Свръхскоростен звездолет, който ще лети със 151 милиона километра в час, създават Стивън Хокинг и НАСА

Представители на американската правителствена агенция НАСА обявиха, че възнамеряват да  пристъпят към съвместна разработка на свръхскоростен звездолет   с известния учен Стивън Хокинг.

Представители на американската правителствена агенция НАСА обявиха, че възнамеряват да  пристъпят към реализацията на съвместна  разработка на звездолет с физика Стивън Хокинг. Тя предполага производството на уникален свръхкоростен звездолет, с който човечеството ще получи  възможност да прави междузвездния пътешествия.

За своите планове по проектиране  бъдещия междузвезден  кораб Хокинг, заедно с екип от Сеулския Научен институт,  ученият съобщи още през април тази година. Звездолетът ще се нарича StarChip. Но детайли за разработката и възможността за прилагане на детайлите на такъв амбициозен проект оставаха досега  под съмнение.

Партньорите на Хокинг търсят инвестиции,  обсъждат се  различни детайли, обаче, някаква  конкретика  публиката така и  не  получи.

В момента, когато със  StarChip се заеха представители на НАСА, ситуацията  най-накрая получи развитие. Очаква се, че  корабът ще бъде в състояние да достига  скорост от  151 милиона километра в час (41 667 км/сек). И така например,  до  най-близката звезда до Слънчевата система Алфа Кентавър, той ще  може да  стигне за 20 години.
(бел. ред. Извънземни от Алфа-Кентавър)

В НАСА смятат, че могат да предложат няколко  добри технологични решения, които те възнамеряват да обсъдят на изложбата Electron Devices в Сан Франциско тази седмица.

Последно от ЕКЗОПОЛИТИКА

Атлантида (ВТОРА ЧАСТ)

ПЪРВА ЧАСТ С ПРЕДИСЛОВИЕ ВИЖТЕ ТУК 👇 Атлантида (ПЪРВА ЧАСТ) Атлантида (ВТОРА ЧАСТ) От Крис Томас

«Какво се случва?» ДОКЛАДЪТ UAP | Пентагонът ще отвори официален офис за изследване на НЛО (доклади). След доклад от юни, в който правителството на САЩ призна, че не може да обясни повечето неидентифицирани въздушни явления, Министерството на отбраната заяви, че ще увеличи усилията си, създавайки официален офис за изучаване на подобни събития. В памет на Проф. Лъчезар Филипов (ОСМА ЧАСТ-ВИДЕО)

  ВИДЕО   СПОДЕЛЕТЕ

Фейсбук страница