СПИН не съществува! Вирусът на HIV никога не е бил изолиран, ВИДЕО! Вирусът на СПИН е създаден в лаборатория, ВИДЕО! Произходът на СПИН (ФИЛМ – БГ СУБ)

//

СПИН не съществува!

Вирусът на HIV никога не е бил изолиран!

Вирусът на СПИН е създаден в лаборатория!

Произходът на СПИН (ФИЛМ)

Колкото съществува СПИН толкова и корона-вирус. Спинът е същата грандиозна лъжа от 80-те години! С лъжите от медиите и медицинските центрове наплашиха целия свят с тоя несъществуващ вирус СПИН. Целта е хората да се страхуват да правят секс без презерватив, и следователно жените да не зачеват и да не раждат. С тоя фалшив вирус ограничиха световната популация със стотици милиони раждания за няколко десетилетия. Много от световноизвестните доктори са започвали да проучват „вируса на СПИН“ за да открият лек или ваксина, но са стигнали до заключението, че наистина такъв вирус не съществува! Но техните резултати естествено не се обявяват от медиите. По медиите само лъжи, пропаганда и манипулации!

Иван Георгиев

217 научни институции и лаборатории от целия свят потвърждават, че СОVID-19 наистина НЕ съществува (ДОКУМЕНТИ)

Почти 20 години ни набиват в главите за странната и опасна болест СПИН, която едва ли не унищожава човечеството. В последно време, въпреки спиновата пропаганда, все повече учени в света заявяват, че СПИН не съществува.

Западните глобалисти – икономисти и политици, са заинтересувани населението на земята да се намали и затова им е изгодно да поддържат гнусната лъжа и да нападат борците за истината.

Въпреки огромните суми, които Америка вложи, вирусът на СПИН, който да отговаря на приетите от вирусолозите стандарти, не съществува. Спиновата пропаганда се превръща във фанатична религия като тези от средновековието. Но броят на несъгласните с тази пропаганда расте. Учени, писатели и политически дейци постоянно нанасят удари по хранилката, наречена „борба със СПИН”.

Италианският учен Луиджи де Марчи посочи: „СПИН не е проблем на лекарите и вирусолозите, а лъженаучен тероризъм…”

Американският писател Джеймс Хоган нарича СПИН ерес, а създателите му – новите епископи.

Американският учен Питер Дюсберг – седемкратен лауреат на наградата на Държавния институт по здравеопазването, повече от десет години доказва на света, че СПИН не съществува, за което го дискредитират, оскърбяват, забраняват му да публикува трудовете си и да се появява по телевизията.

Президентът на Южноафриканската република Тамо Мбеки поддържа Дюсберг и го кани в страната си да работи, за да се противопостави на наглата намеса на Световната здравна организация, която твърди, че 20% от африканците са заразени с вируса на СПИН. Цифрата е измислена, а под нея се печелят огромни пари.

За „откриването” на СПИН САЩ похарчиха повече от 50 милиарда долара. Два милиарда годишно получава Центърът за профилактика и контрол на болестите, в офисите, на който през 80-те години на ХХ век се роди СПИН.

През 1976 г. в същия център се роди новият вирус на „свинския грип”. Той получи огромни пари и започна поголовното ваксиниране. След като бяха ваксинирани 50 милиона американци, изведнъж стана ясно, че няма никакъв вирус, а ваксината създаде странични действия: тежки нервни разстройства и парализи. Правителството изплати около 100 милиона долара на пострадалите по съдебните дела. Провалилият се със „свинския грип” център се залови за СПИН (синдрома на придобития имунодефицит). Този термин беше въведен от американския лекар Готлиб през 1981 г., който наблюдавал наркоманите хомосексуалисти, които страдали от пневмония и имали поразена имунна система. Бързо-бързо създадоха вируса, който уж предизвиква СПИН, и го нарекоха „вируса на имунодефицита при човека”, създадоха технологията за тестване на имунодефицита и „процесът се задейства”. Започна масово „производство” на болни от СПИН, въпреки че с тестването не се открива вирусът, а само наличието в организма на имунни антитела, които като защитен механизъм се изработват при много болести, включително при туберкулоза, грип, пневмония, след ваксини, преливането на кръв и пр. Откъде тогава се взе вирусът на СПИН? Антителата не са вирус!

Много честни учени в света изразиха възмущението си от това нагло шарлатанство. Те доказаха, че т.нар. вирус на СПИН не съществува.

Унгарският лекар Мак заяви, че „диагностиката” на СПИН не е основана на откриването на вируса, а на решението на Световната здравна организация да причисли към СПИН и симптоми като загубата на тегло, диарията и високата температура. Сега е ясно защо в Африка има толкова болни от СПИН. Хората там боледуват и умират от малария, туберкулоза и букет от болести, свързани с лошите санитарни условия, глада, горещия климат. А нас ни убеждават, че те боледуват и умират от СПИН и могат да се спасят само като употребяват презерватив. Т.е. не трябва да им изпращат храни и лекарства, не трябва да помагат на здравеопазването, не трябва да лекуват маларията и туберкулозата, а да им дадат милиони презервативи. С един удар се намалява раждаемостта и се увеличава броят на починалите от болестите, засилва се бедността, а Западът изглежда като благодетел. Световната здравна организация здраво се е вкопчила в тази хранилка и не иска да се откъсне от нея. Користни интереси на мощни бюрократични и комерчески структури и общите интереси на Запада са сплетени в едно цяло. СПИН е и контрол на обществото. На всеки човек може да бъде изфабрикувана тази диагноза, следва изолирането му, принудителното лечение и смърт. „Борбата със СПИН” аплодират производителите на презервативи и кампанията „против наркоманията”. Тази кампания натрапчиво внушава: боди се с чисти игли и ще избегнеш СПИН. Не трябва да си учен, за да разбереш, че това е глупост. Защото всеки наркотик, без всякакъв вирус, разрушава имунната система, ако искаш се боди със свръхстерилна игла.

Американската компания „Уелкамп” уж произвежда лекарството срещу СПИН, известно като „Ретровир”. Бизнесът й процъфтява. Препаратът е разработван още през 60-те или 70-те години на миналия век за борба с ракови болести. Но става ясно, че той убива по-бързо от рака и затова не е пуснат в продажба, тъй като е високотоксичен. Сега компанията решава да го използва срещу СПИН. Дюстерг твърди, че 50 хиляди души починали не от СПИН, а от приемането на „Ретровир”. Той убива всичките клетки, без да подбира – на първо място червата и костния мозък. Ученият твърди, че за 20 години в науката, медицинската промишленост и практическата медицина и най-важното – в политиката, е отгледан един огромен отрасъл, който се храни от СПИН.

Никой в научните среди не е виждал вируса на имунодефицита. Учени препоръчват след прекаран грип човек да не се проверява за СПИН, защото „задължително ще го открият” в организма му.

За фармакологичната мафия е изгодна истерията по повод СПИН, тъй като тя й помага да си напълни джобовете. Цялата истерия със СПИН още от самото начало е измислица, чиято цел е да получи поредната доза печалби. Много хора написаха книги и призоваха човечеството да отвори очите си за тази фалшификация. Онези, които умират, не умират от вируса на СПИН, а от изтощена имунна система, което се случва поради различни причини. Това са огромните дози антибиотици, наркотици и лекарства, които водят до пълното разрушение на имунната система на човека. Употребата на голямо количество лекарства доведе до един страшен факт – започнаха да се раждат деца с пълна или частична липса на имунитет. Тогава всяка инфекция се превръща в смъртоносна за човека със слаба имунна система, разрушена от лекарствата или антибиотиците. За това са виновни съвременните медицина и фармакологични концерни, които гонят големите печалби и са готови на всякаква измама, за да скрият следите на престъпленията си срещу човечеството и да не загубят печалбите си.

Но голямата лъжа за СПИН продължава да се тиражира от средствата за масова информация, които се финансират от почти бездънния джоб на фармакологичните чудовища. Те печелят на гърба на здравето на хората и не желаят те да бъдат здрави, както не е изгодно те да са здрави и за днешните лекари, за които най-добрият пациент е вечният болен.

Л. Бехтерева

ВИДЕО

Хегел е писал, че всички събития в историята се случват по два пъти, а Маркс е допълнил: „Оставаше да добави: първия път като трагедия, втория като фарс”.
Kary Mullis не е сред живите, но неговите думи са живи и идват да ни напомнят, че ако не променим системата, в която в момента живеем ще сме обречени да повтаряме едни и същи събития.
Вирусът на HIV никога не е бил изолиран, точно както в момента и генома на COVID-19 не е изолиран (това, което се предлага, е компютърно сглобен модел на този геном).
В момента, психопатите, които ръководят сегашната система я разрушават, за да наложат нова, още по-свирепо контролираща система, в която няма да има никаква свободна воля, освен тяхната. Точно това е и момента, в който разумните, мислещи и свободолюбиви хора могат и трябва да се организират и да предложат друга система, в която психопатите да бъдат изолирани в клиники и лекувани със съответните терапии.

 

ВИЖТЕ КАК Д-Р РОБЪРТ УИЛНЪР СИ ИНЖЕКТИРА ХИВ ВИРУСА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА, ВИДЕО

 

Вирусът на HIV никога не е бил изолиран, ВИДЕО

Kary Mullis започва да пише статия за HIV и търси доказателства къде и кога вируса на HIV е бил изолиран. Не намира такива, дори при неговия откривател Luc Montagnier

 

Вирусът на СПИН е създаден в лаборатория, ВИДЕО

 

Произходът на Спин – The Origins of Aids (2004) – док. филм

 

ВНИМАНИЕ

Проф. Бродерик: Ебола и СПИН са дело западните фармацевтични компании

SАRS-СоV-2 СОVID-19 – ъпгрейдната версия HIV (ВИДЕО – БГ СУБ)

ПО ТЕМАТА

Кой създава новите „варианти“ на «вирусите»? – Набодените! (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Знаеш ли какво пише в историята, когато 50 милиона човека си отидат от експериментална ваксина? „Испански грип“ (ВИДЕО)

Епидемията от „Испански грип“ през 1918 г. – предизвикана от масово ваксиниране! Ваксините като биологично оръжие – д-р Ребека Карли (ВИДЕА)

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

217 научни институции и лаборатории от целия свят потвърждават, че СОVID-19 наистина НЕ съществува (ДОКУМЕНТИ)

Това трябва да е новината на годината! Къде по дяволите са медиите? (ВИДЕО: CDC ПРИЗНА, ЧЕ СА СЪЗДАЛИ БИООРЪЖИЕТО СОVID-19)

 

ОЩЕ МНОГО ПО ТЕМАТА ТУК

 

План от 1979 за въвеждане на тоталитарно общество чрез медицина (ВИДЕА-БГ СУБ)

Чували ли сте за вирус с електромагнитни излъчвания❓👇

Защо беше убит Пьотър Гаряев? Вълнова (квантова) генетика. Генетично оръжие. Генетични ваксини, РНК-убиец с квантово активиране. «СОVID-19» – квантов вирус. Квантова защита (ВИДЕА)

 

Последно от ВИДЕО

Останки на нечовешки същества са извадени от катастрофирал извънземен космически кораб! НОВИНАТА НА ХИЛЯДОЛЕТИЕТО: Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани от правителството на САЩ (ВИДЕО)

  Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани