за придобиване на функции в Ухан и в много, много лаборатории. Да.

Сента Депуйт:

Можеш ли да разясниш малко повече този въпрос? Защото това не е въпрос, с който всеки е запознат. Чухме, че има някакви имейли.

Робърт Ф. Кенеди-младши:

Историята е такава, че САЩ разработват биологични оръжия в началото на 1943 г. по време на Втората световна война, а към 1969 г. вече сме разработили биологични оръжия в нашата страна, като ръководителят на програмата за биологични оръжия, командирът на програмата за биологични оръжия Дейвид Франс, заяви, че вече имаме ядрени еквиваленти. С други думи, разполагахме с биологични оръжия, които можеха да имат същото въздействие като ядреното оръжие, ядрената бомба. През 1969 г. Ричард Никсън закрива програмата. Той отива във Форт Детрик, където се намира основният център за изследване на биологични оръжия в САЩ. Той я закри и ние подписахме договор през 1972 г. Подписахме договора за биологичните оръжия, който беше продължение на Женевския договор. Съгласихме се да не складираме биологични оръжия, да не ги изследваме и разработваме. Затова Съединените щати затварят Форт Детрик. През същата година затворихме всички други лаборатории за биологични оръжия. Военните искаха да се върнат към това. ЦРУ, разбира се, е дълбоко замесено в биооръжията и фармацевтичната индустрия.
Кой е ръководителят на американската оръжейна програма по време на Втората световна война? А през 1950-те години? Това беше Джордж У. Мерк, който по това време беше и ръководител на Merck. Фармацевтичната индустрия бяха същите компании, които разработваха биологични оръжия. И това, разбира се, е резултат от Втората световна война, когато имаше оръжия, хора, фармацевтични компании и Германия, които разработваха биологични оръжия, разработваха газовете, които се използваха за убиване на евреите в Аушвиц и другите лагери на смъртта. Промишлеността, фармацевтичната индустрия, военните и разузнавателните служби – всички искат да имат повод да възобновят производството на биологични оръжия. И така, през 1988 г. пада Берлинската стена. На всички ни се обещава: е, сега ще получим дивидент за мир. Ще вземем всички пари, които отиваха за армията, и вместо това ще ги похарчим за училища, пътища, здравеопазване и образование. И ще имаме Съединените щати, блестящ пример за алабастрови паметници, красиво място и образовани хора, за човечеството. Що се отнася до военния и разузнавателния апарат, когато чуят думите „дивидент за мир“, те казват това ще излезе от нашите джобове. Трябва да измислим начин да продължим. Продължавайте да го правите. Пет или четири и половина години по-късно се случи първият атентат срещу Световния търговски център – това беше през 1993 г. И всички пари, които се насочваха към образованието и гражданското използване, изведнъж бяха спрени. А интересите, които ни накараха да похарчим тези пари за борба с тероризма, през 2000 г. доведоха до атентатите от 9/11. И в този момент огромна сума от милиарди, десетки милиарди долари се влива в идеята за ислямския тероризъм, че трябва да се борим с ислямския тероризъм.
Военните в този момент, разбират, че ислямските терористи са нещо страхотно, защото това е много по-надежден враг от Съветския съюз. Съветският съюз се разпада. Той се беше оттеглил. Тероризмът никога няма да спре, защото той не е нация. Това не е народ. Това е ТАКТИКА. И ще остане завинаги. Така че това е съвършен враг, който никога няма да умре. А Дик Чейни обеща дълга война, която ще продължи поколения наред. И това ще се случи в 50 или повече държави. В същото време много специалисти по планиране на разузнаването казваха, че биологичната сигурност, сигурността и биосигурността всъщност са там, където трябва да бъдем заради тероризма. Ислямският тероризъм на Съединените щати убива по-малко хора в САЩ всяка година, отколкото мълниите. Това не е враг, който може да държи хората в истински ужас дълго време, но това, което е голям враг, са микробите, защото микробите могат да попаднат в дома на всеки и могат да убият семейството ви. И, знаете ли, това е реална опасност. Военните и разузнавателните служби, с които разполагаме, всички тези документи, в които те говорят за това, са много по-надеждни от мен. И те правят симулации и военни игри за пандемии и биологични атаки. Така че имаше кипеж, който представляваше огромен интерес.
И ако си спомняш, една седмица след 9/11, всъщност две седмици на 4 октомври 2001 г., т. е. две седмици и половина след 9/11 имаше нападение с антракс и антракса уби 7 души. Бяха 17 души, включително някои сенатори и конгресмени от САЩ. В този момент за антракса беше обвинен Саддам Хюсеин. И това е една от причините, поради които след това започнахме да оправдаваме инвазията си в Ирак. Но когато ФБР започна разследване, се оказа, че пръстовият отпечатък върху антракса, този конкретен антракс, който беше използван при нападението, идва от армията на САЩ. Така че е ясно, че някой от американските военни е имал нещо общо с изпращането на антракса. И какво се случи? Започнаха да се изразходват милиарди долари за биосигурност. И Тони Фаучи, разбира се, част от биосигурността се използва за разработване на ваксини.
Казваш, е, правим това с отбранителна цел, че просто разработваме същата технология, която се използва за разработване на ваксини и която може да се използва за разработване на биологични оръжия, а това се нарича придобиване на функции. И какво означава това? Това означава, че изпращате зоолози по целия свят, за да открият микроби, смъртоносни микроби и различни животни. И тези микроби не могат да се прехвърлят върху хората. Те ще убият панголини. Те ще убият прилепи. Те ще убият цивети. Те ще убият камили. Но те няма да се прехвърлят върху хората. Можете да вземете микроорганизма в лаборатория и има два различни начина, по които може да зарази човек. Единият е, че можете да използвате технологията CRISPR, да вмъкнете нови части в микроба, които да му дадат възможност да атакува човешкия бял дроб. Или пък можете да го отглеждате върху култури хиляди пъти. Да го вземете от прилеп, да го отгледате върху култура на панголин, първо върху тази култура. След това да вземете тези микроби, отгледани върху култура на панголин и да ги отгледате върху култури на кокер шпаньол и накрая да ги отгледате върху белите дробове на човешки плод. След това сте научили микроба да прескача от прилепа към човека. И това е част от технологията, която според някои хора е полезна за ваксините, въпреки че това никога не е било доказано. Знаем, че се използва за биологични оръжия.
Както и да е, за да улови голяма част от тези пари, които изведнъж започнаха да се насочват към биооръжията около 2001-2002 г. Тони Фаучи започва да прави тези изследвания за придобиване на функции. Той финансира учен на име Ралф С. Барик от университета в Северна Каролина. Започва да изгражда лаборатории за биосигурност, т. нар. лаборатории BSL-4 с най-високо ниво на биосигурност. Той възобновява работата на лабораторията във Форт Детрик и изгражда нова лаборатория там. Той построи една в Галвестън, Тексас, и мисля, че построи общо около шест. Китай разполага с една от тези лаборатории. В Съединените щати има около десет такива. Тони Фаучи започна да финансира тази работа в тези лаборатории. Е, около 2014 г. се случиха няколко инцидента и относно няколко от тези лаборатории и избягаха микроби, и триста учени изпратиха петиция до президента Обама, в която се казва: „Моля, спрете, Тони Фаучи от провеждането на тези експерименти, защото едно от неговите същества да избяга и това ще доведе до глобална пандемия.“ Президентът Обама реагира на това и нареди на Тони Фаучи и на NIH да спрат изследванията за придобиване на функции. Тони Фаучи закрива около 21 от изследванията си, но продължава тайно да прави някои от най-лошите с Ралф Барик, който е луд учен от университета в Северна Каролина. След това той взел по-голямата част от парите, които отивали за изследване на придобиването на функции, общо около 7 млн. долара, и започнал да финансира точно същите много, много опасни експерименти в лабораторията в Ухан, заедно с Джънли Ши, която е изследовател там, известна като „дамата с прилепите“. През 2002 г. тя е участвала в изследванията на ТОРС (тежък остър респираторен синдром) и всъщност е била учен по скаридите. Но тя обичала да се занимава с животни и беше много смела да влезе в пещерите, в които живеят прилепите, които се намират в провинция Юнан и са известни като пещерите Моцзян. Тя започва да събира прилепи там и те събират стотици и стотици прилепи и най-голямата колекция от най-голямата колекция от коронавируси в света в тази лаборатория в Ухан.
Знам, че си белгийка, но може би ще ти е интересно да научиш, че лабораторията в Ухан е построена от френска компания, наречена BioMérieux, а главният изпълнителен директор на тази компания се казва Стефан Бансел. Компанията получи договор за изграждане на система за отрицателен въздушен поток, която в Ухан е важна част от инфраструктурата за поддържане на безопасността, което означава, че въздухът не излиза навън. Въздухът само влиза и рециркулира, но не излиза навън, а това е една от най-критичните части от инфраструктурата на лабораторията и китайците са сключили договор с BioMérieux за изграждането на тази и така и не я направиха. А Стефан Бансел, който беше главен изпълнителен директор на тази компания, днес е главен изпълнителен директор на Moderna, която е компанията, спечелила повече от всяка друга в света от пускането на това, за което сега знаем, че почти сигурно е от лаборатория.
Ще ти кажа още нещо, защото знам, че си любопитна по отношение на това. През 2000 г. Бил Гейтс се свързва с Тони Фаучи и поисква да дойде в имението му в Сиатъл, Вашингтон, което е на стойност 147 млн. долара. Той завежда Тони Фаучи в библиотеката си и двамата сядат на клубни столове с по едно питие. И Бил Гейтс му предлага партньорство. Партньорството ще се състои в това, че двамата ще си сътрудничат в начинанието да ваксинират целия свят и да премахнат всички инфекциозни болести с помощта на своите ваксини. Партньорството беше много важно за Гейтс, защото по това време Гейтс се опитваше да завладее света на глобалната здравна политика. А за да го направи, той се нуждаеше от сериозност. Той се нуждаеше от подкрепата на влиятелен здравен служител в САЩ, който да вдъхне доверие в него в чужбина. Тони Фаучи направи две неща. Първо, той вдъхна доверие в Гейтс и неговата програма. Второ, той разработва ваксината в своя цех в NIH. И тогава Гейтс ще гарантира пазар за тези ваксини в чужбина.
И друго нещо, което Тони Фаучи направи… Той е много, много влиятелен върху президента на САЩ. Той накара президента Буш, първия президент Буш, да отдели 15 млрд. долара за Африка. И така той взе цялата ни чуждестранна помощ от САЩ. И вместо да я даде за намаляване на бедността, той даде тези 15 млрд. за лекарства срещу СПИН и ваксини срещу СПИН в Африка. Това води до създаването на инфраструктура във всички здравни служби в Африка, която зависи от потока от САЩ. След това той накара президента Клинтън да поеме същия ангажимент и отиде при тези президенти, за да им каже, че СПИН е в Африка. Ако не решим проблема там, той ще дойде в САЩ и трябва да бъде решен в Африка. Но в действителност това, което прави, е, че има връзки с всички тези фармацевтични компании, които в крайна сметка получават всички тези пари. И тъй като е бил посредник, който е могъл да управлява цялата помощ на Съединените щати за Африка, той има огромен авторитет в цяла Африка в министерствата на здравеопазването и когато отива там с Гейтс и казва: „Това е моят нов човек“, Гейтс автоматично има авторитет и получава доверие. И това е един от начините, по които Гейтс поема управлението.

Сента Депуйт:

Мога ли да те прекъсна за 30 секунди? Защото имам някои коментари, например за Франция, където има дори повече. Мисля, че би било наистина интересно да се разгледа по-тясното влияние на Франция в лабораторията в Ухан. Мога да ти кажа, че директорът на INSERM отиде там. Официално участваха с Бансел в тази сграда, лабораторията и съоръжението, и имаха програма. Те бяха там, за да прережат лентата. INSERM е най-големият изследователски институт във Франция в областта на здравеопазването. Съпругата на този директор на INSERM е министър на здравеопазването в началото на пандемията. Казва се Агнес Бузин. Така че имаше наистина доста замесени. Сега тя е обвинена в лошо управление, да кажем, че срещу нея се води разследване за това, че не е предоставила правилната информация, след това за мерките и т. н. Затова тя напусна работата си. Сега тя е повишена в СЗО, така че в момента помага на Тедрос, те може да имат имунна отговорност или не можете да ги съдите, след като са в СЗО. Имаме някои учени, които може би познавате, някои от тях наистина са изследвали този вирус.
И това също е един от въпросите. Знам, че сте направили тези видеа, подкрепили сте видеото „Пландемия“ (Plandemic) с Дейвид Мартин с изследването на моделите. (ПЛАНД€МИЯ,ФИЛМ-БГ СУБТИТРИ). Имаме тук няколко учени, един от тях се казва Жан-Бернар Фуртилан, които също се опитват да разгледат моделите и казват, че Институтът „Пастьор“ също има патенти за коронавируси и тяхното превръщане в оръжие, така че могат да проследят няколко патента до SARS-CoV-1 и SARS-CoV-2. И така, този човек проговори преди около шест месеца. Сега е в психиатричен институт. Налице е голяма цензура и заглушаване, а също така имаме, повече или по-малко, абсолютно същия вид мерки, хидроксихлороквина, който беше блокиран, и, разбира се, програмата за ваксините и т. н. Проследи ли и този път на патентите? Води ли той и към други държави? Защото наистина вярвам, че няколко държави участваха, бих казала в Европа, със сигурност са Франция, Обединеното кралство и Германия.

Робърт Ф. Кенеди-младши:

Патентите са интересна област и в момента Националния институт по здравеопазването води съдебен спор срещу Moderna, защото Moderna лъже за патентите. Компанията не разкрива кога е подала заявката си за патенти. Това, че е получила федерални пари и че по това време Фаучи е вложил 2.6 млрд. долара от данъкоплатците в патентите и в Moderna. А Moderna не е разкрила това при подаването на патента си, което е незаконно в САЩ. Възможно е американският данъкоплатец всъщност да притежава патентите. Едно от интересните неща за патентите е, че патентното ведомство отказва на Moderna, многократно отказва на Moderna, патент и казва: „Не, не можете да го имате“. И тогава Moderna се връща на 29 март 2019 г. и казва: „Има спешна нужда незабавно да ни дадете този патент“. Това се съдържа в заявката за патент, до която всеки може да получи достъп, и в нея се казва: „Трябва да ни дадете патента в очакване на случайно или умишлено освобождаване на подобрен коронавирус.“ И какво е това? Четири месеца, пет месеца преди коронавируса през октомври. Най-добрите от най-добрите оценки сочат, че е избягал от лабораторията през октомври 2019 г. И така, това са април, май, юни, юли, август, септември, октомври, 7 месеца преди действителното пускане, те знаят, че е спешно, те казаха „очакваме пускането“.

Сента Депуйт:

Благодаря ти. Исках също така да разбера, защото току-що се върна към вируса на ХИВ и цялата програма. И мисля, че когато погледна към това, е много интересно да видя, че някои учени в началото, сигурна съм, че знаеш, че Джонатан Ман е учена, който наистина беше този, който излезе с призивите за ХИВ и го превърна в световни призиви. И първата идея е наистина световна епидемия. Обаче той го обвърза с правата на човека. Връщаме се към въпроса за правата на човека. И ако разбирам добре, в един момент другата част от СЗО и други същности предпочитат да имат подход, различен от неговия подход към правата на човека. Така че той беше изтласкан от каузата за СПИН. За съжаление той загива при самолетна катастрофа. Самолетът се разби в Швейцария, което е наистина рядко срещано явление да се разбие швейцарски самолет. И след това разбирам, че Фаучи и други учени, имам предвид по-специално Питър Пиот… Не знам дали си попадал на него, той е белгиец, но е номер едно, отговарящ за реакцията на Европейската комисия при пандемия.
И така, той беше назначен и ръководи института, Лондонския институт по тропическа хигиена. Така че те са замесени заедно в историята с ХИВ от десетилетия насам. И така, след това те наистина предприеха различен подход и всичко се прехвърли към програмата на ООН и програмата за помощ на САЩ. И мисля, че тогава банката се намеси и епидемиите се превърнаха в нещо, което наистина беше като възможен инструмент, геополитически инструмент и опит за световно управление чрез здравни политики, за контрол на здравните политики. И мисля, че те наистина започнаха да мислят не само за здравето. Знаеш ли, тук се намесиха Световната банка и Международния валутен фонд и след това фармацевтичните компании. Но мисля, че цялата тази мрежа от учени, занимаващи се с ХИВ, или пък не само от учени, но и от експерти, са по целия свят, които сега отговарят за това. Така че бих казала, че всички те са приятели на Фаучи.

Робърт Ф. Кенеди-младши:

Фаучи е този, който популяризира ХИВ. Люк Монтание е първият, който изолира или свързва ХИВ, идентифицира ХИВ като потенциална причина за СПИН. Той просто никога не е казвал… той каза, че има потенциал. Откритието му е откраднато от американски учен, приятел на Фаучи, на име Робърт Гало. И Гало твърди, че е направил откритието. След това се стига до спор и съдебни дела, които продължават с години, и накрая Гало признава, че е откраднал вируса от Люк Монтание и че е измамил Люк Монтание да му даде вируса. Тони Фаучи… преди това ХИВ или СПИН се считаше за рак. Свързван е със сарком на Капоши и вероятно повечето хора са смятали, че това е свързано с наркотици, които са били приемани; че е свързано с гей начина на живот и по-специално с попърс* [бел. прев. – наркотични продукти за вдишване, съдържащи химикали (най-често алкил нитрит)] и други вреди от заобикалящата среда. Тони Фаучи не е имал юрисдикция по отношение на този вид заболявания. Националният институт по рака е компетентен в областта на раковите заболявания и първоначално се занимаваше с ХИВ, но когато Боб Гало каза: „Не, това е вирус“, Тони всъщност каза: „Добре, това е вирус, което означава, че е за нас, защото сме Националният институт по инфекциозни болести“. Така той се замесва с ХИВ. И след това цялото това финансиране беше свързано с ХИВ, тъй като активността сред гей общността изведнъж превърна Тони Фаучи в посредник на властта. Той разполагаше с най-големия бюджет, определен от Националния здравен институт. И всички тези пари са били налични.
(СПИН не съществува! Вирусът на HIV никога не е бил изолиран, ВИДЕО! Вирусът на СПИН е създаден в лаборатория, ВИДЕО! Произходът на СПИН (ФИЛМ-БГ СУБ))
И това, което той направи, е да вземе Националния институт по алергии и инфекциозни болести (NIAID), който е неговата агенция и който трябва да търси произхода на всички тези инфекциозни, алергични, автоимунни и хронични заболявания, и да го превърне в инкубатор за фармацевтични продукти. Първият разработен продукт е азидомидин (AZT) в сътрудничество с GlaxoSmithKline, който по това време се нарича Wellcome Trust. И те и той го разработват и го превръщат в най-скъпото лекарство в историята. Става въпрос за 10 000 долара за доза годишно и всичко това… Стойността на GlaxoSmithKline за акционерите се увеличи с около 2.10 млрд. долара веднага след като го одобрява и то се превърна в шаблон за това, което той прави. Така той спира да изследва инфекциозните болести и започва да разработва лекарства за фармацевтичната индустрия. И начинът, по който това се случва в САЩ, е този на Тони Фаучи. Лабораторията търси молекули, които са ефективни срещу различни вируси. Слагат коронавирус в петриева паничка, и след това ще поставят капки от различни молекули върху различен вид отровни лекарства за химиотерапия и други съществуващи лекарства, каквото и да е друго, което убива коронавируса. И ако намерят нещо, което работи, ще направят някои тестове върху животни, за да видят дали то убива животните и дали убива коронавируса, но ако не убива животните, ще кажат, че това е потенциално лекарство, и ще направят това за всички. Това не се отнася само за корнавируса, а за стотици и стотици вируси.
След това те го изпращат на университетите, на така наречените главни изследователи, които се наричат главни изследователи в университетите. И ти точно за това говориш – как той контролира всички учени в света, защото има десет хиляди главни изследователи и повечето от тях са много важни учени, които са ръководители на катедри в Харвардския, Колумбийския, Бъркли, Оксфордския… И те са много влиятелни учени, защото те са тези, които получават парите. Тони Фаучи им дава огромни суми пари. Той ще ви даде 200 или 300 млн. долара, за да направите проучване тази година. Това, което се случва, е, че парите формират това лекарство и те знаят, че то не убива животното, а убива коронавируса. Ще го предоставите на да речем, Колумбийския. Ръководителят на отдела в Колумбийския провежда клиничните изпитвания фаза 1, фаза 2 и фаза 3. За фаза 1 това е малка група от хора, може би няколкостотин души. И за is всеки човек, когото ученият привлече за участие в проучването, Тони Фаучи ще му даде 15 000 или 20 000 долара. Половината от тези пари отиват за университета.
Отделят отгоре. Така че сега университетът е зависим от Тони Фаучи. След това те разработват лекарството през фаза 2 и ако то все още изглежда ефективно, го продават на фармацевтична компания като Glaxo, Gilead, Johnson & Johnson, Merck, Pfizer. А Тони Фаучи запазва своята част от патента за агенцията си и любимите му заместници получават процент от патентна. Тези хора могат да печелят по 150 000 долара годишно от всеки патент, който притежават. Така запазва лоялността си в своята агенция. Той може да даде на тези момчета патенти и те да печелят купища пари от това, а агенцията му може да задържи половината от патентите, както направи с ваксината на Moderna. Неговата агенция притежава половината от патентите. Те ще спечелят много, много милиарди долари. Така че той е в пряк конфликт на интереси. Тогава университетът получава част от патента, а университетският изследовател, главният изследовател, получава част от патентите, така че всички те са на една кука. И той има 10 000 такива момчета по целия свят. И кои са тези момчета? Те са тези, които виждаш, че учени като Пол Офит, Питър Хотез, Артър Каплан, всички тези известни учени, които виждаш по Си Ен Ен и които се появяват в новините, Андрю Полард от Оксфордския.
Всички тези хора са главни изследователи на Тони Фаучи. И така, виждаш ги по телевизията и те изглеждат като много надеждни и отговорни хора. Тони Фаучи ги притежава по целия свят. А какво се случва, ако има университетски учен? Бих казал, че това е човек от факултета на Харвард, който е млад учен, той е наивен и казва: „Знаете ли какво, ще направя експеримент. Ще направя проучване. Ще взема документи за ваксинация. Ще прегледам медицинските досиета от HMO (Health Maintenance Organization). И ще разбера дали има връзка между диабета и ваксината за хемофулис инфлуенца тип Б (Hib) с ваксината срещу хепатит Б, аутизма или хранителните алергии.“ И той казва: „Мисля, че това ще бъде чудесно проучване.“ В момента, в който Тони Фаучи разбере за проучването. Един от слугите му се обажда на декана на Харвардския медицински институт и му казва: „Ако позволите на този човек да направи това проучване, ще фалираме университета ви. Ще ви спрем, защото не позволяваме да се направи това проучване“. И по този начин Тони Фаучи всъщност контролира науката по целия свят. Неговият бюджет, годишният му бюджет е 13 пъти по-голям от този на Бил Гейтс. Така че той е много по-могъщ от Бил Гейтс, той раздава 1-2 милиарда годишно, а Тони Фаучи раздава 7.6 милиарда годишно.
След това той се координира с Гейтс и те се координират с Wellcome Trust, който е просто огромен портфейл от фармацевтични акции, управляван от Джейми Фарар. И всичко, което прави, е да обслужва интересите на фармацевтичната парадигма. Така че имате най-големите спонсори в света, които предоставят вероятно 90 % от финансирането на фармацевтични компании, но не правят изследвания за това откъде идват болестите. Те провеждат изследвания за това как да разработваме лекарства. Ще ти кажа още нещо. Между 2009 и 2016 г. FDA одобри над 200 лекарства в нашата страна, които се превърнаха в национални и международни блокбъстъри* [бел. прев. – терминът обикновено се използва за описание на игрален филм или театрална постановка, които са много популярни и финансово успешни] за много от тях, а 100% от тези 200 излязоха от магазина на Тони Фаучи. Така че той е основният инкубатор на цялата фармацевтична индустрия.
Той не е регулатор. Той не се занимава с обществено здраве. Това е учтивата измислица да се каже, че Тони Фаучи се занимава с обществено здраве или Бил Гейтс се занимава с обществено здраве. Те промотират ваксини и лекарства. И това е всичко. И те са тези, които сега управляват правителствата по цялата ни планета. И това е страшно за нас, защото те не се интересуват от демокрацията. Те не се интересуват от общественото здраве. Те се интересуват от печалбите, фармацевтичната индустрия и контрола върху населението.

Сента Депуйт:

Имам още два въпроса.

Робърт Ф. Кенеди-младши:

Остават само две минути.

Сента Депуйт:

Добре. Единият е, чухме, че има някои сенатори, Ранд Пол и други сенатори, които искат да проведат разследване за Тони Фаучи във връзка с изтеклите имейли и факта, че той е спонсорирал…

Робърт Ф. Кенеди-младши:

На 25 май Джо Байдън нареди на разузнавателните служби да проведат разследване на бягството. И това ще бъде много интересно като 90-дневно разследване, което ще излезе на 25 август. Надяваме се, че това ще се случи по същото време. Едно нещо, което бих призовал слушателите ти. Ако искате да разберете как можете да помогнете на нашето движение, купете книгата ми и искам да кажа, че 100% от печалбата от моята книга, която се нарича The Real Anthony Fauci (Истинският Антъни Фаучи), която можете още днес да си поръчате от Amazon, 100% от печалбата отива в Children’s Health Defense. Фондът работи и аз, както и всички други адвокати, които работят за нас по целия свят. Но има две неща. Мисля, че вече сме продали предварително около 5 000 книги. Ако успеем да продадем предварително 10 000 книги, преди да излезе, тя автоматично става номер едно в списъка на Amazon, New York Times и всички останали списъци. И тогава книжарите я преместват в предната част на магазина. Има много каскадни ефекти. Колкото повече хора знаят за Тони Фаучи и защо е стигнал там, където е, толкова по-силно става нашето движение. Ако искате да помогнете на това движение, направете коледните си покупки сега, влезте в Amazon днес, купете няколко копия от книгата за приятелите си, за семейството си. И както казах, цялата печалба отива за Children’s Health Defense, 100%. Вие също така помагате много на движението, защото ще определите топ бестселъра и след това трябва да го направят. Това, което се случва след това, е, че я пускат във всички книжарници на летищата и в книжарниците по целия свят. И все повече и повече хора, това е един вид обратна връзка или все повече и повече хора я виждат и това става и придава доверие и тежест на нашето движение. Затова, ако искате да помогнете…

Сента Депуйт:

Ще бъде ли преведена, Боби?

Робърт Ф. Кенеди-младши:

Да, ние ще правим превод. Ще бъде преведена.

Сента Депуйт:

Добре, това е интересно за нас. По едно и също време или…?

Робърт Ф. Кенеди-младши:

Знаеш, че Children’s Health Defense и The Defender са на 5 езика [бел. прев. – езиците са английски, немски, френски, испански и италиански]. И ти много добре осъзнаваш, че сме глобално движение, че трябва да говорим на хората на много, много езици.

Сента Депуйт:

И така, ще поискам следващия път да говорим за Бил Гейтс, защото и там има какво да се каже.

Робърт Ф. Кенеди-младши:

Следващият път за Бил Гейтс. Едната половина от книгата е за Бил Гейтс, а другата – за Тони Фаучи. Така че ако искате да разберете истината за Бил Гейтс, купете книгата.

Сента Депуйт:

Знаеш ли за връзката с Епстийн? През 1987 г. той вече е бил заедно с Джефри Епщайн в борда на тази благотворителна организация, управлявана от „Аполо мениджмънт“. Както и с ЦРУ и Мосад. Това, което е интересно за нас като европейци, е, че през 2013 г., току-що чух за това от друг журналист, през 2013 г., т. е. след като Епстийн беше осъден, и т. н. и всички знаеха кой е той, те [Гейтс и Епстийн] посетиха заедно Европейския парламент в Страсбург, за да се запознаят със здравните политики в Европа. И тогава, трябва да си зададеш въпроса защо Джефри Епстийн пътува с Бил Гейтс, който по това време не е участвал в СЗО…
(Гейтс, Майкрософт и Епстийн… прикриването продължава (ЖИВОТ СЛЕД СМЪРТТА! ДЖЕФРИ ЕПСТИЙН Е ЖИВ – ВИДЕО))

Робърт Ф. Кенеди-младши:

Изпрати ми доказателства за това.

Сента Депуйт:

Да, разбира се. Това е за следващото интервю. С удоволствие.

Робърт Ф. Кенеди-младши:

Благодаря ти, Сента, много ти благодаря. Благодаря, че ме покани. И благодаря за цялата работа, за невероятната работа, която вършиш. Ще се видим на барикадите.

Сента Депуйт:

Благодаря ти много. Много съм горда, че съм част от Children’s Health Defense. Благодаря ти.

Робърт Ф. Кенеди-младши:

Гордеем се с теб, Сента. Благодаря ти.

Източник: Children’s Health Defense
Превод на български – Страничката “Монтагю Кийн”

 

⚠ Всички приказки за „нов коронавирус“ са всъщност една голяма измама❗
Доказателство, че SАRS СоV2 и СОVID-19 не са нищо друго, освен една огромна и отдавна планирана лъжеизмама❗
Експерт по фарма патенти изобличи „новия вайръс“ и п^aндeмиятa: Д-р Дейвид Мартин

Доказателство, че SАRS СоV2 и СОVID-19 не са нищо друго, освен една огромна и отдавна планирана лъжеизмама! Експерт по фарма патенти изобличи „новия вайръс“ и п^aндeмиятa: Д-р Дейвид Мартин (ВИДЕО)

 

 

 

Истината за Антъни Фаучи: д-р Джуди Миковиц (ВИДЕО БГ-СУБ)

 

ОЩЕ ОТ АВТОРА

Последно от ЛЮБОПИТНО

Българин получи една година ЗАТВОР при строг режим и 10 000 лева глоба заради «нарушаване на СОVID мерките» през ПЛАНдемията: Клаус Шваб ПУБЛИЧНО ПРИЗНА, че планира да приложи ПРИНУДИТЕЛНИ блокировки в китайски стил по ЦЕЛИЯ СВЯТ по време на следващата ПЛАНдемия, която той ОЧАКВА да се случи СКОРО (ВИДЕО)

  Мъж получи една година ЗАТВОР заради «нарушаване на СОVID мерките» през ПЛАНдемията   «Присъда от