Това ли е причината педиатрите да настояват за ваксини (ВИДЕО)

Това ли е причината педиатрите да настояват за ваксини

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

През април 2023 г. съобщих как доставчиците на първична медицинска помощ в САЩ са били подкупвани с програми за стимулиране, за да принуждават пациентите да си поставят токсичната „ваксина“ за COVID (https://takecontrol.substack.com/p/doctors-bribed-covid-vaccination-coercion). Тъй като не е имало отговорност за лекарска грешка, лекарите са печелили, а пациентите са рискували живота си като участници в безпрецедентен медицински експеримент, като са били лъгани за безопасността и ефективността на тези „ваксини“.

Още по-ужасяващо е, че след като Американската агенция по храните и лекарствата разреши поставянето на инжекцията за COVID за деца, подобни стимули за ваксиниране бяха предоставени и на педиатрите. Както е описано в бюлетина на доставчика на Медикейд услуги Anthem Blue Cross and Blue Shield (https://providers.anthem.com/docs/gpp/KY_CAID_PU_Age5COVID19Vaccine6Months.pdf) от юли 2022 г., лекарите получават по 50 долара за всеки пациент на Медикейд на възраст над 6 месеца, който получава експерименталната инжекция.

ПЕДИАТРИТЕ СА ФИНАНСОВО СТИМУЛИРАНИ ДА ВАКСИНИРАТ

Оказва се, че лекарите отдавна са финансово стимулирани да ваксинират децата. Според статия в медицинското списание JAMA Pediatrics от 1999 г. (https://jamanetwork.com/journals/jamapediatrics/fullarticle/344727) средният брой пациенти на американските педиатри е 1546, въпреки че броят на пациентите е „значително по-висок в по-слабо населените райони и в самостоятелните практики“.

От тях 8,3% са на възраст под 1 година, 9,5% – на 1 година, а 8,6% – на 2 години (https://jamanetwork.com/journals/jamapediatrics/fullarticle/344727). Това означава, че приблизително 26,4% от пациентите на средния педиатър са на възраст 2 години и по-малко. По-нови данни (https://chipsblog.pcc.com/average-pediatric-panel-size), публикувани през 2021 г., показват, че 75% от педиатрите имат между 1000 и 1800 пациенти, а 21% – около 1200 пациенти; повечето практики, 65%, са в диапазона от 1000 до 1500 пациенти.

Както е показано в документа на програмата за стимулиране на доставчиците от 2016 г. от Blue Cross Blue Shield по-долу (www.whale.to/c/2016-BCN-BCBSM-Incentive-Program-Booklet.pdf и https://twitter.com/catsscareme2021/status/1644300073294069762), педиатрите са получавали по 400 долара за всеки педиатричен пациент, който е завършил всичките 10 изброени ваксинации – общо 25 дози (https://childrenshealthdefense.org/news/incentivizing-pediatricians-to-be-vaccine-bullies/) – преди втория си рожден ден. (Имайте предвид, че стимулите могат да варират в зависимост от щата. Представеният пример е част от програмата за признаване на резултатите на Blue Cross Blue Shield в Мичиган (www.whale.to/c/2016-BCN-BCBSM-Incentive-Program-Booklet.pdf).)

ЗА КОЛКО ПАРИ СТАВА ВЪПРОС?

Математиката оттук нататък е доста проста (въпреки че имайте предвид, че тук става въпрос за предполагаеми средни стойности и застаряващи статистики). Просто умножете броя на пациентите на възраст под 2 години по 400 долара. Ако педиатърът има 1000 пациенти, може да се очаква, че 264 от тях са на възраст до 2 години, като се използват средните статистически данни от 1999 г. Ако всички са напълно ваксинирани, педиатърът ще има право на бонус от 105 600 долара в края на годината.

Макар че 400 долара на напълно ваксинирано дете може да изглежда достатъчно стимулиращо, тук има допълнителен натиск, защото Blue Cross Blue Shield също има (или поне през 2016 г. имаше) „целево“ ниво от 63%.

Това означава, че ако педиатърът не успее да ваксинира 63% от пациентите си, които отговарят на условията, той не получава нищо. Така че педиатърът има много голям стимул да ваксинира възможно най-много малки деца, за да не пропусне тази цел. Когато родителите откажат една или повече снимки, залогът не е само 400 долара. Десетки хиляди долари могат да бъдат загубени. Както отбелязва д-р Боб Сиърс (https://childrenshealthdefense.org/news/incentivizing-pediatricians-to-be-vaccine-bullies/):

„Такива стимули… принуждават лекаря да обмисли финансовите последици от приемането на пациенти, които дори просто искат да се откажат от една ваксина… Може би няколко такива семейства няма да ги накарат да се провалят на прегледите на графиката, но ако са прекалено много, бонусът им за края на годината ще се изпари.“

ЗАЩО ПЕДИАТРИТЕ СТАВАТ ПРОТИВНИЦИ?

Винаги, когато финансовите стимули са част от уравнението, може разумно да се предположи, че примамката за собствено обогатяване ще победи. Тъй като залогът е десетки хиляди долари, педиатрите лесно могат да бъдат подведени от самодоволство, когато става въпрос за задълбочаване на научните изследвания.

В края на краищата, кой иска да види доказателства, че това, което прави, причинява повече вреда, отколкото полза? Този вид стимули също така насърчават педиатрите просто да изхвърлят от практиката си родителите, които поставят въпроси, за да освободят място за по-послушни пациенти, които не излагат на риск доходите им. Както беше съобщено от организацията Children’s Health Defense през 2018 г. (https://childrenshealthdefense.org/news/incentivizing-pediatricians-to-be-vaccine-bullies/):

„… 11-те посещения на детето през първите 30 месеца, препоръчани от AAП [Американската академия по педиатрия] (с последващи ежегодни посещения до 21-годишна възраст), осигуряват на педиатрите постоянен поток от постоянни клиенти и приходи.

В съответствие с графика за ваксиниране на Центровете за контрол и превенция на заболяванията от педиатрите се очаква да поставят ваксини (често по шест наведнъж) при около половината от посещенията на добре гледани деца през юношеските години, което превръща ваксинирането в основен компонент от длъжностната характеристика на педиатрите…

Доста често педиатрите (и семейните лекари) се сблъскват с родители, които отказват една или повече ваксини за кърмачета, най-често поради опасения за безопасността. Тези опасения също така означават, че педиатрите често получават искания за промяна или отлагане на графика за ваксиниране – почти три пети (58%) от педиатрите съобщават за такива искания в проучване на AAП от 2014 г…

Вместо да признаят основателността на опасенията на родителите за безопасността или да признаят собствената си нееднозначност по отношение на някои от по-новите ваксини, много педиатри – според някои оценки почти двама от всеки пет – предпочитат да изхвърлят от практиката си семейства, които не желаят да сътрудничат…

В крайна сметка… фините и не толкова фини финансови стимули и социалният натиск вероятно ще поддържат широко разпространеното придържане на педиатрите към графика за ваксиниране – дори в случаите, когато са налице противопоказания.

Въпреки че педиатрите имат законово задължение да информират напълно пациентите за рисковете и страничните ефекти от ваксините, примамливите парични облаги и желанието да се впишат в обществото може да намалят мотивацията им да го правят.“

ПАЦИЕНТИТЕ СЪЩО СА ПОДКУПВАНИ

Освен финансовите стимули за лекарите съществуват и „стимули за клиентите и семействата“. През 2015 г. неправителствена група от експерти в областта на общественото здраве и превенцията, наречена „Работна група за превантивни услуги в общността“ (https://www.thecommunityguide.org/pages/about-community-preventive-services-task-force.html), публикува ръководство (https://wayback.archive-it.org/5774/20220414102925/https:/www.healthypeople.gov/2020/tools-resources/evidence-based-resource/vaccination-programs-client-or-family-incentive-rewards) за това как да се повиши процентът на ваксиниране, като се използват поощрителни награди за пациентите.

Работната група е създадена от Министерството на здравеопазването и човешките ресурси на САЩ през 1996 г., за да „разработи насоки за това кои подходи за промоция на здравето и превенция на заболяванията в общността са ефективни и кои не са ефективни въз основа на наличните научни доказателства“ (https://www.thecommunityguide.org/pages/about-community-preventive-services-task-force.html). Както е обяснено от тази работна група (https://wayback.archive-it.org/5774/20220414102925/https:/www.healthypeople.gov/2020/tools-resources/evidence-based-resource/vaccination-programs-client-or-family-incentive-rewards):

„Работната група за превантивни услуги в общността препоръчва поощрителни награди за клиенти или семейства, използвани самостоятелно или в комбинация с допълнителни интервенции, за повишаване на процента на ваксиниране при деца и възрастни.
За да се мотивират хората да се подложат на препоръчаните ваксинации, се използват поощрителни награди за клиента или семейството. Наградите могат да бъдат парични или непарични и могат да се дават на клиентите или семействата в замяна на запазване на час, получаване на ваксинация, връщане за серия ваксинации или представяне на документи за ваксинационен статус. Наградите обикновено са малки (например ваучери за храна, карти за подаръци, лотарийни награди, бебешки продукти).“

Научните доказателства в подкрепа на подкупването на пациенти с ваучери за храна, карти за подаръци и други продукти с ограничена стойност са 4 от 4, което означава много силни. С други думи, стимулите, дори почти безполезните, работят.

Всъщност това се случи и по време на COVID-19. Хората се редяха на опашка за експериментални „ваксини“ за COVID в замяна на поничка, хамбургер и пържени картофи или дори безплатен танц в местния стриптийз клуб. Моделът е същият. Хвърлете на пациента един кокал и той ще се съгласи на неща, които носят на другите големи печалби.

Като пациенти трябва да сме по-наясно с тези трикове и да ги тълкуваме като такива, каквито са. Този вид „подаръци“ не се правят от доброта или загриженост за вашето благополучие. Това е подкуп за спазване на правилата, а спазването им прави някого богат. Междувременно всички рискове са за ваша сметка.

ПОДКУП И ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ВАКСИНИ

Подкупите са нещо обичайно и при задължителните ваксини. Както беше подробно описано в предишна статия, Pfizer е платила неразкрити суми на групи, които са се застъпвали за мандатите за инжекциите за COVID (https://takecontrol.substack.com/p/how-pfizer-bribes-led-to-vaccine-mandates), като по този начин е прикрила своя конфликт на интереси. Отчасти благодарение на фалшивата „гражданска“ работа на тези групи Pfizer успя да натрупа рекордни продажби за 100 милиарда долара през 2022 г. (https://www.fiercepharma.com/pharma/top-line-how-pfizer-became-first-company-industry-history-100-billion-dollars-sales-plus).

Разбира се, правителството на САЩ също така плати на новинарските медии зашеметяващите 1 милиард долара за популяризиране и изграждане на обществено доверие във „ваксините“ (https://takecontrol.substack.com/p/us-government-paid-media-to-promote-vaccines), а самата компания Pfizer похарчи 2,8 милиарда долара за реклами само през 2022 г.

Но натискът от страна на потребителски групи, групи за граждански права, групи на пациенти и групи на лекари – всички те бяха подкупени – вероятно е причината, поради която мандатите на „ваксините“ за COVID изобщо можеха да бъдат официално разгледани от правителството. Те създадоха фалшив консенсус, че хората отчаяно искат задължителни ваксини, за да бъдат всички в „безопасност“.

Сред групите със специални интереси, платени от Pfizer (https://www.documentcloud.org/documents/23787007-pfizer-2021-report), за да настояват за задължителни ваксини за COVID и принудителни политики за ваксиниране, са Чикагската градска лига (която твърди, че задължителните ваксини ще бъдат от полза за чернокожата общност), Националната лига на потребителите, Партньорството за имунизация, Рекламният съвет и дълъг списък от университети и организации за борба с рака, чернодробните заболявания, кардиологията, ревматологията и медицинските науки.

„На Pfizer не се налагаше да заема изявена позиция в защита на задължителните ваксини, което би било очевиден конфликт на интереси. Те са плащали на други, за да прокарат мандатите вместо тях.“

Всяка от тези организации е получила от няколко хиляди до стотици хиляди долара от Pfizer само през 2021 г. Чудно ли е тогава, че повече от 50 големи здравни организации призоваха за задължителни ваксини през същата година, включително и за собствените си работници? (https://abcnews.go.com/Politics/50-major-health-care-organizations-call-mandating-vaccines/story)

ПРОЦЕНТЪТ НА ВАКСИНИРАНИТЕ ДЕЦА СЕ ПОНИЖАВА ПО ВРЕМЕ НА COVID

Въпреки че пандемията от COVID-19 допринесе за постигането на много глобалистични цели, тя неволно намали броя на ваксинираните деца, тъй като много родители пропуснаха рутинните посещения на децата поради затварянето на клиники, локдауните и страха да изведат децата си навън. Както съобщава Американската медицинска асоциация (АМА) през ноември 2021 г. (https://www.ama-assn.org/delivering-care/public-health/how-pandemic-sent-childhood-immunization-rates-plummeting):

„… наскоро публикувано изследване хвърля нова светлина върху това как пандемията от COVID-19 е нарушила някои от тези рутинни ваксинации, тъй като родителите и техните деца не просто са си останали вкъщи – те са отсъствали от лекарския кабинет.

Проучването на JAMA Pediatrics (https://jamanetwork.com/journals/jamapediatrics/fullarticle/2784888)… установи, че процентът на приложените ваксини е бил значително по-нисък във всички детски възрастови групи, когато пандемията за първи път се появи в САЩ… Например само 74% от бебетата, които навършват 7 месеца през септември 2020 г., са били с актуални ваксинации, което е спад спрямо 81% през септември 2019 г.

А само 57% от децата, които навършват 18 месеца през септември 2020 г., са били в крак с времето, в сравнение с 61% година по-рано. Делът на децата, при които са извършени рутинни ваксинации, е най-нисък сред чернокожите деца, като неравенството е по-силно изразено в групата на 18-месечните деца.“

ГОЛЯМАТА ИНИЦИАТИВА ЗА НАВАКСВАНЕ

За да върне нивото на ваксиниране на децата, Челси Клинтън започва да популяризира нова инициатива за ваксиниране, наречена „Голямото наваксване“

ВИДЕО

В неотдавнашно интервю за списание „Форчън“ (https://twitter.com/TheChiefNerd/status/1655391203439902721) Клинтън обеща, че това ще бъде „най-мащабното усилие за имунизация на децата в историята“. През следващите 18 месеца тази инициатива ще се опита да „настигне колкото се може повече деца“, казва тя.

Партньори в тези усилия са Световната здравна организация, УНИЦЕФ, GAVI, Vaccine Alliance, Фондация „Бил и Мелинда Гейтс“, Програма за имунизации 2030 и няколко други „глобални и национални партньори в областта на здравеопазването“. Както съобщи СЗО на 24 април 2023 г. (https://www.who.int/news/item/24-04-2023-global-partners-announce-a-new-effort-the-big-catch-up-to-vaccinate-millions-of-children-and-restore-immunization-progress-lost-during-the-pandemic):

„Пандемията доведе до намаляване на основните нива на имунизация в над 100 държави, което доведе до увеличаване на огнищата на морбили, дифтерия, полиомиелит и жълта треска. „Голямото наваксване“ е продължително усилие за повишаване на нивата на ваксиниране сред децата поне до нивата преди пандемията и се стреми да надхвърли тези…
Макар да призовава хората и правителствата във всяка страна да изпълнят своята роля в наваксването на изоставането, като достигнат до децата, които са пропуснали да се ваксинират, „Голямото наваксване“ ще се съсредоточи по-специално върху 20-те страни, в които живеят три четвърти от децата, пропуснали да се ваксинират през 2021 г…
20-те държави, в които живеят три четвърти от децата, пропуснали да се ваксинират през 2021 г., са: Афганистан, Ангола, Бразилия, Камерун, Чад, КНДР [Корейска народнодемократична република], ДРК [Демократична република Конго], Етиопия, Индия, Индонезия, Нигерия, Пакистан, Филипините, Сомалия, Мадагаскар, Мексико, Мозамбик, Мианмар, Танзания, Виетнам.“

ПРОГРАМАТА ЗА ВАКСИНИ СЕ УПРАВЛЯВА В СТИЛ „МЕКА МАФИЯ“

Когато разгледате всички тези области на подкупи и финансови стимули, не изглежда ли, че цялата програма за ваксиниране се основава на финансова принуда? Нещо като операция на „меката мафия“, при която заплахите и обещанията се въртят около парите и публичното/професионалното опозоряване срещу похвалите.

Какво ще се случи, ако всички финансови стимули бъдат премахнати? Всички бонуси за постигнати резултати, изплащани на лекарите, безплатните подаръци за пациентите, „благотворителните дарения“ за организации, подкрепящи индустрията, и плащанията на подставени лица?

Какво би се случило, ако родителите просто получат безпристрастни доказателства и никой не е финансово стимулиран да ги притиска в една или друга посока? Не знам отговора. Това е мисловен експеримент. Но подозирам, че процентът на ваксинираните ще спадне драстично.

НАМЕРЕТЕ ЛЕКАР, КОЙТО ЩЕ ВИ ИЗСЛУША И ЩЕ СЕ ПОГРИЖИ ЗА ВАС

Ако вашият лекар или педиатър откаже да окаже медицинска помощ на вас или на вашето дете, ако не се съгласите да получите ваксини, които не искате, силно ви насърчавам да имате смелостта да намерите друг лекар. Тормозът, принудата и отказът да се предоставят медицински грижи на човек, който отказва една или повече дози от препоръчаните от правителството ваксини, е нарушение на етиката на информираното съгласие.

За съжаление, сред членовете на медицинското съсловие става обичайно нежеланието да споделят правомощията за вземане на решения относно ваксините с пациентите и родителите на малолетни деца, особено по време на агресивното настояване всички американци да приемат „ваксина“ за COVID.

Има лекари, които спазват принципите на предпазливостта и информираното съгласие, така че отделете време, за да намерите лекар, който се отнася към вас със съчувствие и е готов да ви изслуша и уважи избора на здравни грижи, който правите за себе си или за детето си.

Автор: Д-р Джоузеф Меркола
Източник: Джоузеф Меркола
Превод на български – Страничката „Монтагю Кийн“

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

79.4% от бебетата починали от “Внезапна детска смърт“ (ВДС) са получили повече от 1 ваксина същия ден (ДОКЛАД)

💉💉💉 Ново проучване показва, че експерименталките са причината за 98% от случаите на миокардит при деца

Имунологът от световна величина д-р Герт Ванден Боше: „Умолявам ви, не ваксинирайте децата си за ковид, защото в много случаи това ще бъде смъртна присъда за детето“ (ВИДЕО)

Проф. д-р Сухарит Бхакди: „Родителите доброволно позволяват децата им да бъдат убити, ако позволят да им се постави ваксината за СОVID“

⚠ 75% от докладваните случаи на “Синдром на внезапна детска смърт“ (СВДС) след ваксинация са настъпили в рамките на 7 дни след поставяне на ваксини❗Повече родители от всякога поставят под въпрос „рутинните“ ваксини за деца

100 000 деца починали за две години само в САЩ … Коя ли е причината? (ВИДЕО – БГ СУБ)

⚠💉 💉💉🧬 НА ВНИМАНИЕТО НА РОДИТЕЛИТЕ ⚠ Министерство на здравепогазването най-нагло лъже и започва да инжектира с научно доказано – убийствените експериментални инжекционни течности българчетата под 4 годишна възраст ❗

Научно потвърдено: експерименталните инжекционни течности убиват (НАУЧЕН ДОКЛАД + ВИДЕО – БГ СУБ)

ПО ТЕМАТА

В скандално видео със скрита камера Pfizer потвърждава „че работи за създаване на нови мутации на „вируса“, за да може после да си продава „ваксини“те срещу тях (ВИДЕО – БГ СУБ)

Pfizer е дала милиони на „независими“ групи, за да прокара задължителните „ваксини“ за СОVID (ДОКУМЕНТИ)

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Гейтс: Следващата пландемия ще бъде десет пъти по-страшна (+ВИДЕО)

«Катастрофална зараза 2025» подготвят ни нова ПЛАНдемия («SEERS 2025» ВИДЕО – БГ СУБ) ОБНОВЕНА

Новият световен ред във възход: Пандемичното споразумение на СЗО и какво означава то за световното население (ОБНОВЕНА)

ВСИЧКО ЗА ИЗМАМАТА НА 21 ВЕК ТУК

217 научни институции и лаборатории от целия свят потвърждават, че СОVID-19 наистина НЕ съществува (ДОКУМЕНТИ)

https://thebulgariantimes.com/%d0%a1%d0%bd%d0%b8%d0%bc%d0%ba%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%b4%d0%b5%d0%bd%d1%8f-10/

Помните ли видеото от 2020-та година, в което проф. Джон Бел каза, че експерименталните инжекционни течности ще стерилизират 70% от населението ? (ИЗГЛЕДАЙТЕ ТОВА 2-МИНУТНО ВИДЕО НА Д-Р АРНЕ БУРКХАРД)

Това трябва да е новината на годината! Къде по дяволите са медиите? (ВИДЕО: CDC ПРИЗНА, ЧЕ СА СЪЗДАЛИ БИООРЪЖИЕТО СОVID-19)

https://thebulgariantimes.com/%d0%9a%d0%b0%d0%ba%d0%b2%d0%be-%d0%bb%d0%b8-e-%d0%bc%d0%b0%d0%bb-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b4%d0%b2%d0%b8%d0%b4-%d0%a0%d0%be%d1%82%d1%88%d0%b8%d0%bb%d0%b4-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b7-%d0%b4%d0%b0%d0%bb%d0%b5/

Защо беше убит Пьотър Гаряев? Вълнова (квантова) генетика. Генетично оръжие. Генетични ваксини, РНК-убиец с квантово активиране. «СОVID-19» – квантов вирус. Квантова защита (ВИДЕА)

Последно от ЛЮБОПИТНО

Българин получи една година ЗАТВОР при строг режим и 10 000 лева глоба заради «нарушаване на СОVID мерките» през ПЛАНдемията: Клаус Шваб ПУБЛИЧНО ПРИЗНА, че планира да приложи ПРИНУДИТЕЛНИ блокировки в китайски стил по ЦЕЛИЯ СВЯТ по време на следващата ПЛАНдемия, която той ОЧАКВА да се случи СКОРО (ВИДЕО)

  Мъж получи една година ЗАТВОР заради «нарушаване на СОVID мерките» през ПЛАНдемията   «Присъда от