Тихата война срещу белия човек 

В документалния филм „YOU ARE AMALEK„, японско изследване относно това, при кой е най-голям и при кой най-малък риска от образуване на кръвни съсиреци и други странични ефекти открива, че най-висок риск има при Европеидни бели = 56%, а забележете при евреите % е 0!

  • Вестоносец

Изтече запис, на който официален представител на Центровете за контрол на заболяванията (CDC) декларира, че елитите трябва „да се отърват от всички бели хора в Съединените щати“. Защо? – За да бъдат заменени с покорни имигранти, които не отказват ваксини, обяснява слугата на фарма мафията.

Вътрешен човек от YouTube разпространи „спешна инструкция“, разпратена и към други служители, които са заставяни да цензурират изобличаващото видео на Project Veritas, в което ясно се вижда и чува от един директор на Pfizer, че картелът „измисля нови варианти на ковид“, за да продава и нови „ваксини“ за него.

  • От Извора

ПО ТЕМАТА

https://thebulgariantimes.com/%d0%93%d0%b5%d0%bd%d0%b5%d1%82%d0%b8%d1%87%d0%bd%d0%be-%d0%be%d1%80%d1%8a%d0%b6%d0%b8%d0%b5-%d0%9c%d0%be%d0%b6%d0%b5%d1%82%d0%b5-%d0%b4%d0%b0-%d0%b2%d0%b7%d0%b5%d0%bc%d0%b5%d1%82%d0%b5/

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Светило в световната медицина, д-р Питър Маккълоу: mRNA (иРНК) „ваксини“те не само променят човешката ДНК, но генетичната модификация може да се предаде от родител на дете

 

ОЩЕ МНОГО ПО ТЕМАТА ТУК

Последно от ЛЮБОПИТНО

Българин получи една година ЗАТВОР при строг режим и 10 000 лева глоба заради «нарушаване на СОVID мерките» през ПЛАНдемията: Клаус Шваб ПУБЛИЧНО ПРИЗНА, че планира да приложи ПРИНУДИТЕЛНИ блокировки в китайски стил по ЦЕЛИЯ СВЯТ по време на следващата ПЛАНдемия, която той ОЧАКВА да се случи СКОРО (ВИДЕО)

  Мъж получи една година ЗАТВОР заради «нарушаване на СОVID мерките» през ПЛАНдемията   «Присъда от