ПЕТ сканиране преди и след бустер на Pfizer 

Отляво – 1-ва 💉, черни петна (освен сърцето, пикочния мехур и мозъка) представляват активен лимфом, който е под контрол с повечето лимфни възли с размер под един сантиметър.
Вдясно – 2-ра 💉, след бустера лимфомът излезе извън контрол с лимфаденопатия с голям обем. Турбо рак, хидроксибутилът е известен канцероген, който е посочен като съставка във експерименталните инжекционни течности на Pfizer.

М/у другото: 💉💉💉 първи случай на рак на гърдата при

7 годишно момиченце …

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

В поверителен документ на Pfizer за спайк протеина официално се признава за наличието на графенов оксид в експерименталните инжекционни течности (ДОКУМЕНТ)

 

ОТНОСНО СПАЙК-ПРОТЕИНА👇

Как работи спайк протеина

БЕЛЕЖКА НА РЕДАКТОРА

Имайте предвид, че май месец ако (като) се подпише споразумението със СЗО тогава никой няма да може да се защити от задължително «ваксини»ране, защото ще е облечено в закон! Поради тази причина ви моля споделете тази статия максимално!

ПО ТЕМАТА

Научно потвърдено: експерименталните инжекционни течности убиват (НАУЧЕН ДОКЛАД + ВИДЕО – БГ СУБ)

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

⚠💉 💉💉🧬 НА ВНИМАНИЕТО НА РОДИТЕЛИТЕ ⚠ Министерство на здравепогазването най-нагло лъже и започва да инжектира с научно доказано – убийствените експериментални инжекционни течности българчетата под 4 годишна възраст ❗

 

ВСИЧКО ЗА ИЗМАМАТА НА 21 ВЕК ТУК

«Катастрофална зараза 2025» подготвят ни нова ПЛАНдемия («SEERS 2025» ВИДЕО – БГ СУБ) ОБНОВЕНА

Последно от ЛЮБОПИТНО

Българин получи една година ЗАТВОР при строг режим и 10 000 лева глоба заради «нарушаване на СОVID мерките» през ПЛАНдемията: Клаус Шваб ПУБЛИЧНО ПРИЗНА, че планира да приложи ПРИНУДИТЕЛНИ блокировки в китайски стил по ЦЕЛИЯ СВЯТ по време на следващата ПЛАНдемия, която той ОЧАКВА да се случи СКОРО (ВИДЕО)

  Мъж получи една година ЗАТВОР заради «нарушаване на СОVID мерките» през ПЛАНдемията   «Присъда от