Свобода е да не ти се налага да правиш това, което не искаш: Най-страшното в цялата история с буболечките в храните (ОБНОВЕНА)

/

Из дневниците на Калина Христова

Тези дни изчетох най-малко хиляда поста, свързани с яденето на насекоми, и установих, че повечето хора просто не могат да си ползват главите по предназначение. Много малко са тези, които осъзнават истинския проблем с тези европейски регламенти, а той е, че нещо ни се НАЛАГА НАСИЛСТВЕНО по политическа линия. БЕЗ нашето съгласие. А това е ни повече, ни по-малко фашистки почин. Точно същият, на който бяхме свидетели с тестването и инжектирането.

Досега кой ви е спирал да ядете буболечки? Някой да е идвал у вас, за да провери дали си готвите мухите на яхния или ги биете с вестник? Не е. И можехте спокойно да си ядете всичко, което пожелаете – мухите, хлебарките, червеите, даже и съдържимото на тоалетната, ако ви се нрави. Никой нищо не ви е забранявал.

А защо не сте го правили? Ами защото не сте искали.

Да, но сега положението става „няма не искам, няма недей“. Ще се опитам да обясня защо, пък който разбере – разбере.

Едни щели да четат етикетите, другите пък нямало да пазаруват от магазини. Да, това е вариант, но не е решение на проблема като цяло, нито спасение. Защото почти никой не си задава въпроса: „А с какво ще хранят децата в детските градини и училищата?“ Защото децата са бъдещето на България. И кел файда, че ние, дъртите, ще се опазим, ако позволим бъдещето ни да попадне в ръцете на Фармафията – болно и изгубено.

Колко хора познавате, които могат да си позволят да гледат децата си вкъщи и да не ги пращат в ясли, градини и училища? А колко родители готвят на децата си и им дават храна за училище? Колко майки могат да замесят хляб или да разточат баница? Тези, които аз познавам, се броят на пръстите на едната ми ръка.

Баби на село вече почти няма. Като се замисля, то и в града няма – ако има, те са там, за да работят, а не за да гледат внуци. И каква е равносметката?

Точно след едно поколение 90% от децата ще са жертва на едно брутално политическо извращение,

което не е ясно до какво ще доведе.

Най-смешни са ми доводите от сорта на „в Азия от край време ядат буболечки и нищо им няма“. Че то и ние, в България, от хилядолетия пием ракия и нищо ни няма! Но знаете ли какво ще се случи, ако приемат регламент в Азия да се слага ракия в храни и напитки? Сума ти народ ще се изпоразболее, ако не и по-лошо, защото тази раса няма ензим, разграждащ алкохола.

Те просто са устроени различно от нас, европейците. И който прави сравнения без да взема това предвид, е или наивник, или престъпник.

Най-страшното в цялата тази история за мен е,

че тя отваря пътя към още по-големи извращения на тези, които са узурпирали властта. Утре те могат да решат, че ще ни хранят с човешко и да дадат на децата ви супа от него, а вдругиден, че трябва да станем слънцеяди и вместо да ги хранят с каквото и да било, просто да ги изкарат на поляната, за да погледат слънцето.

Или просто да ни изрежат червата като ненужни.

Тази гавра с живота ни ние я позволихме и ние трябва да я спрем. И да си върнем свободата. А свобода не е да си правиш каквото искаш; тя е да не ти се налага да правиш това, което не искаш.

  • Източник: Калина Христова

Хитинът в насекомите не е пригоден за храна на млекопитаещи. Не само това, той е вид полизахарид, който е отличен канцероген и храна за раковите клетки, както и може да се окаже причина за множество заболявания. Хитинът, който бива набутван в храната на хората е бавна и подла отрова, която ще доведе до нови, неизвестни и неочаквани заболявания, и в това няма никакво съмнение, или с други думи от 24 януари ЕС официално ще ни разболява от рак чрез насекоми в храните, а бъдете 100% сигурни, че всички по веригата чудесно знаят това…
А, правите ли връзка с избитите през 2016-17 г. стада агнета и овце и заровени живи прасета, за които дори в края на краищата съда се произнесе за всички, че не е имало Н И Щ О, но какво от това !?!
Ако не правите то вие сте шибан и вреден И Д И О Т!

ДОПЪЛНЕНИЕ

Хитинът в насекомите води до смърт за човека: US National Center for Biotechnology Information

 

Жълт брашнен червей, скакалец, щурец и бръмбар ще се добавят в хляба и десертите у нас👇

https://thebulgariantimes.com/%d0%a7%d0%b5%d1%81%d1%82%d0%b8%d1%82%d0%be-%d0%9e%d1%82-%d0%b4%d0%bd%d0%b5%d1%81-24-%d1%8f%d0%bd%d1%83%d0%b0%d1%80%d0%b8-%d0%95%d0%b2%d1%80%d0%be%d0%bf%d0%b5%d0%b9%d1%81%d0%ba%d0%b0%d1%82/

ПО ТЕМАТА

Клаус Шваб от Световния икономически форум със специален видео-поздрав към “Асоциация на производителите на насекоми в България“ (ВИДЕО) БОНУС: 🦗🐛🪳🪰🐜🪲 Готварска книга за Новия световен ред! (КНИГА)

Последно от БЪЛГАРИЯ

Мислехте го за конспирация? Ах, тези конспирации, все се оказват истина!! Честито, планът за намаляване на човечеството продължава с пълна сила!!! Следващата точка от плана на глобалистите е в ход – обвързване на парите на хората с въглеродните емисии: Централна Кооперативна Банка въвежда въглероден калкулатор

    Следващата точка от плана на глобалистите е в ход – обвързване на парите на