Руски учен е готов да излекува Шумахер (ВИДЕО)

/

Член на Руската академия за естествени науки твърди, че с помощта на снимка от детството и обикновен музикален плейър е изправил на крака десетки безнадеждно болни, от които са се отказали всички лекари.

Пьотър Гаряев сканира снимката с лазерен лъч. Уредът прочита генетичната информация от слой, който според думите на изследователя се намира над снимката.

Данните се предават на компютър и се преобразуват в аудио-визуален файл. Пращенето и шумът, които се чуват, са всъщност панацеята срещу всички болести. Гаряев твърди, че в този звук е шифрован генетичният код на здравия организъм – на човека, който е запечатан на снимката. И ако с него се въздейства върху поразеното тяло, то ще си „спомни“ първоначалното си състояние.

Наскоро при Гаряев дошли фенове на Михаел Шумахер да го молят да помогне на кумира им да излезе от комата, в която пилотът се намира от повече от месец.

„Нека се опитаме да излекуваме Шумахер, необходима ми е негова детска снимка. Стопроцентова гаранция не мога да дам, не съм Господ, при него процесът може да е напреднал, но въпреки това“, казва Пьотър Гаряев.

Предложението за спасението на пилота вече е изпратено от поклонниците на Шумахер до екипа на Ферари. Сега почитателите му чакат отговор.

Това обаче не е всичко. Пьотър Гаряев твърди, че може да спре старенеето и да върне младостта. Как става това и какви други „чудеса“ извършва руският биолог, можете да разберете от видеото. Преводът е отдолу.

Докторът на биологичните науки Пьотър Гаряев твърди, че може да направи лекарство срещу СПИН, птичи грип и всъщност срещу всяко заболяване. Но то ще действа само на конкретен човек.

СПИН не съществува! Вирусът на HIV никога не е бил изолиран, ВИДЕО! Вирусът на СПИН е създаден в лаборатория, ВИДЕО! Произходът на СПИН (ФИЛМ-БГ СУБ)

Лекарството, което предлага Гаряев, са вълни кодирана информация. Въздействието на тези вълни може да регенерира всеки орган и да направи човека безсмъртен.

„Ако не сте успели да замените старите си органи с млади – сърце, черен дроб, съдове и т.н., то вие ще стареете. Ако сте успели да ги замените, значи ще бъдете вечно млади и ще живеете дълго, така както преди хиляди години са живели нашите библейски старци.“

Първи пациент на метода „вълнова генетика“ бил самият Пьотър Гаряев. Той записал информация от собствените си космени луковици, прослушал записа и… забавил стареенето. Резултатът, както се казва, е налице. Гаряев е на 68 години.

„Прекрасно си спомням всички свои физически показатели, които имах, на 25 години. И сега ги повтарям, тоест аз правя по 100 лицеви опори, мога повече – рекордът ми е 200. Всеки ден бягам по един час, преплувам 100 метра за по-малко от 1,12 мин. Тоест аз повтарям тези показатели, което е доказателство, че нашите технологии работят.

Ето как работи методът на „вълновата генетика“:

С помощта на компютър се разчита генетичната информация от обекта. След това звукът и видеоизображението от получената информация се записват на DVD диск. Лекарството е готово. Този запис от време на време трябва да се прослушва.

„Чувате ли какъв интересен звук издават нашите лимфоцити? Уникален звук. Едновременно информацията от тях се подава върху нас. И ако човек е болен от рак на кръвта, вие му подавате здрави клетки. Информацията, разчетена от здрава клетка, подавате на болния човек, който боледува от рак на кръвта, и този спектър говори: „Прави като мен.“ Аз много го опростявам.“

За да се забави стареенето, като обект на запис на информация Пьотър Гаряев предлага да се използва пъпна кръв от новородено.

„Това действа преди всичко на самото дете, когато то започне да старее след 30-ата година – веднъж, а едновременно ще поправи цялата му патология и болести, тоест детето ще бъде напълно здраво. Действа и на таткото и майката, естествено, и на бабите и дядовците от страна на майката и бащата. Тоест близките роднини са сферата на действие на тази матрица.“

Зад гърба на академиците има много експерименти. Резултатите на някои от тях са просто потресаващи. Например през 1991 година той съвместно с група учени от университета на Торонто в Канада регенерирал панкреаса на мишки. Информацията била снета от панкреаса на новородени мишлета. По-късно експерименти започнали да се правят с хора. През 1995 година един от първите пациенти станала 60-годишна жена, страдаща от диабет. Информация била снета от кръвта на 10-годишния ѝ внук. След три месеца тя изведнъж се оплакала, че челюстта ѝ силно се е подула и я боли.

„Подуват се горната и долната ѝ челюст, тя не разбира какво се случва, тя няма зъби, само един-единствен ѝ е останал, и отива да снима на рентген своята челюст, за да разбере каква е причината. И за удивление, за шок за лекарите и за нея самата изведнъж ѝ откриват три зъба.“

Това са рентгенови снимки на жената с трите нови зъба след лечението.

„Причината за регенерацията на зъбите на жената е това, че при нея е имало стволови клетки на зародиши на тези зъби и ние сме ги стимулирали да се развият.“

След този непланиран експеримент забранили на Пьотър Гаряев да работи повече. Но той не е свикнал да спира. Сега Пьотър Петрович с гордост показва снимки на пациентка от Украйна. Тя страда от синдром на Шарко Мари. Ето наложени една върху друга снимки на момичето преди и след началото на лечението. Изкривените крайници значително са се изправили, появили са се мускули.

„Сами не очаквахме. Това е единичен случай. Всичко се прави под контрола на лекарите, за да се избегнат всякакви усложнения.“

Мегавселена

ВИДЕО

 

Звуковата честота, която трансформира ДНК

Тайната на честотата 432 херца. Днес ни зомбират с честота 440 херца. Кога се появи честотата 440 Херца ? Кой иска да установи контрол над масите чрез тази честота

Последно от ВИДЕО

The Bulgarian Times

Фейсбук страница