Клаус Шваб: Великото зануляване ще включва „сливане на физическата, цифровата и биологичната идентичност“

СОVID и трансхуманизма: Бонд злодея Шваб и неговият СИФ натискат Интернет на телата

Интернетът на телата (IoB)

не е получил толкова внимание, колкото е необходимо. Това е израстък на Интернет на нещата (IoT), термин, който е с нас от няколко години и който се отнася до плана за вграждане на сензор във всяко едно нещо на Земята, който му позволява да бъде свързано към интернет (използвайки неща като 5G и Smart Grid) – и по този начин се наблюдава и следи. Интернетът на нещата предполага, че всеки възел в мрежата ще получава и излъчва трансмисии. Интернет на телата прави всичко това опасна стъпка по-нататък, като представя свят, в който тези сензори са биосензори, които са върху или в човешкото тяло, като по този начин никой човек не може да направи нищо повече от възел в мрежа. Ръководителят на СИФ (Световния икономически форум) Клаус Шваб, който стана известен сред репортерите на алтернативни медии с невероятното си подобие на архетипния злодей от Джеймс Бонд, провъзгласи, че неговото Великото рестартиране (просто друго име за Новия световен ред (НСР) и неговата Четвърта индустриална революция (просто друго име за трансхуманизма) ще „доведе до сливане на нашата физическа, дигитална и биологична идентичност“.
(Клаус Шваб: Великото зануляване ще включва „сливане на физическата, цифровата и биологичната идентичност“)

ИНТЕРНЕТ НА ТЕЛАТА

Има няколко основни статии, написани през 2020 г. за Интернет на телата. Тази статия (What Is The Internet Of Bodies? And How Is It Changing Our World?) го определя по следния начин:

„Когато Интернет на нещата (IoT) се свърже с тялото ви, резултатът е Интернет на телата (IoB). Интернет на телата (IoB) е продължение на IoT и в основата си свързва човешкото тяло с мрежа чрез устройства, които се поглъщат, имплантират или свързват по някакъв начин с тялото. След като се свържат, данните могат да се обменят, а тялото и устройството могат да се наблюдават и контролират дистанционно.
Има три поколения Интернет на телата, които включват:
• Външно за тялото: Това са преносими устройства като Apple часовници или Фитбитове (Fitbits), които могат да наблюдават нашето здраве.
• Вътрешно за тялото: Те включват пейсмейкъри, кохлеарни импланти и дигитални хапчета, които влизат в телата ни, за да наблюдават или контролират различни аспекти на нашето здраве.
• Вградено в тялото: Третото поколение на Интернет на телата е вградена технология, при която технологията и човешкото тяло се обединяват и имат връзка в реално време с отдалечена машина.“

Това изписва агендата доста ясно. Агендата за IoB е същата като агендата за микрочипирането на хората, просто по-напреднала поради напредъка на технологията. Идеята е бавно да се въведат външни, чужди и синтетични устройства, в стил жаба в казан за варене, така че хората постепенно да свикнат с тях. Първо е върху тялото, след това е в тялото, след това е докрай вградено дълбоко в тялото, така че се слива с тялото. Предупреждавам за неща като поглъщащи се, дигитални, интелигентни хапчета поне от 2012 г. (Digestible Microchips: The FDA Advances the NWO Microchipping Agenda). Всичко това е само аспект на Интернет на телата, където на хората открито им се казва какво се случва и се произвежда съгласие, но има и друг цял скрит аспект, който засегнах в предишната си статия (относно античовешката същност на агендата на COVID), където вече сме били принудени да вдишваме и поглъщаме наночастици без нашето знание и съгласие (вижте по-долу за COVID и трансхуманизма).

Междувременно ето какво има да каже доста страховитата корпорация RAND за Интернет на телата:

„Технологиите на Интернет на телата попадат под по-широкия чадър на IoT. Но както подсказва името, устройствата на IoB въвеждат още по-интимно взаимодействие между хората и джаджите. IoB устройствата наблюдават човешкото тяло, събират здравни показатели и друга лична информация и предават тези данни по интернет. Много устройства, като фитнес тракери, вече се използват… IoB устройствата в употреба и тези в развитие могат да проследяват, записват и съхраняват местонахождението на потребителите, телесните функции и това, което виждат, чуват и дори мислят“.
The Internet of Bodies Will Change Everything, for Better or Worse

СВЕТОВНИЯТ ИКОНОМИЧЕСКИ ФОРУМ НАТИСКА ИНТЕРНЕТ НА ТЕЛАТА

Като се има предвид централната роля на Шваб и СИФ за прокарването на Голямото нулиране на НСР, също така не е изненадващо, че СИФ прокарва Интернет на телата през 2020 г. Една публикация, написана през юни 2020 г., е озаглавена „Интернет на телата е тук. Ето как може да промени живота ни“ (The Internet of Bodies is here. This is how it could change our lives). Другата е изследователска статия, озаглавена „Формиране на бъдещето на Интернет на телата: Нови предизвикателства на управлението на технологиите“ (Shaping the Future of the Internet of Bodies: New challenges of technology governance), която навлиза в дълбочина за това как би работил IoB, като говори за „социални ползи с възможност за данни“ и анализира как управлението и законите ще имат нужда да се променят, за да направят IoB юридически осъществим. За да бъдем честни, докладът на СИФ анализира рисковете и недостатъците, но е съвсем ясно, че популяризира това като бъдеще на човечеството и просто се опитва да разбере как да го направи юридически и социално приемливо за всички нации по света.

COVID И ТРАНСХУМАНИЗМА

След като измина повече от година от появата на COVID-19 на Запад, сега е напълно ясно, че коронавирусът никога не е бил спешна медицинска помощ. Това беше просто удобното оправдание и катализаторът за Голямото нулиране на НСР. Винаги е било, както заяви самият Шваб, „рядък, но тесен прозорец на възможност за отразяване, преосмисляне и рестартиране на нашия свят“ (The Great Reset). Забележете как думите, използвани тук и на други места – отразяват, прекрояват, преосмислят и нулират – навяват за масонското мото „ordo ab chao“ или „ред от хаоса“, което описва метода на унищожаване, пречупване на хората, за да направи път за новото творение. Контрольорите на НСР искат да ви преправят в техен образ като синтетичен работник-роб в своята дигитална интелигентна мрежа. Ето защо те отчаяно се опитват да достигнат до вашата генетика. Следващото бойно поле е във вашето тяло – вашето ДНК. Независимо дали става въпрос за токсична ГМО храна или токсични генно-редактиращи „ваксини“, жизненоважно е да осъзнаете, че вашите гени са на прицел.

Нахлуването на нанотехнологиите и наноботите е в ход. Ако позволите на вашите гени да бъдат променени чрез вградена нанотехнология, това може да ви повлияе поне по 4 ключови начина: първо, това ще ви изключи от връзката ви с Първосъздателя, Създателя Творец; второ, вашият възприемащ обхват ще бъде намален (като по този начин ще бъдете по-послушни и по-малко наясно със случващото се); трето, това ще намали капацитета ви за достъп и използване на по-висшите ви способности; и четвърто, ще ви позволи да бъдете директно програмирани чрез предавания, направени директно към нанотехнологиите във вас, представлявайки нов ужасен вид контрол на ума, невиждан досега в човешката история.

COVID операцията има много връзки с Интернет на телата или трансхуманизъм. Ето само няколко примера:

– Аналните COVID тестове: би било весело, ако не беше истина, но със сигурност не беше смешно за японските граждани (Japan asks China to stop anal COVID-19 tests on Japanese citizens) и американския дипломатически персонал (U.S. diplomats in China subjected to anal swab testing for Covid-19, State Department says), които наскоро се оплакаха, че Китай им налага тези тестове. Китай току-що обяви, че аналните тестове за COVID ще бъдат задължителни за входящите посетители (Задължителни анални тестове за всички влизащи в Китай – ВИДЕО);

– COVID тестове за назални проби: този инвазивен тест включва навиране на клечка с памучен тампон дълга около 6 инча [около 15 см] нагоре в носа, така че да стигне задната част на гърлото. Тя докосва част от черепа ви там, известна като крибриформна плоча, с директен достъп до мозъка ви. Има ли скрита цел зад тези тестове? Защо просто не се взема проба от слюнка или кръв, която е по-малко инвазивна? Би било лесно за тези, които администрират тези тестове, да имплантират наночастици в тялото и мозъка чрез този метод (Are the COVID Tests a Way to Surreptitiously Infect or Implant People?);

– COVID иРНК неваксини: COVID ваксината определено не е това, което мислите. На пазара има много COVID ваксини, но две големи фармацевтични компании – Пфайзер и Модерна – са създали нов вид ваксина, наречена иРНК (информационна РНК) ваксина. Всъщност това не е напълно вярно; това, което са направили, не отговаря на медицинското и юридическото определение за ваксина. Тя не спира предаването, не ви предпазва от умерени или тежки симптоми на COVID и не предизвиква директно имунен отговор чрез отслабен вирус. Тези иРНК „ваксини“ са генна терапия или инструменти за редактиране на гени! Те буквално препрограмират вашите гени за производство на антитела. С други думи, те са операционни системи и химически устройства – а не ваксини – които променят вашата ДНК и РНК чрез генетична модификация (The mRNA COVID Vaccine is NOT a Vaccine).

Освен това има информация, че някои от тези неваксини могат да съдържат вещества като луцифераза и хидрогел, които са биосензори (Hydrogel Biosensor: Implantable Nanotech to be Used in COVID Vaccines?).

ВСЯКА ваксина за CV-19 ще бъде с нанотехнология на Пентагона

Вече можем със сигурност да твърдим, че не само европейските, американските, австралийските и руските, но също и китайските (!) и южнокорейските ваксини ще са базирани на експерименталната ДНК нанотехнология, разработвана отдавна от щатското Министерство на отбраната и неговата научна дивизия DARPA.
Статията ТУК
.

ГОЛЯМОТО НУЛИРАНЕ И РАЗШИРЕНАТА РЕАЛНОСТ

Вероятно сте чували за РР (разширена реалност), което се определя като „интерактивно преживяване на реална среда, при която обектите, които се намират в реалния свят, се подобряват от дигитално или компютърно генерирана перцептивна информация“ или с други думи, наслагване на дигиталния върху физическия свят. Схемата е да насложим цялата ни физическа реалност с дигитални сензори (точно както заяви Шваб) и частици, за да превърнем всичко и всички във възли на Smart Grid, които могат да бъдат наблюдавани, проследявани, следени и контролирани. ЦРУ проведе операция по събиране на данни няколко години назад през 2016 г., известна като Pokemon Go, която е основна, уводна версия на това, което предстои.

Планът също така включва трансформиране на всички хартиени пари в дигитална валута и предаване на контрола върху тях на централизирано световно правителство, което ще има силата да ги разпределя директно на хората – чрез телесни импланти. Ще има система за социален кредит (както в Китай в момента), при която всички граждани се класират според това колко са послушни и отстъпчиви. Ако някой не се държи като „добър гражданин“, неговият социален кредит, свобода, права и дори достъпът до собствените (вече дигитални) пари могат просто да бъдат изключени. СИФ предложи в скорошна статия (Here’s how life could change in my city by the year 2030), че до 2030 г. вие, като средностатистически гражданин на света, „няма да притежавате нищо и няма да можете да се усамотите… но ще бъдете щастливи“, обаче поради негативните забележки те промениха заглавието и формулировката. Междувременно олигарсите бързо консолидират богатството си след COVID, надявайки се, че хората ще попаднат на техните доста очевидни опити за промиване на мозъка да приемат бедността и да се примирят с нея.

ФИНАЛНИ МИСЛИ: ВНИМАВАЙТЕ С БИОСЕНЗОРИТЕ ЗА ИНТЕРНЕТ НА ТЕЛАТА

Голямото нулиране е само поредната фраза за Новия световен ред. Когато сензорите на IoT станат биосензори на IoB, ще разберете, че агендата бързо се е развила до точката, в която масовото поробване става реалност. Злата агенда на НСР не е задължително да се осъществи. Може да се спре. Това обаче започва с това да застанете в силата си и да защитите вашите присъщи, дадени ви по рождение, неотчуждаеми, суверенни права. Трябва да претендирате за правото си на телесна неприкосновеност, като откажете да дадете съгласие за каквото и да било насилие върху или в тялото ви. Трябва да заявите правото си на медицински суверенитет, като откажете да се съгласите с каквито и да било медицински интервенции или експерименти – правителството няма правомощия да назначава носенето на маски, които са масова медицинска интервенция (Do Mandatory Masks and Vaccines Break the 10 Points of the Nuremburg Code?), а неваксината за COVID е гигантски медицински експеримент в световен мащаб. Трябва изцяло да заявите правото си да дишате кислород по безпрепятствен и неограничен начин. Не се поддавайте да станете морско свинче за Биг Фарма, като приемете убождането, което ще промени гените ви завинаги.

Не забравяйте, както се посочва в тази статия, че „примамката за утопия има много куки“, тъй като хората се примамват да се откажат от „неприкосновеността на личния живот и свобода за общото благо“. Заговорниците от НСР ВИНАГИ прикриват своята агенда за контрол с благородно звучащ език, независимо дали става въпрос за социална справедливост, новото нормално, Голямото нулиране, паспорти за свобода, гривни за свобода, устойчивост, разнообразие, приобщаване или общото благо.

Макиа Фрийман е редактор на алтернативна медия/независимия новинарски сайт The Freedom Articles, автор на книгата „Рака: Лъжите, истината и решенията“ и старши изследовател в ToolsForFreedom. com. Освен това Makia Freeman е в социалната платформа Steemit.

Автор: Макиа Фрийман
Източник: Дейвид Айк
Превод на български – Страничката “Монтагю Кийн”

ПО ТЕМАТА

https://thebulgariantimes.com/%d0%9a%d0%be%d0%bd%d1%82%d1%80%d0%be%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%b8%d1%80%d1%83%d1%81%d1%8a%d1%82-%d1%87%d0%b0%d1%81%d1%82-%d0%be%d1%82-%d0%bf%d1%8a%d0%b7%d0%b5%d0%bb%d0%b0-the-great-reset-%d0%92/

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

https://thebulgariantimes.com/%d0%91%d0%b8%d0%bb-%d0%93%d0%b5%d0%b9%d1%82%d1%81-%d1%81-%d0%ba%d1%80%d0%b8%d0%bf%d1%82%d0%be%d0%b2%d0%b0%d0%bb%d1%83%d1%82%d0%bd%d0%b0-%d1%81%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b5%d0%bc%d0%b0-%d0%b1%d0%b0%d0%b7/

Бил Гейтс патентова изключителните права за използване на човешкото тяло като локална безжична мрежа (ВИДЕО)

Вие няма да имате/притежавате нищо, но ще бъдете щастливи

 

Последно от ЛЮБОПИТНО

Българин получи една година ЗАТВОР при строг режим и 10 000 лева глоба заради «нарушаване на СОVID мерките» през ПЛАНдемията: Клаус Шваб ПУБЛИЧНО ПРИЗНА, че планира да приложи ПРИНУДИТЕЛНИ блокировки в китайски стил по ЦЕЛИЯ СВЯТ по време на следващата ПЛАНдемия, която той ОЧАКВА да се случи СКОРО (ВИДЕО)

  Мъж получи една година ЗАТВОР заради «нарушаване на СОVID мерките» през ПЛАНдемията   «Присъда от