Според Клаус Шваб, – Иисус Христос е фалшива новина, Бог е мъртъв, а вие нямате душа! (ВИДЕО)

/

💬 Клаус Шваб, Ювал Ноа Харари обявиха, че „СИФ“ е успял толкова много в своите планове, че е „придобил богоподобни сили“ на „съзидание и унищожаване“. Богохулството не свършва дотук.
Според „СИФ“ Исус е фалшива новина, а Бог е мъртъв.
И след това изказване ⤵️⤵️⤵️
Клаус Шваб получи втори инфаркт…

Според Клаус Шваб, – Иисус Христос е фалшива новина, Бог е мъртъв, а вие нямате душа!

А „лидерите на Световния Икономически Форум „СИФ“ придобивали божествени сили, да управляват човечеството. Според СИФ, появила се е нова Световна религия, която обединява цялото човечество, в поклонение на олтара на „климатологията, техно-комунизма и евгениката“ (т.е. унищожаване огромното мнозинство от човечеството).

Ако ви е трудно да повярвате, че СИФ на Клаус Шваб, ще стигне толкова далече, вие явно не сте следели събитията в последно време.

Дясната ръка на Клаус Шваб, Ювал Ноа Харари обяви, че „СИФ толкова е преуспял в плановете си, че придобива божествена сила, да съзидава и разрушава“. Но с това богохулствата им, не свършват.

Харари обещава също, че СИФ ще превърне хората в „богове“, развивайки още по огромни сили, от колкото когато и да било, преди.

„Ние наистина придобиваме божествени сили за съзидание и разрушение. Ние наистина превръщаме хората в богове. Например, на нас ни трябва сила, за да преустроим вашия живот“.

СИФ се отнася все по-враждебно към християнството и към основните религии. Ако прочетем малко между редовете, става ясно, че СИФ съзнателно се опитва да измести Иисуса.

„Цялата тази история, че Иисус е възкръснал от мъртвите, и че бил Син Божий, е фалшива новина. Хората сега са програмируеми животни. Цялата тази идея, че хората имат душа или Дух, и имат свободна воля…

Та, кой знае, какво става в мене. Каквото и да избера, на избори или в магазина, с това приключва моята свободна воля.

Според СИФ, Иисус е фалшива новина, Бог е мъртъв, а вие нямате душа! Вие сте програмируеми животни, нямащи способност за свободна воля.

СИФ десетилетия, тихо се внедряваше в демократично избраните правителства, проникваше в кабинетите на министрите и оказваше огромно влияние над света, – от коридорите на швейцарското убежище на Шваб, в Давос.

„Ние проникваме в кабинетите на министрите. Ето, вчера бях на прием при министър-председателя Трюдо, и разбрах, че половината от кабинета му, и даже повече от половината (министри), са наши“.

Всъщност, това са млади поклонници на СИФ. Тези тирани сега станаха високомерни и уверени в собствения си успех. Те вече не се крият в сянка и не дърпат за конците, марионетките, иззад кулисите.

Според Шваб, неговата роля е, да трансформира света, в сегашния период. И за учудване, той се възхищава на китайската система за държавен контрол, с авторитаризъм.

Въпрос

– Професор Шваб, На срещата на G20 вие се срещахте с някои лидери. Какво мислите за резултатите? Накрая те излязоха със заявление и то изглежда много позитивно…

– „Да, аз мисля, че това вече е позитивно, че всички се съгласиха със заявлението. А такова съгласие нямаше последните години. Сега въпросите са формулирани, но ние трябва да направим още една крачка напред. Трябва да сме настроени стратегически. Ние трябва да построим света на утрешния ден. Това е системна трансформация на света. Затова трябва да определим, как трябва да изглежда светът. Какви трябва да излезем ние от периода на трансформацията. Аз уважавам достиженията на Китай, които са огромни за последните 40 години. И мисля, че това е пример за подражание, за много страни“.

Благодарение на това че световните лидери са под техен контрол, западната демокрация бе унищожена. А Каната на Трюдо се превърна в пустош на авторитарния контрол. Но Нова Зеландия на Джасинте Ардър, още по твърдо се контролира от давоските технократи. Защо те трябва да ни уважават нас и нашите човешки конституционни права, щом ни считат за програмируеми животни, не способни за свободно мислене.

Погледнете Бразилия, за да видите бъдещето! Привържениците на президента Балсанаро протестират против това, което според тях са ужасно несправедливите и корумпирани избори.

Фаворитът на СИФ, Лула, който още даже не е встъпил в длъжност, но вече започна да действа по сценария на Клаус Шваб, като започна да замразява банковите сметки на протестиращите, на фона на смразяващото душата погазване свободата на словото и правото на мирни протести. Първо Канада, сега Бразилия, а следващи ще са САЩ.

Френският милиардер Филип Аржелие, твърди, че в него има 4 бази данни, които разобличават 38 човека, контролиращи целия свят и те са управляващото Задкулисно Правителство.

А Бил Гейтс, който не се нуждае от представяне, е един от тези 38, не избирани лица, които контролират целодневния живот на 8 милиарда души. По думите на Аржелие, той можел да докаже, че администрацията на Байдън получава преки указания от това сенчесто Правителство.

Като цяло, 38 души управляват всекидневния живот на 8 милиарда души на земята. Световното правителство е структурата, която стои зад маските на почти всичките избрани правителства, и им диктува, какво да правят и какво, не.

Основавайки се на геополитически съглашения, повечето от които са скрепени с военни интервенции в чужбина. Ето това е сенчестото Правителство.

Администрацията на Байдън е под контрола на сенчестото правителство. И ще го потвърдя, без никакви колебания. Основавайки се на информацията, с която разполагам.

Ако искате да погледнете в бъдещето, трябва да обърнете внимание на последното заявление на Бил Гейтс.

Гейтс има опит в играта си на бог. Кенеди Младши ни предупреждаваше преди няколко години, за тази черта от характера на Гейтс. Според Кенеди Младши, „Световната Здравна Организация“ провежда глобален социален и медицински експеримент, съответстващ на виждането на техния донор Бил Гейтс и неговата религиозна вяра, че той можел да използва технологиите, ваксините и ГМО в селското стопанство, за да се изкара спасител на цялото човечество.

Стратегията на Гейтс, с покупката на Световната Здравна Организация, и с получаването контрола над чиновниците от здравеопазването на САЩ, като Тони Фаучи и Дебора Бергс, означава, че съучредителят на Майкрософт, вече може да контролира глобалната политика в областта на здравеопазването, засягаща 8 милиарда души, и да контролира и най-интимните детайли от нашия живот, – заяви Кенеди Младши, на страницата си в Инстаграм.

Миналата седмица, Гейтс, в ролята му на лъжлив спасител, го уловили да казва, че е дошло време, смъртна комисия да решава, „кой има право да живее, и кой да умира“:

– „Струва ли си да се харчат милион долара за последните три месеца от живота на пациента? Можеше да не се уволняват тези десетина учители и да им се дадат тези пари, за заплати. Това се нарича смъртна присъда. И не трябва да се обсъжда“… „А заради пенсионната щедрост, ще уволним 100 хиляди учители“…

Да, смъртната присъда на Гейтс има пряко отношение към обладаността на глобалисткия елит, от „депопулацията“. Такъв е жестокият и бездушен свят, който Гейтс и задкулисното правителство на Световния Икономически Форум искат да създадат в рамките на своето „икономическо презареждане“. Не трябва да допускаме, тяхната религия на злото, да стане Норма! „Предупреден, значи, въоръжен“!

Ако считате важни тези видеа, за просвещаване на масите, за Задкулисното Правителство, и за зловещите планове на елита, моля ви поставете лайк и се подпишете на канала ни, за да ни помогнете да продължим да публикуваме и да предупредим повече хора!

Превод от долното видео, Григор Симов

ВИДЕО

Клаус Шваб

 

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Д-р Ювал Харари от Световния икономически форум:  „Човекът вече е животно, подлежащо на хакване. Можем да хакваме хора. Вие вече нямате душа и със свободната ви воля е свършено“ (ВИДЕО-БГ СУБ)

 

Кой е Ювал Ной Харари и защо е важно да следим какво казва (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

Бил Гейтс патентова изключителните права за използване на човешкото тяло като локална безжична мрежа (ВИДЕО)

 

https://thebulgariantimes.com/%d0%9a%d0%be%d0%b9-%d1%89%d0%b5-%d0%b8%d0%bc%d0%b0-%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%82%d1%80%d0%be%d0%bb-%d0%bd%d0%b0%d0%b4-%d1%83%d0%bc%d0%b0-%d0%b2%d0%b8-%d0%92%d0%98%d0%94%d0%95%d0%90-%d0%91%d0%93-%d0%a1/

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА ТУК

 

Последно от ВИДЕО

Останки на нечовешки същества са извадени от катастрофирал извънземен космически кораб! НОВИНАТА НА ХИЛЯДОЛЕТИЕТО: Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани от правителството на САЩ (ВИДЕО)

  Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани