Специален видео-поздрав за Международния наказателен съд в Хага (ВИДЕО – БГ СУБ)

По повод на издадената днес заповед за арест на руския президент Владимир Путин специален видео-поздрав за Международния наказателен съд в Хага.

Забележка: Видеото е откъс от документалния филм „Югославия – режисираната трагедия“ който е наличен целия в сайта с български субтитри.

ДОПЪЛНЕНИЕ

Русия започна наказателно дело срещу прокурора и съдиите от Международния съд в Хага

Русия образува наказателно дело срещу членове на МНС заради заповедта за арест на Путин.
Прокурорът на Международния наказателен съд (МНС) и съдиите, които издадоха заповед за арест на руския президент Владимир Путин, са обект на наказателно дело, съобщи Следственият комитет на Русия.
В публикация в Telegram комисията заяви, че е започнала дела срещу прокурора на МНС Карим Ахмад Хан, както и срещу съдиите Томоко Акане, Росарио Салваторе Айтала и Серхио Херардо Угалде Годинес.
Хан изпрати петиция на 22 февруари до Предварителния състав на МНС за получаване на заповеди за арест на Путин и руския комисар по правата на децата Мария Лвова-Белова, която той обвини, че е отговорна за „незаконното депортиране на деца от Украйна“. Петицията му беше одобрена от гореспоменатите съдии.
Следственият комитет на Русия определи съдебните преследвания на МНС като „очевидно незаконни, тъй като няма основания за наказателна отговорност“. Той също така посочи Конвенцията на ООН за защита на дипломатите от 1973 г., която предоставя на държавните глави абсолютен имунитет от юрисдикцията на чужди държави.

ВИДЕО В ПАМЕТ НА ХИЛЯДИТЕ ХРИСТИЯНСКИ ЖЕРТВИ НА АНГЛО-АМЕРИКАНСКАТА ВАРВАРЩИНА ОТ 1999 г!

 

ПО ТЕМАТА

Коалицията на войната е готова: Българите трябва да се подготвят за невиждана протестна съпротива, за да се спасят от Източния фронт (ВИДЕА) ОБНОВЕНА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

217 научни институции и лаборатории от целия свят потвърждават, че СОVID-19 наистина НЕ съществува (ДОКУМЕНТИ)

Това трябва да е новината на годината! Къде по дяволите са медиите? (ВИДЕО: CDC ПРИЗНА, ЧЕ СА СЪЗДАЛИ БИООРЪЖИЕТО СОVID-19)

 

Последно от ЛАЙФСТАЙЛ

Военна полиция (БУКВАЛНО)

Военна полиция (буквално) Планът е световната армия да погълне всички национални полиции в една военно-полицейска структура

Световната армия НАТО

  Световната армия НАТО     Планира се волята на световната правителствена диктатура да бъде наложена