Спират АЕЦ Козлодуй, токът бил комунистически

АХ, ТОЗИ ПРЕСТЪПЕН КОМУНИЗЪМ!

Парламентарна група на ГЕРБ-СДС предлага на всяка обществена сграда в България да се постави табела, на която да пише, че комунистическият режим и БКП са обявени със закон (от 2000 г.) за престъпни! Вносителите предлагат на публични места да бъдат премахвани всички символи, възхваляващи комунизма и БКП. При неизпълнение се предвиждат наказания за учреждения и граждани.

Мотивът на вносителите е, че носталгиците по социализма у нас заблуждавали младите поколения, които нямали впечатления от режима преди 1989 г. Интересно, защо вносителите не потърсят сметка и от ООН, че е приела за свой член държава с престъпен режим на управление (България става член на ООН през 1955 г.)!? Защо не приемат закон, който да обяви за престъпен и режимът преди 1944г. заради лагерите „ Кръсто поле“, „Еникьой”, Гонда вода” и т.н. Заради отрязаните партизански глави разнасяни на кол, заради жертвите на откровено фашисткия режим у нас, заради Белия терор, заради политическото убийства на деца, като 6-те ястребинчета, като братчетата Кокарешкови и т.н.!?

Защо за престъпни режими не се обяват САЩ заради атомните бомби над Хирошима и Нагасаки през 1945 г., заради 50-те милиона жертви на Западната политика и войни по целия свят след 1945 г.!?

Сега, когато ГЕРБ прави опити за реабилитация на образа си под етикета „евроатлантици” , точно сега решиха да предложат този абсурден закон! Законът от 2000г., с който комунизмът се обявява за престъпен, също е абсурден и пристрастен, а за този законопроект с табелите на обществените сгради, да не говорим! „Комунизмът в България унищожил традиционните ценности на европейската цивилизация”, гласи Законът от 2000г. Този закон говори за „ морален и икономически упадък” по времето на социализма у нас!

Да напомним и че с решение на Европейския парламент от 2019 г. се слага знак за равенство между фашизъм и социализъм, което е абсурдно от научна гледна точка! Да напомним, че под давлението на САЩ 52 държави в ООН не гласуваха Резолюция, която да осъди проявите на съвременни форми на фашизъм и нацизъм, каквито има в изобилие. Да напомним, че социализмът у нас бе метод на ускорена индустриализация и модернизация на страната и превърна България от изостанала предимно аграрана страна в развита държава, сред 30-те най-развити страни в света. България при „престъпния” комунизъм става и 18-тата космическа държава в света. Наричали са я „Япония на Балканите“ заради производството на компютри и микроелектроника. Да не говорим за постиженията в науката, културата, изкуството!

Според много научни изследвания, включително и на западнин учени от средата на 70-те години на 20 век държавите от Източна Европа, именно благодарение на социализма са завършили процеса на радикална трансформация и са формирали социално-икономически системи от модерен тип. Говорим за социализма като един ускорен, прескачащ векове метод на модернизационно развитие. По време на този „престъпетн” социализъм в университетите на СССР и на социалистическите страни са се обучавали хора с различен цвят на кожата, докато в същото време в „меката на демокрацията” САЩ чернокожите американци били убивани чрез бомбени атентати в афроамерикански църкви през 60-те години на 20 век !

В този „престъпен“ социализъм Съветската империя е единствената в света, в която колониите са по-богати от центъра!

Да напомним, че Живков не открива, а закрива лагерите и се е опитвал да работи за адаптирането и модернизирането на социализма с оглед на технологичните и иновативни промени в света.

Именно „престъпния комунистимчески лидер“ Живков предлага България да стане член на ЕИО (днес ЕС), и държавите от Западна Европа в края на 80-те установяват усилени контакти с Живков!

Ами един АЕЦ Козлодуй ни остана, който сега ще съсипем, понеже ще купуваме неподходящо ядрено гориво за него от САЩ. И на АЕЦ Козлодуй ли да слагаме табели, че е престъпен!?

Пълен абсурд са тези законодателни инициативи на храбрите ни евроатлантици! За преиначаванието и фалшификацията в учебниците да не говорим! Да напомним, че на стената на жертвите на комунизма са изписани и имената на палачите на българските деца, на ястребинчетата, на главорезите от „демократичните” режими преди 1944 г.! Да напомним, че в програмата си от 1994 г. БСП като приемник на „престъпната” БКП се отрича от всичко, което противоречи на демократичните ценности и морал преди 1989г., но БСП приема и се гордее с всичко позитивно и градивно извършено от социализма – културния, научния възход на Родината, модернизацията, индустриализацията на страната при социализма!

Какво да кажем за нашия демократичен и прекрасен 33 годишен преход – защо не го обявим и него за престъпен – по-справедливо ще е! Заради престъпната приватизция и ограбването на социалистическата и икономическа и производствена база, заради грабежа на социалистическата средна класа!

Златната епоха на България пред и 1989г. е престъпна !? О, времена, О, нрави!

Източник – Фейсбук

ПО ТЕМАТА

Целият преход от комунизъм към демокрация се изчерпа с това – привилегиите на няколко десетки партийци от ЦК на БКП да се разширят до 250-300 народни представители и министри

България, която изгубихме – само цифри и факти

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Минало незабравимо | Иван Славков-Батето за Бойко Борисов: «Заглавен полицай, който да снася всичко на американците» (ВИДЕО)

Газланд / Gasland – БГ СУБ (ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ЗА ГЛЕДАНЕ ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ ПО ТЕМАТА “ШИСТОВ ГАЗ“)

 

Последно от БЪЛГАРИЯ

Мислехте го за конспирация? Ах, тези конспирации, все се оказват истина!! Честито, планът за намаляване на човечеството продължава с пълна сила!!! Следващата точка от плана на глобалистите е в ход – обвързване на парите на хората с въглеродните емисии: Централна Кооперативна Банка въвежда въглероден калкулатор

    Следващата точка от плана на глобалистите е в ход – обвързване на парите на