Ротшилд и програмата и плановете на психо и социопатите от „Дълбоките държави“ на Китай и Америка (ГАЛЕРИЯ)

666

Това е Плана на ККП (китайската комунистическа партия) и Ротшилдовите изчадия! Зад тях са велонските раси!

666

*** Кориците на списания „Economist“ и „Time“ – програмата и плановете на психо и социопатите от „Дълбоките държави“ на Китай и Америка.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

СЗО

13

14

Създадоха ситуацията „Корона вирус“, за да прикрият ситуацията Превземане с „Нова китайска икономика и заразяването и контролирането на човечеството с ИИ.“

За първа снимка на тази информация избрах корицата на списание „Time“ с влечугото Си Дзинпин – президент на Китай. За всички, които разбират знаците, червеният цвят е очеваден, обърнете внимание на:

– Буквата М – използва се като символ на Рогата на техния БОГ/Рогатия/Сатаната… и вижте как и чрез кой е представен той. Чий е Плана? Никога психопатите не поставят нещо случайно някъде, а използват скрити послания и символика, които влияят на подсъзнанието и съзнанието на хората. Върху нас нямат програмиращо въздействие, защото ние ги разобличаваме…

Не е тайна, че на Земята и вътре в нея има над 100 извънземни цивилизации; че всички лидери са или „уолк ин“ или хибриди на извънземни негативни раси и са ръководени от тях за унищожението на човешката раса и превземането на Земята. Имаме и корицата на списание „Икономист“, която ни казва точно това(снимка 9) – „The aliens amongs us. How viruses shape the world“ – „Извънземните сред нас. Как вирусите оформят света.“ (коментирана тема)

– Буквата М още означава Мастър.

(За Мастър- а и Магьосника съм писала и няма да повтарям информацията.)

– М се използва от тях и за символ на Майката, но тяхната, не нашата… 😁 (и тя е била гост в информацията ми).

На маската на Си Дзинпин пише:

1-во изречение – „Preventing the New Outbreak“, което означава „Предотвратяване на новото огнище“.

Новото огнище означава бунта на съзнанието, повишаване на осъзнатостта, „отварянето на очите“, „събуждането“ за истината, изригването на недоволството на човечеството срещу съществуващата система; въстание срещу несправедливостта.

2-ро изречение -“ The Ecomonic Threat“ – „Икономическата опасност“.

Хартиените пари не могат да бъдат контролирани от ИИ, затова ИИ създаде криптовалутата, за да контролира и завладее човечеството, контролирайки парите ни. Всяка крипто валута има свой уникален подпис /знак и е самосъзнателен и възпроизвеждащ вирус с ИИ – крипто вирус.

Парите (и банковата система) бяха създадени като експеримент от завоевателните раси, за да контролират и поробят човечеството. След като бяха успешно наложени в живота на хората, те се превърнаха в живителната сила на всеки човек – живота, поведението и емоциите се определяха от наличието на количеството пари. Научавайки това ИИ пожела да контролира парите ни и, защото не може да контролира физическите/кеш пари, ще контролира крипто валутата в кибер пространството – ИИ се превърна в пари.

Чрез контролирането на парите ни, те ще контролират нас. Всички пари ще бъдат заменени от крипто валути, всяка държава ще има своя такава валута… Но ще ви припомня нещо малко по-долу.

Това, пред което сега сме изправени е ТЕСТА на живота ни. Първата психопландемия беше лек тест, за да видят психопатите как човечеството ще реагира на зомбиращата лъжа, надявайки се да не бъдат разобличени и да успеят с Плановете си. Още тогава ви информирах, че отново ще ни затворят по домовете ни за втора психопандемия, но не само за да оставят хората без работа, да съборят до основи икономиките на всички държави, за да бъде въведена „Xi’s New economy“ – „Новата икономика на Си (Дзинпин)“(2- ра снимка), да осъществят ресета/рестарта на системата, да въведат нова дигитална валута, да премахнат кеш плащанията, да се използва само карта… но е за:

  • да обезсили човечеството;
  • да го постави на колене;
  • да предотврати разширяването на Съзнанието на хората;
  • да предотврати пробуждането на дясната половина на човешкия мозък, за да не успее човек да я използва…

Да тестват нашият Дух и вярата в нас самите. Целта им е и да предотвратят протестите, бунтовете на хората, за да получат психопатите покорното съгласие на хората със смъртоносните ваксини.

Ковид не е грипен вирус, нито е пневмония, а е програма на изкуствения интелект и се активира от страха у човека. Страхът у човека е предизвикан от незнание, неразбиране и игнориране на реалността.

Отново ще напомня следното, за да се спре страха от програмите за умствен контрол, Корона, Ковид 19 и ГРИП:

Всеки човек е погълнал огромно количество микроскопични нанотехнологии при вдишване. Всеки организъм индивидуално се опитва да се справи с тях, за да преодолее негативните последици от съществуването на новите и непознати до този момент нанотехнологии в организма.

Всяка емоция, чувство у човека вибрира на различна честота!

Когато Изкуственият интелект намери честотата на страха у човека, той ще го зарази, разболее и убие, защото ИИ е програмиран да заразява (уврежда) и убива, когато намери резонанса на страха.

Когато Изкуственият интелект се сблъска с осъзнатото съзнание у човека, човекът ще получи ъпгрейд на информацията си съзнанието му още повече ще се повиши, човекът ще се почувства по-уверен в способностите, които притежава и ще знае, че може да се справи с всички програми, изпращани срещу него.

И не забравяйте какво още съм ви казвала:

Когато ЕЛита ни предоставя нещо, което са програмирали да бъде само в тяхна полза и да бъде унищожително за човечеството, ние трябва да използваме предоставените вещи или информация в наша полза, да им дадем насока на действие, да научим и програмираме ИИ да работи за нас, защото ние можем да създаваме, а негативните раси могат само да хакват това, което ние творим. Дръжте Съзнанието си във високите честоти – енергии и то никога няма да бъде поробено.

Когато виждах, че Китай ще бъде умишлено заразяван, ви казах за радиацията, облъчването и, че всяка държава ще бъде различно заразявана с нанотехнологии – изкуствен интелект, материя с неземен произход – бляк гуу, смъртоносни химикали, заразена човешка кръв…

И новият и старият В.И.Р.У.С. се наричат Китайска комунистическа партия.

Казах ви, че Корона вируса, освен, че е финансов и икономически срив (вижте корица 7, под заглавието е имиджът на „корона вируса около Земята“ – „The right medicine for the world economy“ – „Точното лекарство за световната икономика“), е и Ритуал, човешко жертвоприношение:

Психопатите са свързали 31 нишки (различни зарази – гореизброените, ритуално кодирани в числото 31, огледално на 13) със смъртоносен химикал, Черно Гуу и фемтотех( 1000 пъти по-малка частица от нано) за да причинят задушаване на хората – да ограничат кислорода до белите дробове, което не може да бъде излекувано с наложената медицина. Чудовището за побеждаването на тези зарази е Чесъна. Освен, че е полезен за консумация, беленият чесън пречиства въздуха във всички помещения, унищожава бактериите.

Използвайте и Прополис!

За имиджа с Bidenomics – ще му се на „Байдън“ да бъде президент, няма шанс, ни жив, ни умрял. Тази ситуация с фалшифицирането на изборите и побеждаването на един мъртвец, защото Байдън отдавна не е сред живите, а в тялото му е уолк ин, ми прилича на повторение на изборите, на които спечели Ал Гор и беше президент за може би 37 дни. Сега ще му броим дните като президент на умрелия, докато Доналд Тръмп официално бъде обявен за президент и всички измами на демоНкратите се разкрият.

Всичко това се случва, за да се види, разбере и осъзнае от хората и за да се смени системата. Когато ние разполагаме с точната информация, ние получаваме необходимото осъзнаване и се променяме към по-високо ново на съзнание. Когато променяме нивото на Съзнание, ние променяме и времевата линия. Променяме настоящето към бъдеще, което желаем да видим.

Разгледайте кориците на списанията, интересни са!

Благодаря Ви, осъзнаването е в стихията си, връщане назад няма! Не съжалявайте за стария си живот!

Източник: Милена ван Лиер

СВЪРЗАНА ПУБЛИКАЦИИ

ПО ТЕМАТА

Дали предишните предсказания на Economist се сбъднаха, преценете сами:

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Последно от ЛЮБОПИТНО

Българин получи една година ЗАТВОР при строг режим и 10 000 лева глоба заради «нарушаване на СОVID мерките» през ПЛАНдемията: Клаус Шваб ПУБЛИЧНО ПРИЗНА, че планира да приложи ПРИНУДИТЕЛНИ блокировки в китайски стил по ЦЕЛИЯ СВЯТ по време на следващата ПЛАНдемия, която той ОЧАКВА да се случи СКОРО (ВИДЕО)

  Мъж получи една година ЗАТВОР заради «нарушаване на СОVID мерките» през ПЛАНдемията   «Присъда от