С покачването на процентите на ваксинации се повишава и детската смъртност – инжектирането на новородените с токсични химикали стои зад СВДС

(NaturalNews)

Продължават да се натрупват доказателства, показващи ваксините като „мистерията“, задействаща СВДС (синдром на внезапната детска смърт). Едно скорошно проучване, публикувано в списание Acta Neuropathologica и обширни данни за нивата на ваксинации, както и момента за поява на СВДС случаите, показва, че ваксините може би възпрепятстват нормалното развитие на хипокампа при някои бебета, причинявайки различни проблеми с дишането и сърдечна недостатъчност, които водят до СВДС.

Изследователи от Бостънската Детска Болница и Харвардското Медицинско Училище случайно откриват това след като наблюдават, че почти половината от всички деца в група, които са починали от СВДС имат уникална аномалия в хипокампа, която не присъства при бебета, починали от други известни причини. Въз основа на наблюденията им, сега се вярва, че тази аномалия нарушава способността на мозъка да регулира моделите на дишане и сърдечната честота по време на сън, времето, когато обикновено се случва СВДС.

Въпреки, че е широко известно, че хипокампът регулира специфичните мозъчни функции като памет, учене и пространствена ориентация, този централен регион на мозъка също регулира дишането и сърдечната функция. Когато една структура в хипокампа, известна като dentate gyrus съдържа двойни слоеве на нервни клетки вместо обичайните единични слоеве, резултатът е необичайно явление, известно като фокална гранулирана клетъчна биламинация, която може да доведе до внезапна смърт по причини, които не могат да бъдат първоначално очевидни.

„Моделът на анормални промени в dentate gyrus ни подсказва, че е имало проблем в развитието му в някакъв момент в края на ембрионалното развитие или в месеците веднага след раждането“, обяснява д-р Хана C. Кини, MD, водещ автор на проучването. „Не забелязахме никакви признаци за травма на мозъка от ниски нива на кислород в тъканите, които изследвахме, като белези и загуба на нервни клетки.“

Прессъобщение за изследването, което е финансирано от Националния институт по здравеопазване (NIH), можете да намерите тук: NIH.gov.

Проучване установява, че повече ваксини означават по-висока детска смъртност

Как това се отнася за ваксините се обяснява в едно проучване от 2011 година, публикувано в списание Човешка & Експериментана токсикология. Тъй като СДВС е водеща причина за смъртност сред бебета на възраст между един месец и една година, нещо общо, но най-вероятно пренебрегвано между нормалния период в развитието на жертвите е очевидно за обвиняване. Това често срещано нещо, изглежда, са рутинните ваксинации в детска възраст.

Екип от независими изследователи разглежда коефицента на детската смъртност (КДС) по целия свят и наблюдава пряка връзка между броя на прилаганите ваксини и броя на смъртните случаи при новородените. С други думи, страните, които прилагат най-много ваксини на децата по време на първата година от живота са установени, че имат по-висок КДС, докато страните, които са по-внимателни с ваксините имат по-нисък КДС.

„Линеен регресионен анализ на средни КДС е показал високо ниво на статистически значима зависимост между увеличаването на броя на дозите ваксини и повишаване  нивата на детска смъртност“, обяснява един абстрактен от проучването, който можете да намерите тук: NCBI.NLM.NIH.gov.

Мозъчни аномалии, свързани със СДВС, се развиват предимно, когато децата са ваксинирани за хепатит B

Интересно е, че проучването за синдрома на внезапната детска смърт също така разкрива, че аномалиите на хипокампа, свързани със СДВС, са склонни да се появяват точно по времето, когато бебетата са ваксинирани за хепатит B. Както вероятно си спомняте, ваксината срещу хепатит B е свързана с причиняване на гърчове и епилепсия при някои деца, които често се свързват с аномалии на хипокампа.

Това предполага, че, поне в някои случаи, децата, които са ваксинирани за хепатит B веднага след раждането в съответствие с насоките на CDC, преживяват увреждане в развитието на хипокампа, което по-късно води до внезапна смърт.

Превод: Био Поглед

79.4% от бебетата починали от внезапна детска смърт са получили повече от 1 ваксина същия ден (ДОКЛАД)

 

Проф. Люк Монтание: Ваксини причиняват аутизъм и внезапна детска смърт, в демократичните държави ваксините не трябва да са задължителни

 

Последно от СВЯТ

Войната в Украйна – кървав заговор срещу славяните: Крим, Хабад-Любавич, Небесен Йерусалим, Юдейски Преврат 2014, Хабад и Путин, Предателство в Кремъл, Постановъчна война. Операция „Z“ (Zion/ Цион)

Крим Днес предаването на Крим от РСФСР в състава на Украинска ССР през 1954 г. мнозина

Фейсбук страница