Свръхскоростен звездолет, който ще лети със 151 милиона километра в час, създават Стивън Хокинг и НАСА

Представители на американската правителствена агенция НАСА обявиха, че възнамеряват да  пристъпят към съвместна разработка на свръхскоростен звездолет   с известния учен Стивън Хокинг.

Представители на американската правителствена агенция НАСА обявиха, че възнамеряват да  пристъпят към реализацията на съвместна  разработка на звездолет с физика Стивън Хокинг. Тя предполага производството на уникален свръхкоростен звездолет, с който човечеството ще получи  възможност да прави междузвездния пътешествия.

За своите планове по проектиране  бъдещия междузвезден  кораб Хокинг, заедно с екип от Сеулския Научен институт,  ученият съобщи още през април тази година. Звездолетът ще се нарича StarChip. Но детайли за разработката и възможността за прилагане на детайлите на такъв амбициозен проект оставаха досега  под съмнение.

Партньорите на Хокинг търсят инвестиции,  обсъждат се  различни детайли, обаче, някаква  конкретика  публиката така и  не  получи.

В момента, когато със  StarChip се заеха представители на НАСА, ситуацията  най-накрая получи развитие. Очаква се, че  корабът ще бъде в състояние да достига  скорост от  151 милиона километра в час (41 667 км/сек). И така например,  до  най-близката звезда до Слънчевата система Алфа Кентавър, той ще  може да  стигне за 20 години.
(бел. ред. Извънземни от Алфа-Кентавър)

В НАСА смятат, че могат да предложат няколко  добри технологични решения, които те възнамеряват да обсъдят на изложбата Electron Devices в Сан Франциско тази седмица.

Последно от ЕКЗОПОЛИТИКА

«Какво се случва?» Доклад за НЛО | Интервю на „Вашингтон Пост“ с Луис Елизондо. Луис Елизондо е отговарял за секретна програма, между 2007 и 2013 година за наблюдение и изследване на феномена UAP или Неидентифицирани Въздушни Феномени. Абревиатура за НЛО, използвана от Военното разузнаване на САЩ. Програмата е била финансирана с бюджет от 22 милиона долара (СЕДМА ЧАСТ-ВИДЕО)

• «Какво се случва?» Подземни бази (ПЪРВА ЧАСТ-ВИДЕО) • «Какво се случва?» Подземни бази (ВТОРА ЧАСТ-ВИДЕО) • «Какво се

«Какво се случва?» Ватикана за НЛО | Една религия, която променя кожата си като змия, не е религия на духовността, а на властта! Организирана религия. Приобщаването на остарели догми към нови факти и доказателства за присъствието на извънземен интелигентен разум с цел оцеляване е обречено на сигурен провал. Ето защо истината се схваща по-добре от периферията, а не от центъра й! (ПЕТА ЧАСТ-ВИДЕО)

• «Какво се случва?» Подземни бази (ПЪРВА ЧАСТ-ВИДЕО) • «Какво се случва?» Подземни бази (ВТОРА ЧАСТ-ВИДЕО) • «Какво се

«Какво се случва?» Министерство на отбраната на САЩ за НЛО: Извънреден епизод във връзка с бъдещия доклад на Пентагона по темата за НЛО на територията на САЩ (ПЕТА ЧАСТ-ВИДЕО)

• «Какво се случва?» Подземни бази (ПЪРВА ЧАСТ-ВИДЕО) • «Какво се случва?» Подземни бази (ВТОРА ЧАСТ-ВИДЕО) • «Какво се

The Bulgarian Times

Фейсбук страница

Фейсбук група

The Bulgarian Times