Сатаната – Скритият кукловод в света

Когато гледаме новините и виждаме разпалените Арабска и Украинска пролет, продължаващите терористични актове в света, си задаваме въпроса – каква сила ражда тези разрушителни актове.

Днес имаме алтернативни източници на информация, но дали и те ни информират обективно?

От някои научаваме, че цветните революции, терористичните актове и въоръжените конфликти нямат стихийна, а ръкотворна природа. Преди време вярвахме на американските политици и игнорирахме факта, че Америка сее глобалния хаос.

Днес никой не се съмнява в това.

Опитваме се да дадем отговор на въпроса защо е нужно да се създава глобален хаос, който е изгоден на Щатите.

И отговорите:

Необходимостта да влизат колониални данъци в икономиката им;

Защита на интересите на едрия капитал – транснационалните компании, големите акционерни фондове;

Стимулиране да се продават стоките и услугите на военнопромишления комплекс и частните военни компании чрез организирането на военни конфликти и спонсориране на терористични групи.

Но тези отговори не обясняват причините за бедите, затова въпросът – какво подбужда всичките тези лица да действат с цел планомерното разрушаване на човечеството?

Отговорите звучат така:

Стремеж към абсолютно господство;
– Безгранична алчност;
– Пълното отсъствие на морални принципи;
– Тотална ненавист към човечеството и човешкия живот.

В последно време има твърдения, че върху политиците в Щатите въздейства нечовешки фактор.

Нито един човек, нито една група хора, нито един конгломерат няма такова силно влияние, за да ръководят всичките ключови процеси в света.

Твърдението, че върховната власт е съсредоточена в ръцете на най-богатите или други сенчести лица, е по-скоро грешно.

Те не са инициатори на световното разрушаване.

Да си спомним случаите, когато политици, които са водили деструктивна дейност на поста си, изведнъж започват да правят правилни заключения, след като напуснат длъжността.

Западните политици, колкото и да са настроени да вършат съзидателни промени в началото, попадат в една ирационална система, която по много жесток начин ги срива и подчинява всичките им действия на една цел – поддържането на собственото си съществуване.

Можем да наречем тази система „глобален егрегор паразит“.

Но думата „егрегор“ в значението „самостоятелна същност“ е лишена от съдържание и не всеки я разбира.

Какво представлява „Бохемската гора“?

Бохемската гора е място, с площ 11 квадратни километра, което се намира на „Бохем авеню“, в град Монте-Рио, Калифорния. Тя е собственост на частния мъжки клуб по изкуствата, известен като Бохемски клуб, който се намира в Сан Франциско. Всяка година, през юли, от 1899 г., там пристигат най-влиятелните хора в света, за да изкарат лятната си отпуска.

В Бохемския клуб членуват много хора на изкуството, особено музиканти, високопоставени делови лидери, правителствени чиновници, включително и американски президенти, и издатели на СМИ. За членство в клуба се чака 15 години. Членовете му могат да поканят гости в Бохемската гора, които внимателно се проверяват. Тези гости пристигат от всичките краища на Америка и други страни.

Всеки човек може да получи достоверна представа за това, как най-влиятелните хора в света изкарват отпуската си. Американският документалист Алекс Джонс и колегите му извършили невъзможното – проникнали в Бохемската гора на церемонията „Кремацията на Гнетящата Грижа“ и я заснел със скрита камера.

Според изследването на Джонс Бохемският клуб съществува около култа на Молох – древногръцката представа за женската страна на Сатаната и йерархията на масонските длъжности.

Този набор от вярвания включва нуждата от човешки жертвоприношения.
(бел. ред. м/у другото миналата година през месец август ритуал с човешко жертвоприношение бе заснет тайно не къде да е, а в CERN! пред статуята на бог Шива… виж
ТУК)

Ако се допусне, че това твърдение е вярно, то обяснява ирационалността в поведението на западния елит и осветява неговата деструктивна политика.

Записът на окултната церемония в Бохемската гора опровергава версията, че „сенчестото правителство“ – президентите, членовете на Федералния резерв, банкерите, шефовете на корпорации, са източник на световното зло. Фактически те се покланят на върховната сила и реализират нейната воля – това е Сатаната, главният световен кукловод.

Поклонението пред Сатаната изисква човешки жертви, а елитите за това са осведомени. Те разбират, че самите те също са потенциални жертви на своето „божество“, и никой от тях не иска да умре.

Затова, за да умилостивят Сатаната, те извършват жертвоприношения с животни и хора на своите закрити събрания, същото вършат на цялата планета.

До последно те разпалват въоръжени конфликти, устройват терористични актове и различни катастрофи. В рамките на тази окултна установка, всичките хора, които не са успели да унищожат, също трябва да живеят в страх и да отдават енергията си на Сатаната, за което трябва да им се създадат условия за колкото може по-лош живот. С тази цел се свалят правителства на държави, а самите държави преминават под контрола на наднационалните елити.

Всичките чудовищни действия на земята елитите извършват не от своите лични подбуди. Техните души изцяло се намират във властта на Сатаната и това подчинено положение кара елитите да изпитват неописуем страх пред него. Те са готови да извършват всякакви злодейства, само Сатаната да не им се гневи. С една дума, елитите не са кукловоди на случващото се в света, а са марионетки на своето „божество“. Затова не бива да се търси самостоятелност или разумност в изявленията на западните елити. Не бива да бъдат смятани за рационално мислещи субекти. Те от векове са обхванати от ирационалния страх да не станат жертва на Сатаната, затова, служейки му в реалния живот, те не изпитват нито срам, нито угризение на съвестта, а дълбоко удовлетворение. Те са твърдо убедени, че зад тях стои най-могъщата сила, и че ако й доставят редовно човешки жертви, те си осигуряват имунитет от всякакви обвинения и нападки, а също запазват властта и богатствата си.

Колониалните налози, спонсорирането на тероризма, поддържането на наркотрафика, шоубизнесът, идеологията на толерантност, сектите, скъпата медицина и др. – всичкото това е реализирано и продължава да се реализира от наднационалните елити с едната крайна цел – да отнемат от хората съзидателната енергия и да хранят с нея Сатаната.

Какво цели Западът, искайки физическото унищожение на терористите в Русия?

Терористите са ръчен инструмент на елитите, с който те не само получават доброволно ресурсите на други страни, но и държат хората в страх и ги убиват като жертви за Сатаната. Ако елитите се лишат от този инструмент, а по всичко личи, че Русия е готова да отиде в това докрай, те изпадат в абсолютна екзистенциална паника, породена от страха от Сатаната. Именно в това се прокрадва причината за демонизацията на Путин – унищожавайки терористите, той олицетворява за елитите началото на края им.

По същество това е и причината за истерията по повод връщането на Крим. Западните елити бяха жизнено заинтересувани от влошаването, а не от подобряването на живота на кримчаните. А Русия затвори този канал за доставката на жизнена енергия за Сатаната. От този момент, през 2014 г., върху Запада се струпаха реални проблеми, които продължават и до днес. Като се отчетат и дълбоките фактори, не е чудно, че могъществото на световния хегемон отива към нулата.

Наред с икономическите проблеми, у западните елити възникнаха неотстраними проблеми с енергийното подхранване на Сатаната за сметка на цялото човечество, поради което потенциалът на тяхното силово въздействие започва да спада – и корабите им започнаха да се чупят, и военната техника започна да излиза от строя и васалите им станаха по-смели…

Западното общество има двойствена природа. Има една част от обществото, която служи на Сатаната и се слива с обществото от обикновени хора. Затова е грешно да се демонизира целият Запад и да се желае унищожаването на Америка, Великобритания и пр. Там има и адекватни хора, които се опитват според възможностите и ресурсите си, да се противопоставят на тази изключително мощна сила.

Русия изпита върху себе си въздействието й през 90-те години, но намери достатъчно сили и търпение, за да възстанови целостта си.

Издателство РАСПЕР

Бел.ред. Припомняме, че преди да освободи поста си на президент, Барак Обама легализира сатанизма на държавно ниво, виж ТУК)

Барак Хюсеин Обама легализира сатанизма на държавно ниво, преди да освободи поста си на президент

Последно от ЛЮБОПИТНО

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times

Фейсбук страница