«Сериозни нежелани събития: нецензурираната история на СПИН» (КНИГА – 2023 г. − ИНТЕРВЮ С АВТОРА)

 

Причинява ли ХИВ СПИН? Нова книга подчертава работата на вирусолог, чиито изследвания противоречат на официалния разказ

„Сериозни неблагоприятни събития: нецензурирана история на СПИН“ е резултат от продължилото десетилетия разследване на журналистката Силия Фарбър върху Петер Дюсберг, който от 1987 г. насам настоява, че ХИВ не причинява СПИН

В това видео

интервюирам журналистката Силия Фарбър за наскоро преиздадената й книга „Сериозни нежелани събития: нецензурираната история на СПИН“.

Като млад репортер, работещ за списание SPIN, Фарбър започва да поставя под въпрос официалния разказ за СПИН и тази книга е резултат от десетилетното й разследване и писане по тази „гореща“ тема.

Много преди цензурата да стане масова, Фарбър е подложена на натиск.

През 2006 г. тя публикува статия в списание „Харпър“, озаглавена „Извън контрол: СПИН и корупцията в медицинската наука“. В нея тя подчертава работата на вирусолога и ретробиолог Петер Дюсберг, който настоява, че ХИВ не причинява СПИН.

По мое мнение, Дюсберг беше брилянтен, но подобно на толкова много други блестящи учени, той беше широко дискредитиран за това, че не се съгласи с разказа, насърчаван от конвенционалната медицинска институция.

В резултат на репортажите си, Фарбър е яростно атакувана от водещи изследователи и активисти за СПИН, толкова много, че в крайна сметка съди трима от нападателите за клевета.

Върховният съд на окръг Ню Йорк отхвърли иска й през 2011 г. и потвърди присъдата през 2013 г. И все пак тя не се отказа и не отстъпи и продължи да търси истината.

„СТРАСТТА НА ДЮСБЕРГ“

Както обяснява Фарбър, Дюсберг е работил в института „Макс Планк“ в Германия, една от най-уважаваните научни институции в света. След като се премества в САЩ, става професор в Калифорнийския университет в Бъркли.

През 1987 г. той публикува статия в Cancer Research, в която предполага, че ретровирусите не са причина за рак, нито причина за СПИН. Според научния му биограф това е статията, която „запечатва научната му гибел завинаги след това“.

Фарбър отбеляза:

„Дюсберг картографира генетичната структура на ретровирусите. Така че за него, да, те бяха същности, но не, те не са направили нищо. Те не са заразили или убили клетките. Те бяха безобидни. И той имаше фрази като: „ХИВ, това е котенце. Няма да направи нищо. Да кажеш, че ХИВ ще причини СПИН, е все едно да кажеш, че ще завладееш Китай, като убиваш по трима войници на ден.“

„Нямаше клетъчна смърт. И увлекателно, или смущаващо, ХИВ ортодоксията никога не е оспорвала това. Така че, бих казала, че те са имали свръхестествена вяра в ХИВ. Те биха казали: „Ние просто знаем, че ХИВ причинява СПИН“ и всеки, който не знае това, е опасен, хомофобски, убийствен и т. н.

ОБРЪЩАНЕ НА „НАУЧНИЯ КОНСЕНСУС“

Както обяснява Фарбър, докато д-р Робърт Гало не твърди, че е открил ХИВ в лабораторията си през 1984 г. и определя, че причинява СПИН, научният консенсус е, че ретровирусите като клас не са патогенни.

„Така че, има това много странно пълно извъртане, където всичко се променя за една нощ“, каза Фарбър.

Фарбър продължи:

„Това е като революционна промяна и класическите учени на почтеността бяха толкова смутени от това. Те дори не присъстваха на пресконференцията.

Те не мислеха, че има някакъв шанс, както казаха, това да полети, тази пресконференция, на която Робърт Гало обявява, че така нареченият ретровирус е причина за СПИН.

Да се върнем на Петер. Това, което той прави, което е толкова монументално в историята на американската наука, след 1980-те години, е, че той, на първо място, не е съгласен. И той няма представа, че прави нещо опасно, да не говорим за унищожаване на кариерата. Той се държи така, както би трябвало да се държи един учен. Той е невинен в това, което прави, и сякаш сграда просто пада върху него.

Следващото нещо, което знаете, името му става синоним на „грешен, опасен, хомофобски, убийствен“. И тогава тази култура започва там, където се превръща в спорт и кариерно израстване, за да изхвърли Дюсберг, ако имате нещо общо с изследванията за СПИН.

Беше гладиаторско. Те излязоха от пътя си, за да измислят зловещи и отвратителни неща, които да кажат за него. И това се разпространи из цялата международна преса. И така, той се превърна в изкупителна жертва за грешките и престъпленията на апарата за СПИН на [д-р Антъни] Фаучи.

Междувременно, в страната на СПИН, всичко, което предсказваха и с което тероризираха хората, изобщо не се сбъдваше, не вървеше, докато прогнозите и критиките на Дюсберг се развиваха точно. И колкото повече той беше прав, а те грешаха, толкова повече беше съсипван.

Така че, в известен смисъл, това, което съм обхванала, не е само за дребнавостта на науката и кой е прав. Става дума за този момент, в който науката става, под ръководството на Тони Фаучи, „будна“. Тогава не се наричаше „будна“. Тогава това се наричаше политическа коректност.

Така че, с други думи, „СПИН се разпространява така или така и ще засегне всички“, защото това е, което трябва да кажем политически, а не защото това е вярно биологично или епидемиологично. Така че, сега всички сме заседнали в тази съвсем нова ера, в която те бичуват за това, че забелязвате, че 2 + 2 = 4.

Въпросът ме очарова, защото просто не можех да квадратирам. Как така всички тези момчета тук казват това, а след това този топ учен казва това, а след това други се обединиха около него? Кари Мълис, който изобрети PCR теста и беше твърд защитник и приятел на Дюсберг, винаги казваше: „Той е абсолютно прав“.

И така, движението на несъгласните казваше: „Трябва да има доказателства в науката.“ Гало не представи доказателства, че ХИВ е причина за СПИН или кохерентен патоген. Така че, тя просто продължи да расте и да расте, и с малки изключения, имах полето за себе си. Никой не искаше да интервюира тези хора, защото това беше абсолютно радиоактивно за вашата кариера и със сигурност мога да свидетелствам за това.

Всъщност не осъзнавах, че е опасно. Бях наивна. И вече бях навлезнала твърде много, когато започна боя и осъзнах колко опасно всъщност е и че хората, срещу които бяхме изправени, бяха от много по-опасно разнообразие, отколкото осъзнавах.“

НАСЛЕДСТВОТО НА ФАУЧИ: ПОТИСКАНЕ НА НАУКАТА ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ЖИВОТ

Опитът на Фарбър е доказателство положително, че дори четири десетилетия преди Фаучи да ни пласира разрушителните си протоколи за COVID-19, той е имал силата да унищожи хората и да убеди цялата страна да подкрепи фалшив разказ.

Според Фарбър:

„Имах един приятел, който имаше голямо местно шоу по ABC. Това беше ново токшоу, а той покани Дюсберг и мен да участваме. Следващото нещо беше, че цялото шоу е отменено и той никога повече не работи. Това бяха неща на ГДР (Германската демократична република) и това беше повсеместно. Беше 100% последователно, че всеки, който докосне темата [беше предупреден, че ще бъде унищожен]… Това беше тяхната дума: „унищожа“.

Един изследовател на СПИН от най-високо ниво на име Джон П. Мур изпрати открита декларация за война [срещу СПИН] „отричащите“, в която се казва: „Ще ви смажем. Ние смазваме всички вас.“ Такъв беше климатът на това. Сега, след всички тези години, осъзнавам, че те са били част от нещо много по-голямо.

Те бяха част от тази нова революционна, постмодерна наука, че 2+2 не е равно на 4, а е „това, каквото ви кажем, че е.“ Те създадоха тази империя на терора по време на СПИН, със сигурност.

Просто не много хора знаеха за това, защото все още беше в коридорите на определени рискови групи и някои нещастни журналисти или учени, които се хванаха [в капана]. След това с COVID, те хвърлиха много по-голяма мрежа, защото… Беше малко по-трудно да вкараш хората в капана.“

PCR ИЗМАМАТА И ПОТИСКАНЕТО НА ПОЛЕЗНИ ЛЕКАРСТВА

Както и при COVID-19, един от ключовите инструменти, използвани за популяризиране на разказа „ХИВ причинява СПИН“, беше използването на PCR теста, срещу който изобретателят Мълис беше яростно против.

PCR се използва за измерване на „вирусния товар“, който трябваше да ви даде представа колко болни или добре можете да очаквате да бъдете. Това накара ХИВ-позитивните пациенти да се върнат при лекаря, за да се тестват многократно. Но това не беше нищо повече от игра с числа, точно както беше по време на COVID-19.

Има и други прилики със случилото се с COVID-19, включително очернянето и дискредитирането на учените и терапиите, които биха могли ефективно да се справят с болестта.

Точно както хулеха ивермектина и хидроксихлорохина, дори стигайки до там, че да финансират измамни проучвания, за да дискредитират тези лекарства, те направиха същото по време на епидемията от СПИН.

Например, Bactrim е евтино лекарство, което ефективно лекува свързана със СПИН пневмония pneumocystis carinii, която често е фатална. Това лекарство, подобно на ивермектина, беше задържано.

Вместо това Фаучи настоява пациентите със СПИН да бъдат лекувани с AZT, ужасяващо токсично и скъпо лекарство за рак, което никога не е доказано, че работи и което убива стотици хиляди пациенти със СПИН.

Фарбър каза:

„AZT е една от най-мрачните, най-шокиращите глави. AZT е химиотерапевтично съединение, което е отложено в началото на 1960-те години, защото е твърде токсично за човешка употреба. По причини, които не могат да бъдат разбрани, те извадиха това съединение от чекмеджето, поставиха го под формата на капсули и го направиха първото лекарство за лечение на СПИН, състояние на имунно опустошение.

Оценката, която чух, е, че повече от 300 000, предимно гейове, са починали от високи дози AZT в ранните години. Това са 1200 до 1800 милиграма. Изведнъж Фаучи сваля дозата до 500 мг и хората започват да умират по-малко, при което е невероятно, но той изопачи нещата, че спасява животи, само защото намалиха дозата на това, което убиваше хора.

Така че, много от тези тъмни трикове са абсолютно същите като COVID. AZT беше събитие с черен лебед, бих казала, в медицината. Но това, което постигна, от което все още страдаме, беше това разрушаване на бившия консервативен процес на одобрение на лекарства от FDA, който беше превърнат в нещо лошо, зло. „Вие подкрепяте [процеса на одобрение на лекарствата на FDA] само ако мразите хората и искате те да умрат. Искате да отнеме 10 години, за да тествате лекарство ли? Това е жестоко.“

Така че много от това, в което се намираме днес, като тези безумни медицински начини и лечение на хора без никакво зачитане на безопасността или възможността за смърт, много от тези концепции бяха въведени по време на епидемията от СПИН.“

СПИН АКТИВИСТИ ПОДПОМОГНАХА ФАУЧИ

Фарбър също така разгледа как активистите за СПИН са упълномощили Фаучи да заобиколи историческите протоколи за безопасност, за да получи експериментални лекарства за пациентите възможно най-бързо. Активистите за борба със СПИН също действаха като пехотинци или поддръжници на Фаучи, тъй като му помогнаха да смаже опозицията.

В много отношения видяхме това и по време на COVID-19. Хората, чиито мозъци са промити да вярват, че маските могат да блокират вирусите, например, са действали като цивилни изпълнители на очевидно ненаучните препоръки на Фаучи.

Според Фарбър:

„Това е добър въпрос: „Какъв беше Фаучи в началото?“ Как се е превърнал в някой толкова безмилостен, толкова безотчетен? И в момента съм учтива. Като историк на всичко това, аз много вярвам в симбиозата между Фаучи и активистите за СПИН, защото активистите за СПИН бяха революционери и имаха революционно верую, което беше: „С всички необходими средства ние изискваме това, което изискваме.“

И той [Фаучи] беше бюрократ. Обучен йезуит… Мисля, че той е перфектен генерал в много по-голяма война, която се стреми да унищожи много неща извън науката. Това е моето мнение по въпроса. Мисля, че това е голямата международна война, която се стреми към господство над човешките същества. И тези спектрални вирусни заболявания са добър революционен инструмент, за да ни отведат до там.

Направихме грешката да ги видим като истински огнища на нещо… Вече не вярвам на нищо от това. Мисля, че всичко това е неразделна част от големия скок напред.“

Фаучи прекара цял живот, подкопавайки здравната мъдрост

Фарбър продължи:

„Едно нещо, което Фаучи наистина усъвършенства в продължение на толкова много години, е, че нищо [освен лекарства или ваксини] няма значение. Храненето няма значение. Нито едно изследване не стигна до това, и то беше абсолютно презряно, отново, както от Фаучи, така и от активистите за СПИН и така нататък.

Така че, това беше култура на „Ти си машина, имаш тази лош бъг в себе си“. Това е машинният модел на биологията. Лошият бъг изяжда вашите Т-клетки по алгоритъм, който е неизбежен и неудържим, и нищо няма да повлияе на това. Да излезеш на слънце, да плуваш в океана, да се храниш добре, какво мислиш, дали медитираш, нищо от това няма да му повлияе.

Така че, в този смисъл, той се застъпва за пълна инверсия на всичко, което всички знаем, че е вярно за здравето. И това наистина е неговото наследство. Той прекара 40-50 години, карайки американците да мислят за всичко друго, но не и за това как да останат здрави.“

КАК МОЖЕМ ДА ПОДКОПАЕМ ТИРАНИЯТА НА ОБЩЕСТВЕНОТО ЗДРАВЕ

В допълнение към това, Фаучи също играе централна роля в развитието на идеологията на технокрацията и трансхуманизма, която има за цел да приложи единно световно правителство под булото на глобалната биоотбрана. Това, пред което сме изправени сега, е тиранията на общественото здраве, в смисъл, че храната и лекарствата се превръщат в инструменти за контрол и манипулиране на цялото население.

„Със СПИН все още имаше избор“, каза Фарбър.

Фарбър продължи:

„Мозъкът ти беше силно промит. Но ако сте се тествали или сте ХИВ позитивен, все още имахте избор дали да приемете лекарствата или не. Това, което те ще направят по-нататък, разбира се, е това, за което всички се притесняваме.

Мисля, че хората до голяма степен са събудени, много. Но има ли значение колко сте будни, ако те са завзели контрола над целия апарат на функционалния живот? Това е, което трябва да спрем, и искам да говоря за това как. Как се прави това? Мисля, че като цяло това се прави, като поддържате тялото си здраво, поддържате ума си ясен, поддържате душата си ясна и след това можете да тръгнете оттам.

Не можем непременно да контролираме това, което те ще се опитат да направят. Но добрата новина е, според мен, колко са глупави, колко са немарливи, колко грешки са направили и колко много хора ги мразят в момента.“

Автор: д-р Джоузеф Меркола, 10/07/2023
Източник: Children’s Health Defense
Превод на български – Страничката „Монтагю Кийн“

 

Робърт Ф. Кенеди-младши разобличава Антъни Фаучи, царя на медицинската мафия, отговарящ за реакцията към пандемията (ВИДЕО-ТРАНСКРИПТ)

ПО ТЕМАТА

SАRS-СоV-2 СОVID-19 – ъпгрейдната версия HIV (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

Проф. Бродерик: Ебола и СПИН са дело западните фармацевтични компании

 

СПИН не съществува! Вирусът на HIV никога не е бил изолиран, ВИДЕО! Вирусът на СПИН е създаден в лаборатория, ВИДЕО! Произходът на СПИН (ФИЛМ-БГ СУБ)

 

Фреди Меркюри беше убит от смъртоносна ваксина срещу Хепатит В, а не почина от СПИН

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Рак в инжекция: Започват да бодат срещу ХИВ (СПИН) бебетата с РНК-«вaкcинa» в първите 24 часа след раждането

 

217 научни институции и лаборатории от целия свят потвърждават, че СОVID-19 наистина НЕ съществува (ДОКУМЕНТИ)

 

Това трябва да е новината на годината! Къде по дяволите са медиите? (ВИДЕО: CDC ПРИЗНА, ЧЕ СА СЪЗДАЛИ БИООРЪЖИЕТО СОVID-19)

 

Окончателно разобличаване на вирусологията (ВИДЕО-БГ СУБ) Истината за инфекциозните заболявания, вирусите и ваксините – „Вирусът“ СОVID 19 – The Truth! (ВИДЕО-БГ СУБ)

 

Последно от ЛЮБОПИТНО

Българин получи една година ЗАТВОР при строг режим и 10 000 лева глоба заради «нарушаване на СОVID мерките» през ПЛАНдемията: Клаус Шваб ПУБЛИЧНО ПРИЗНА, че планира да приложи ПРИНУДИТЕЛНИ блокировки в китайски стил по ЦЕЛИЯ СВЯТ по време на следващата ПЛАНдемия, която той ОЧАКВА да се случи СКОРО (ВИДЕО)

  Мъж получи една година ЗАТВОР заради «нарушаване на СОVID мерките» през ПЛАНдемията   «Присъда от