Сорос: САЩ ще води многонационална война срещу Русия и тук не става въпрос за НАТО, член 5 за колективна самоотбрана не важи (ВИДЕО)

/

Дейвид Петреъс и Джо Байдън

Собственикът на Нова телевизия: САЩ ще води многонационална война срещу Русия и тук не става въпрос за НАТО, член 5 за колективна самоотбрана не важи

СОБСТВЕНИКЪТ НА НОВА ТВ

ВИДЕО

Бившият директор на ЦРУ и бивш командир на силите на САЩ и НАТО в Афганистан Дейвид Петреъс за водения от САЩ многонационален контингент, влизащ в конфликт в Украйна: Всичко, което направих, беше да предоставя една възможна опция, която е включена в поредица потенциални решения, които несъмнено са измислени за политици във Вашингтон и други близки съюзнически столици. И не е задължително да е операция на НАТО. Може би това ще бъде водена от САЩ многонационална операция. Тук не става въпрос за страна от НАТО, член 5 за колективна самоотбрана не важи тук. Това може да е отговор на ужасяващото решение на руския лидер да използва ядрено оръжие и както каза съветникът по националната сигурност на САЩ, отговорът може да бъде катастрофален.

СВЪРЗАНА ПУБЛИКАЦИЯ
ОТ  ⚠   2015-ТА    ГОДИНА

Всеки път, когато срещнете анализ или коментар на “STRATFOR“ – частното ЦРУ, се сещайте за това ВИДЕО! Признанията за плановете на сащ да нападнат Русия – Ролята на България!

ПО ТЕМАТА

Сорос през 1993 г.: С живата сила на Източна Европа и оръжията на НАТО ще нападнем Русия (ВИДЕО)

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Сорос и ЦРУ купуват Нова телевизия (ОБНОВЕНА) Вече факт!

Последно от ВИДЕО

Останки на нечовешки същества са извадени от катастрофирал извънземен космически кораб! НОВИНАТА НА ХИЛЯДОЛЕТИЕТО: Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани от правителството на САЩ (ВИДЕО)

  Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани