Световната армия НАТО

 

Световната армия НАТО

 

 

Планира се волята на световната правителствена диктатура да бъде наложена от световна армия, като всички национални армии бъдат разформировани, а техният персонал и ресурси бъдат предадени под контрола на глобалната мрежа, в която в крайна сметка ще има една обединена и централно контролирана военна и полицейска организация, отговорна за спазването на всички закони, независимо дали става дума за външни или вътрешни. Всъщност това е замислено като технологична световна военна/полицейска сила, контролирана от изкуствен интелект, но за това ще стане дума по-късно. Съединените щати и НАТО (САЩ) са кончетата за световната армия, която трябва да бъде въведена чрез тоталитарния тип, а мироопазващите операции на ООН и всяка армия на ЕС също са предназначени за включване в структурата на световната армия.

 

САЩ изразходват повече средства за военни цели, отколкото следващите десет страни, взети заедно (САЩ 610 млрд. долара, Китай 216 млрд. долара, Русия 84,5 млрд. долара, Саудитска Арабия 80, 8 млрд. долара, Франция 62,3 млрд. долара, Великобритания 60,5 млрд. долара, Индия 50 млрд. долара). Русия е много по-назад и въпреки това се предполага, че е заплаха за света, докато най-щастливо воюващата страна на света харчи поне един трилион долара годишно за военни цели (включително скритите разходи), като постоянно твърди, че е заплашена от някого или нещо друго. Ужасявайте населението с много измислени „врагове“ и то ще приеме правителството му да харчи трилиони за армията, докато хората гладуват и живеят на улицата.

 

Понастоящем американската армия оперира в 147 от общо 196 държави и е разделила света на различни командвания [снимка 2]. Съществуват NORTHCOM, SOUTHCOM, EUCOM, CENTCOM, AFRICOM и PACOM. Арогантността на това не може да се повярва, но въпросът е, че тази структура в крайна сметка не е предназначена за американската армия. Това са структурни подразделения, които се подготвят за превземането на световната армия. Наред с това имаме контролираната от САЩ НАТО, която е основната групировка в света – армия в очакване. Казах в книгата си „Истината ще ви направи свободни“, написана през 1994 г., че трябва да следим за разширяването на операциите на НАТО извън Северноатлантическия регион, чието създаване е оправдано с цел спиране на „съветската заплаха“ за Запада по време на Студената война. Оттогава машината за убиване на НАТО (Северноатлантическата терористична организация [бел. прев. – на английски North Atlantic Terrorist Organization е бекроним за NATO]) бомбардира невинни в Либия и действа по целия свят, включително в Афганистан, Африка, Средиземноморието и Косово, над което бомбардира невинни в Сърбия в края на 1990-те години, когато Косово е част от Сърбия в това, което е останало от бивша Югославия.

 

През 2017 г. говорих в Сърбия и се срещнах с човек, който се придвижваше с патерици и чиито крака бяха откъснати при нападението на НАТО срещу Белград в конфликта, насърчаван от военнопрестъпниците Бил Клинтън и Тони Блеър. Сръбски адвокатски екип съди НАТО за незаконното използване на между 10 и 15 тона обеднен уран по време на кампанията за бомбардировки, довела до човешка и екологична катастрофа. Сръбският адвокат Сърджан Алексич, който ръководи правния екип, заяви, че използването на забранени оръжия е нарушаване на всички международни конвенции и правила за защита на хората. „Очакваме от членовете на НАТО да осигурят лечение на нашите граждани, които страдат от рак“, заяви Алексич, а НАТО трябва да „предостави необходимата технология и оборудване за премахване на всички следи от обеднен уран от Сърбия“. Това е просто още един ден в болната история на НАТО. Това, което се случи в Косово, Сърбия и останалите балкански страни, е чудесен пример за това как „скритата ръка“ работи и си осигурява новобранци за световната армия на НАТО и Европейския съюз.

 

Алиансът на чистото зло САЩ-Великобритания-НАТО финансира и въоръжава „Армията за освобождение на Косово“ (АОК) – група терористи, подкрепяни от Албания, която е 100% собственост на Съединените щати. Когато Сърбия и Черна гора отвърнаха на нападенията на АОК, Клинтън, Блеър и НАТО оправдаха бомбардировките на Белград и на други места, за да „защитят хората“ (вж. Либия, Сирия и т. н.). По-късно европейски офицери, служили в международните мироопазващи сили в Косово, потвърждават пред медиите, че ЦРУ стои зад Армията за освобождение на Косово и насърчава „въстанието“ в Южна Сърбия, за да атакува тогавашния югославски президент Слободан Милошевич.

 

Разпадането на бивша Югославия и Съветския съюз е свързано с дневния ред на световната армия и на Европейския съюз. Планът беше те да бъдат разделени на съставни държави и след това да бъдат включени в НАТО и ЕС. Именно това се е случило и продължава да се случва. Бързината, с която тези страни напуснаха източния комунизъм, за да бъдат погълнати от западния комунизъм и фашизъм, говори сама за себе си.

 

Докато бях в Белград, в съседна Черна гора имаше масови протести, след като парламентът, без да се допита до народа, гласува да се присъедини към НАТО – организацията, която бомбардира страната преди по-малко от 20 години. Говорим за безчувственост, но архонтската политическа класа отговаря пред други господари, а не пред обществото. Почитащият САЩ министър-председател Душко Маркович официално вкара Черна гора в НАТО през юни 2017 г. на церемония във Вашингтон и с това НАТО добави към арсенала си само 1950 военни, 13 хеликоптера, две фрегати и три патрулни кораба. Става дума за това, че НАТО влезе в Черна гора, а не обратното, и си осигури контрол над почти цялото крайбрежие от двете страни на Адриатическо море.

 

Мендашич Маркович заяви: „Това е историческо събитие за една страна и един народ, които през 19-и и 20-и век дадоха огромни жертви, за да защитят правото си на свободен живот, правото да решават сами бъдещето си, признати от света под собственото си име и със собствените си национални символи.“ Тези думи бяха изречени от човек, който е предал военния контрол над страната си на сила, която неотдавна бомбардираше народа му, и който се готви да се присъедини към ЕС, който ще лиши Черна гора от всяко право да решава собственото си бъдеще. Просто невероятно, но това е мащабът на прогресивната самозаблуда.

 

Съединените щати използват албанците и тяхното албанско марионетно правителство (член на НАТО), за да проникнат на север в другите балкански страни и да ги превземат политически. След като това влияние стане достатъчно силно, те ще настояват за присъединяване на страната към НАТО и ЕС. Германските законодатели предупреждават за разпространението на уахабизма на Саудитска Арабия (сабатейски франкизъм) в Косово под погледа на „миротворците“ на ООН и всичко това има смисъл. Манипулационните мрежи на уебмеханика Джордж Сорос са силно замесени на Балканите, както участваха в свалянето на Слободан Милошевич в Сърбия, така и в момента в политическите сътресения, в които участват етнически албанци и финансирани от Сорос прогресисти в Македония. Финансираните от Сорос активисти са известни в Македония като „соросоиди“, а един коментатор заяви, че „Сорос е дошъл в Македония като троянски кон, а сега е октопод“. Една и съща история може да се разкаже навсякъде, където той действа – а това изглежда е навсякъде – тъй като използва парите, за да влияе и контролира прогресивните хора, по-широката левица и медиите.

 

Изтекли документи от неговата фондация „Отворено общество“ разкриват как ционистът Сорос, американски гражданин, е похарчил големи суми, за да спре популистки кандидати и антиевропейски движения в Европа, като е финансирал около 100 организации в 28 държави със суми между 10 000 и 350 000 долара. Популизмът се демонизира, за да се защити прогресивният дневен ред, защото това е речниковото определение: „Всяко от различните, често антисистемни или антиинтелектуални политически движения или философии, които предлагат нестандартни решения или политики и се обръщат към обикновения човек, а не към традиционните партийни или партизански идеологии.“ Ето защо хора като Сорос и всичко, което той представлява, искат да унищожат популистките движения, независимо дали са леви или десни, и защо папата осъди популизма.

 

Сорос беше разкрит за това, че от 2013 г. тайно е плащал заплатите на трима ключови помощници на тогавашния министър-председател на Молдова Лури Леанц, като е заобиколил молдовските закони, насочвайки парите чрез организация с нестопанска цел в Германия. Албанският министър-председател Еди Рама наема Тони Блеър за съветник, за да се опита да ги вкара в ЕС. Отвратителният Аластър Кембъл, спин-доктор на Блеър, съавтор на „съмнителното досие“, което лъже за оръжията за масово унищожение в Ирак, също съветва социалистическата партия на Рама по пътя ѝ към властта. Очевидно Албания обича Блеър за това, че подкрепя Армията за освобождение на Косово, бомбардирайки Белград и други цели. Хърватия, Словения, Словакия, Румъния и България вече са се присъединили към НАТО и ЕС.

[бел. прев. – „Спин-доктори“ или „спинмейстъри“ са консултанти по връзки с обществеността, социолози и медийни консултанти, които разработват заблуждаващи или подвеждащи послания.]

Това се случи в страните от бившия Съветски съюз, като Полша, Естония, Литва, Латвия, Чехия и Унгария. Други, както на Балканите, така и в бившия Съветски съюз, са в процес на създаване на такива. Засега сръбският народ се противопоставя на членството в НАТО и ЕС, но настоящият президент Александър Вучич иска да се присъедини и към двете, ако трябва да се каже истината, а назначеният от него министър-председател Ана Бърнабич, първата жена и открит гей министър-председател на Сърбия, заяви, че нейните приоритети са членството в Европейския съюз и „модернизацията“, което означава класически прогресивен „центристки“ екстремизъм, който завладява света.

 

Те искат да се съсредоточите върху Тръмп, омразната фигура на прогресистите, за да не забележим, че именно прогресистите (а не либералите) държат властта в държава след държава. Образованият във Великобритания и САЩ Бърнабич заяви, че ЕС представлява „ценностите, които защитаваме“. Уау, сега ЕС и „ценности“ в едно изречение – колекционерска ценност. Александра Вучич толкова презира сърбите, че също нае Блеър за „съветник“, в което се включи и Кембъл, за да му помогне да осигури мястото на Сърбия в ЕС. Сделката е платена, очевидно странно, от фалшивите кралски особи на Обединените арабски емирства (Мрежата) със средствата, които те печелят от кражбата на петролните ресурси на страната от хората. Вучич отново наема Блеър по-малко от две десетилетия след като той е водещ поддръжник на бомбардировките над Белград и сръбското правителство, в което Вучич е министър. Липсата на принципност от страна на Вучич или на уважение към сърбите, които понесоха последствията, е поразителна. Той твърди, че е спечелил 58% от гласовете, за да стане президент, но в продължение на седмица в Белград не срещнах никой, който да е гласувал за него, и само един човек, който познаваше някой, който е гласувал.

Извадка от книгата „Everything You Need to Know but Have Never Told“ (2017) от Дейвид Айк
Превод на български – Страничката „Монтагю Кийн“

 

ОЩЕ ОТ КНИГАТА

Пред самите ви очи

 

Обществото на игрите на глада

Последно от ЛАЙФСТАЙЛ

Военна полиция (БУКВАЛНО)

Военна полиция (буквално) Планът е световната армия да погълне всички национални полиции в една военно-полицейска структура