Д-р Джеймс Джордано

Сътрудниците на DARPA/Пентагона потвърждават „теориите на конспирацията“ (ВИДЕО – БГ СУБ)

/

Нанотехнологични неврооръжия

Когато мислещите, четящите и анализиращите хора, разискват такива теми, тези, които са сменили рафинираната сива материя в главата си ТЕЛЕвизор, започват да крякат, че това са теории на конспирацията. Тук говори Д-р Джеймс Джордано, който работи с DARPA/Пентагона. Годината е 2018! Това е поредица от лектори, които говорят за начините, по които се водят модерните войни и място е Уест Пойнт – Военната академия на САЩ! Давам думата на всеки правоверен, набоден 💉 ковидианец, да опровергае Д-р Джордано !

  • Таня Тодорова

Д-р Джеймс Джордано – 40 години опит в неврологията и престижни дипломи/история на работа с DARPA/Пентагона, преподавател по неврология в Джорджтаунския университет и старши сътрудник по биовоенна война в Командването за специални операции в САЩ

Д-р Джеймс Джордано е изследовател и ръководител на проекта на Европейския съюз за човешкия мозък и е служил като назначен член на консултативния панел по правни и социални въпроси на невроетиката към Агенцията за напреднали изследователски проекти в областта на отбраната (DARPA) и старши консултант на SMA, клон на Министерството на отбраната на САЩ. Той е автор на над 260 публикации в областта на невронауките и невроетиката, 7 книги и 13 правителствени бели книги за невротехнологичната етика и биосигурност. Той е и главен редактор на «International Journal of Philosophy Ethics» и «Humanities in Medicine».

ВИДЕО

Видео превод: Таня Тодорова

БЕЛЕЖКА НА РЕДАКТОРА

ВСИЧКИ РНК (иРНК-mRNA) «ваксини» са базирани и разработени (като биологично оръжие) с ДНК нанотехнология от щатското Министерство на отбраната и неговата научна дивизия DARPA/Пентагона.

Моdеrnа: “Инжектираме ви с „операционна система“, помните, НАЛИ !?

Микрочипове, нанотехнологии и имплантирани биосензори: новото нормално! Инжекциите бяха троянският кон за глобалното възприемане на “нанотехнологиите“… Фармафията, големите технологични компании и правителството на САЩ прокарват трансхуманизма под прикритието на „здравеопазване“… “СОVID-19“ беше , началото на Новия Трансхуманистичен Световен Ред!

П.П. Американският регулатор FDA е знаел още от 2015 година, ако не и по-отрано, че инжектираните с иРНК наноплатформа могат да бъдат опасни за околните хора (https://www.newswars.com/fda-has-known-about-vaccine-shedding-for-years-and-has-even-issued-guidance-on-how-to-evaluate-the-risk/). Причината е в тъй наречения shedding, при който подложеният на фармакотерапията отделя от тялото си токсини или други, потенциално вредни субстанции. FDA още тогава дори са подготвили инструкции за повишаване на биосигурността, които обаче не се прилагат в текущаща „ваксинална“ вакханалия с биологичнотго оръжие, базирано на иРНК наноплатформа, разработена от DARPA и произвеждана от известните фарма картели.

ПЛАНдемията е била дълго и старателно подготвяна: Цензурирано видео на Д-р Дейвид Мартин от Еврорайха (ВИДЕО – БГ СУБ)

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Най-подробният и детайлен анализ на в@k$инитe правен досега. Звучи като научна фантастика. Но помислете – днес живеем фантастиката от романите на фантасти като Оруел и Стругацки! СОVID ваксините: анализирани от Taygetan Lab – пълен доклад; Графен, нанотехнологии и трансхуманизъм (+ВИДЕО – БГ СУБ)

Самосглобяваща се нанотехнология във «ваксини»те на Рfizеr (ВИДЕА – БГ СУБ + ДОКЛАДИ)

В поверителен документ на Pfizer за спайк протеина официално се признава за наличието на графенов оксид в експерименталните инжекционни течности (ДОКУМЕНТ)

Биооръжие с честота на ДНК свързва целевите лица с мрежата за контрол на съзнанието (ВИДЕО – БГ СУБ)

Генетично оръжие – Можете да вземете нечие ДНК, неговия медицински профил и да създадете биологично оръжие, което да убие точно този човек: Конгресмен предупреди за появата на биологични оръжия с насочено действие

Кой ще има контрол над ума ви? (ВИДЕА- БГ СУБ)

Набоден три пъти, показа документ за ваксинация, който съдържа личен код за 5G (ДОКУМЕНТАЛНО + БОНУС ВИДЕО)

Глобалистите от СИФ се хвалят, че хората могат да бъдат хакнати: „Можем да разкодираме лицата в съзнанието ви, ПИН кода на банковата ви сметка“ (ВИДЕА)

ВСИЧКО ЗА ИЗМАМАТА НА 21 ВЕК ТУК

Последно от ВИДЕО

Останки на нечовешки същества са извадени от катастрофирал извънземен космически кораб! НОВИНАТА НА ХИЛЯДОЛЕТИЕТО: Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани от правителството на САЩ (ВИДЕО)

  Военни официално докладваха пред Конгреса на САЩ, че знаят точните разположения на НЛО обекти притежавани