САЩ одобри продажбата на лабораторно отгледано месо въпреки че причинява „турбо рак“ при хората (ВИДЕО)

Правителството на САЩ одобрява продажбата на лабораторно отгледано месо за обществеността за първи път, издавайки одобрение „без въпроси“, въпреки научните доказателства, че фалшивите месни продукти, финансирани от Бил Гейтс, причиняват „турбо рак“ при хората.

Производителите на „култивирано“ месо UPSIDE Foods и GOOD Meat получиха одобрение от Министерството на земеделието (USDA) в сряда да започнат комерсиална продажба на своите „пилешки“ продукти.

Синтетичното месо беше силно рекламирано от Бил Гейтс и глобалистките елити на Световния икономически форум като решение за така нареченото изменение на климата . Сега обаче е доказано, че тази фалшива храна причинява рак чрез клетъчните линии, използвани за производството ѝ.

ПОВЕЧЕ ВЪВ ВИДЕОТО

ПО ТЕМАТА

Бил Гейтс е най-големият собственик на земя в САЩ

Бил Гейтс и неофеодализма: По-внимателен поглед към фермера Бил

Първата в света мегафабрика за лабораторно отглеждане на месо е вече факт

Ще ядем култивирано месо, отгледано от човешки клетки

Бил Гейтс иска да консумирате синтетични храни 

«“Reset The Table”– част от пъзела “The Great Reset”» Знаете ли, че на 28 юли 2020 г. Фондация Рокфелер публикува документ, наречен „Нулиране на масата“? Всичко е свързано с предстоящия недостиг на храна

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Не е шега: ваксинации чрез салати, ГМО-комари, наночастици и шипови протеини чрез химтрасета! Неудобните новини и взаимовръзки между привидно несвързаните събития — гответе се за повече терор (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Ваксинират ни чрез храна, без да знаем (ВАКСИНИ В ХРАНАТА – ВИДЕА-БГ СУБ)

Производители на месо изпадат в паника заради новината за иРНК «ваксини»те

 

Последно от ЛАЙФСТАЙЛ

Военна полиция (БУКВАЛНО)

Военна полиция (буквално) Планът е световната армия да погълне всички национални полиции в една военно-полицейска структура

Световната армия НАТО

  Световната армия НАТО     Планира се волята на световната правителствена диктатура да бъде наложена